Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛ Іршавського району. Чемпіон не склав іспиту (ФОТО)
20:56
ДЮФЛ Іршавського району. Чемпіон не склав іспиту (ФОТО)
Пропонуємо огляд центрального матчу Іршавської ДЮФЛ між "Колос" Загаття - Брід та ДЮФК Бронька.

ДЮФЛ Іршавського району. Чемпіон не склав іспиту (ФОТО) Саме так можемо констатувати після завершення двобою чемпіона минулого сезону Іршавської районної у молодшій віковій категорії ДЮСШ «Колос» Загаття – Брід та умовного дебютанта ліги ДЮФК «Броньки», що відбувся на іршавському стадіоні «Авангард».

Броньківці паралельно виступають у Східній зоні Закарпатської дитячо-юнацької футбольної ліги, тому графік поєдинків у них щільний як ніколи. Однак, рівень команд на обласних полях вище, що й довів даний поєдинок. Колоскові довго не могли пристосуватись до гри суперника і довгий час змушені були просто відбиватись, зрідка підходячи до чужого штрафного майданчика.

У першому таймі підопічні Вячеслава Шусти завдали у 8 разів більше ударів. При цьому їх опоненти показали в понад півтора рази кращу влучність. Якби парубки з Броньки були точнішими, то повторили б «хустське гол-шоу» минулої неділі. А так перші чотири хвилини чемпіон тримався досить гідно, а на 5-й все ж пропустив зі стандарту. Після навісу з кутового Роберт Квак переправив м’яч під праву стійку – 1:0.

«Бронька» продовжила атакувати і на 8-й хвилині забила гол-красень. На удар низом з-за меж штрафного майданчика наважився Вадим Кузан. Круглий зрикошетив від правої стійки у протилежний кут – 2:0. Через п’ять хвилин м’яч знову влетів у ворота «Колоса», та арбітр зафіксував офсайд.

На 17-й хвилині спрацювала атака правим флангом, на завершенні якої Олександр Рішко наважився на удар із  15-ти метрів. Круглий полетів точно в лівий верхній кут – 3:0. Через хвилину багатоходівка по центру за участю кількох гравців завершилась ударом Івана Дуника з близької відстані повз спантеличеного воротаря – 4:0. Після цього гравці «Колоса» з 21 до 23 хвилини змогли нарешті перехопити ініціативу та у одній з атак завдати влучного удару в правий кут. Воротар «Броньки» зреагував.

У другій половині гри глядачі побачили зовсім іншу картину. Чемпіон додав у агресії і набагато більше контролював м’яч. При цьому «Бронька» знову мала перевагу за ударами, цього разу семиразову. Утім, «Колос» продемонстрував у понад три рази кращу влучність.

Уже на 2-й хвилині 2 тайму спрацювала атака по центру від колоскових, яка завершилась ударом під поперечину – 4:1. Це змусило тренера «Броньки» зробити цілий ряд замін, щоб освіжити гру підопічних. Тільки після цього з’явилось більше агресії в їх атаках, та у нападників відверто збився приціл. Користуючись перевагою в рахунку Шуста навіть дозволив по черзі увійти в гру двом запасним воротарям.

На 23-й хвилині тайму Кузан завершив ударом з 20-ти метрів атаку правим флангом. Воротаря «Колоса» від голу врятувала поперечина. Та через три хвилини перевага «Броньки» збільшилась. Рішко завершив атаку по центру пострілом у правий кут і оформив дубль, встановивши остаточний рахунок – 5:1. Піля гри тренер «Броньки» не приховував, що його команда провела хорошу репетицію перед суботнім домашнім протистоянням проти берегівців у Східній зоні Закарпатської ДЮФЛ.   
                                                                                                                                 
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»  
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 710 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: