Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ U-14. Гольова феєрія від Крістіана Селеша (ФОТО)
17:56
ДЮФЛУ U-14. Гольова феєрія від Крістіана Селеша (ФОТО)
14-го жовтня на стадіоні “Спартак” проходили матчі шостого туру Дитячо-юнацької ліги України серед команд вищої ліги.

ДЮФЛУ U-14. Гольова феєрія від Крістіана Селеша (ФОТО)
На глядачів очікувало справжнє закарпатське дербі. Адже ужгородський СДЮСШОР на своєму полі приймав “Мукачівську футбольну академію”. В минулій зустрічі мукачівці вдома поступились команді ФК “Львів” з рахунком 0:3 і займають в турнірній таблиці 8-ме місце. Ужгородці ж бо всі свої матчі виграли і з стовідсотковим показником лідирують у турнірній таблиці, а в минулому матчі на своєму полі декласували “BRW-BIK” з Володимира-Волилинського з рахунком 2:0. Тому перед матчем фаворитом зустрічі вважався СДЮСШОР.
 
Матч розпочався виважено та спокійно, але не дивлячись на це вже на 5-ій хвилині СДЮСШОР міг відкривати рахунок в матчі. Після навісу з кутового м’яч зрикошетив в стійку воріт гостей. Через 3 хвилини гравець Ужгороду Крістіан Селеш обіграв декількох захисників і вийшов на оперативний простір, але своїх захисників підстрахував воротар мукачівців Роберт Матей, який в останній момент відібрав круглого з-під ніг Селеша. На 13-ій хвилині ужгородці нарешті домоглись свого і відкрили рахунок в матчі. Крістіан Селеш скористався гарним навісом з лівого флангу і випередив воротаря, тим самим головою відправивши м’яча в сітку воріт Мукачева. 1:0 на користь господарів.
 
Ужгородці продовжували володіти ігровою ініціативою і створювати моменти. В середині першого тайму ужгородці мали ще один реальний шанс аби забити гол. Після тривалої та масованої атаки Олександр Черевко отримав м’яча і пробив трохи мимо воріт. На цьому перший тайм закінчився із мінімальною перевагою підопічних Тараса Вайданича.
 
СДЮСШОРівці дуже активно розпочали другий тайм. Вже на 2-ій хвилині чудову реакцію продемонстрував воротар гостей Матей, який відбив постріл Черевка. Ближче до середини другого тайму рахунок в матчі було подвоєно. Після чудового індивідуально проходу Олександра Балажа по правому фланзі, Селеш в порожні ворота забив гол. За декілька хвилин Селеш міг оформлювати хет-трик. Чудова позиційна атака з правого флангу вивела Крістіана на ударну позицію, але нападник як слід не влучив по м’ячу. Мукачівці могли скоротити відставання в рахунку. Данило Василишин мав потенційно гольову нагоду, але вчасно вийшов з воріт голкіпер Ужгороду Валентин Лабатій та забрав м’яч до своїх рук. Все ж таки Селеш домігся свого і забив третій м’яч в цій зустрічі на 49-ій хвилині, замкнувши фланговий простріл від партнера.
 
Як підсумок, переконлива перемога підопічних Тараса Вайданича, які продовжують утримувати лідерство у турнірній таблиці.

 
Арбітр: Мельник В.
Асистенти арбітра: Сухан М, Грубінка І.
Спостерігач арбітражу: Варга Ф.
 
СДЮСШОР Ужгород - "МФА" Мукачево 3:0
 
Голи: Селеш, 13, 34, 49.
 
СДЮСШОР Ужгород: Лабатій В, Зизич М, Макара Б, Крильо Ю, Грись М, Кічун Є, Лавинець Г, Балаж О, Гарапко П, Селеш К, Черевко О.
Запасні: Учаров М, Ковчар І, ПОлячук А, Зарева Д, Костик П, Спех М, Баник Д.
 
"МФА" Мукачево: Матий Р, Грачук В, Русин С, Котович А, Тернавський Б, Підберецький Р, Рейші В, Яримович Т, Ковальський М, Василишин Д, Яцура Б.
Запасні: Лушпінь В, Фехтал Д, Косовщук О, Дьордяк І, Даців Д.
Рогач Ян
Пресс-служба СДЮСШОР
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 807 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Віола  
0
Фотки не ті...

الاسم *:
Email *:
كود *: