Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛ України. Анонс 13-го туру
17:09
ДЮФЛ України. Анонс 13-го туру
У суботу, 22 квітня, закарпатські команди зіграють матч 13-го туру у Вищій лізі чемпіонату ДЮФЛ України.

ДЮФЛ України. Анонс 13-го туру
U14. У першому колі ужгородці зуміли перемогти Мункач 2:0, завдяки дублю Миколи Петрецького. В таблиці вони йдуть на 8-9 місці з однаковою кількістю очок – по 8.
 
U15. Підопічні Мухлиніна прийматимуть лідера групи, якому поступилися у першому матчі 2:1. СДЮСШОР веде активну боротьбу за третє місце, і намагатиметься набрати очки з львів’янами. Мункач поїде у Чернівці до сусіда по таблиці, який випереджає їх на два пункти. Вдома мукачівці виграли 2:1.
 
U16. В другому матчі місцевого дербі зійдуться дві останні команди таблиці. СДЮСШОР єдину свою перемогу у сезоні здобув якраз над Мункачем 4:1, хет-риком відзначився Яковлєв, якого вже нема в команді. Команда Кундрика та Куделка випереджає СДЮСШОР на два бали.
 
U17. СДЮСШОР на власному полі спробує відібрати очки в УФК-Карпат, які йдуть на другому місці і мають у два рази більше очок. На виїзді ужгородці поступились 2:1. Передостанній Мункач зіграє з четвертою Буковиною, яку вони перемагали у цьому сезоні 1:0, забивав Атамась з пенальті.
 
Перша ліга
 
Тячівці U15 зіграють з СДЮСШОР-4 Львів, який вони змогли здолати на виїзді 0:1, завдяки швидкому голу Олега Грина. Старший склад ДЮСШ Тячів у першому колі програв 3:0 львів’янам.

 
Вища ліга
13 тур

U14
"ДЮФШ" ФК Мункач Мукачево - "СДЮСШОР" Ужгород
 
U15
"СДЮСШОР" Ужгород - "УФК-Карпати" Львів
"Буковина" Чернівці - "ДЮФШ" ФК Мункач Мукачево

U16
"ДЮФШ" ФК Мункач Мукачево - "СДЮСШОР" Ужгород

U17
"СДЮСШОР" Ужгород - "УФК-Карпати" Львів
"Буковина" Чернівці - "ДЮФШ" ФК Мункач Мукачево

 
Перша ліга
16 тур

U15/U17
ДЮСШ Тячів - "СДЮШОР-4" Львів
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 792 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: