Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛ України. Анонс 14-го туру
10:47
ДЮФЛ України. Анонс 14-го туру
28 та 29 квітня закарпатські команди зіграють матчі 14-го у Вищій та 18-го туру у Першій лізі чемпіонату ДЮФЛ України.

ДЮФЛ України. Анонс 14-го туру
U14. СДЮСШОР поїде у Володимир-Волинський, щоб повторно обіграти місцеву команду, яка бореться за прохідне четверте місце, тож гра буде не простою. У першому колі голи Селеша та Ковчара принесли перемогу ужгородцям. ФК Львів, який прийме мукачівців, йде на дві позиції вище і має відвічі більше залікових балів. У минулій грі з МФА львів’яни перемогли 3:0.
 
U15. МФА зійдеться з Буковиною, яка замикає лідируючий квартет і практично забронювала собі місце у плей-оф, відірвавшись під п’ятого місця на десять очок. У Чернівцях мукачівці поступились 1:4. СДЮСШОР має кращі шанси на очки, адже вони йдуть поряд з ФК Львів, який має на три пункти більше, а в першому колі ужгородці перемагали їх завдяки голу Бурштинського.
 
U16. Команда Мухлиніна досягла однієї з основних цілей - місця у плей-оф, тепер потрібно втримати його. BRW-ВІК хоч і йде на чотири позиції нижче, але відстає лише на один бал, тож перемога над конкурентом буде дуже важливою. Вдома ужгородці були сильнішими 2:1, забивли Зізич та Мігалко. Ще одні головні претенденти на четверте місце зіграють у Львові, які мають рівну кількість очок із СДЮСШОР. МФА у першому колі перемагали свого майбутнього суперника 4:2, голи на рахунку Литвин, Станкович, Боднарук, Дубовський.
 
U17. Підопічні Куделка намагатимуться здобути легкі три очки з буковинцями вдома. На виїзді у Чернівцях МФА виграв 2:1. СДЮСШОР матиме намір продовжити свою переможну серію у грі з ФК Львів.
 
 
Перша ліга
 
УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін U15 показує вражаючі результати і зустріч із лідером чемпіонату стане справжнім випробуванням для підопічних Бисаги. Вдома вони мінімально поступились 0:1, тож їдуть у Львів із бажанням реваншу.
 
Сімнадцятирічні ужгородці також у першому колі програли Покрові 0:1. Зараз Зінедін йде на сьомій позиції, тоді як львів’яни на четвертому, маючи на дев’ять очок більше. Пахомов і команда спробують продовжити свою весняну безпрограшну серію.
 
 
28 квітня
стадіон "Спартак" 12.00 та 14.00
 
U14
BRW-ВІК В.-Волинський - СДЮСШОР Ужгород
ФК Львів Львів - МФА Мукачево
 
U15
МФА Мукачево - Буковина Чернівці
СДЮСШОР Ужгород - ФК Львів Львів
 
U16
BRW-ВІК В.-Волинський - СДЮСШОР Ужгород
ФК Львів Львів - МФА Мукачево
 
U17
МФА Мукачево - Буковина Чернівці
СДЮСШОР Ужгород - ФК Львів Львів
 
 
29 квітня
 
U15/U17
Покрова Львів - УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін Ужгородський р-н
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 605 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: