Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛ України U-15: «Карпати» впевнено здолали СДЮСШОР (ФОТО)
23:35
ДЮФЛ України U-15: «Карпати» впевнено здолали СДЮСШОР (ФОТО)
26 вересня в Ужгороді на стадіоні «Спартак» СДЮСШОРівці U-15 приймали однолітків з львівських«Карпат».

ДЮФЛ України U-15: «Карпати» впевнено здолали СДЮСШОР (ФОТО) Команда Пахомова після двох турів мала у активі одну перемогу та нічию, так само, як і їх сьогоднішній суперник.

Стартовий штурм був за господарями. На 11 хв. Олег Баран вийшов на ударну позицію і пробив, та воротар з цим ударом впорався. Гості відповіли ударом головою Тараса Кудя, але як і у попередньому епізоді хорошу гру показав кіпер, цього разу ужгородський. У другій половині першого тайму гості заволоділи ініціативою і зуміли відзначитися. На 31 хв. після стандарту відзначився Степан Григоращук – 0:1. Ще через дві хвилини львів’яни могли подвоїти перевагу, але вдало зіграв Степан Костю.

У другому таймі підопічні Шумського продовжували переважати суперника, і на 43 хв. все ж забили другий м’яч: Максим Іванюк увірвався у карний майданчик суперника і з легкістю переграв воротаря – 0:2. Шансів аби відігратися було мало, і все йшло до перемоги гостей. Господарі під кінець додали, але забити бодай гол престижу їм не вдалося, ба більше: ужгородці пропустили втретє. Невдала гра воротаря закарпатської команди призвела до того, що Максими Іванюк записав на свій рахунок дубль.

СДЮСШОР не показав сьогодні виразної гри, що й стало причиною розгромної поразки  – 0:3.


Ужгород, стадіон «Спартак»
Арбітри: Гамаль Дмитро, Грубінка Іван, Магурський Віктор.

СДЮСШОР (Ужгород) U-15 – «Карпати» (Львів) U-15 0:3

Голи: Григоращук Степан 31, Іванюк Максим 43, 63.

СДЮСШОР: Костю Степан, Лазарчук Іван, Рубіш Ростислав, Бойкул Юрій, Мадяр Віталій, Олень Максим, Ковтонюк Едуард, Цибик Владислав, Рацин Іван, Баран Олег, Яковлев Владислав.
Запасні: Калай Андрій, Тороні Андрій, Маркович Василь, Козуб Юліан, Зуб Богдан, Вермінський Андрій, Скляр Адріан.
Тренер: Пахомов О.О.

«Карпати»: Гарана Олександр, Труш Андрій, Григоращук Степан, Попович Дмитро, Береза Олег, Івановський Павло, Вовк Олексій, Бекеша Ігор, Кудь Тарас, Шута Артур, Іванюк Максим.
Запасні: Гірний Максим, Кіш Валентин, Павлусь Олександр, Чекалов Іван, Славецький Віталій, Дмуховський Андрій, Кіш Назар.
Тренер: Шумський В. І.

Попередження: Костю Степан 11, Рубіш Ростислав 30 – Кудь Тарас 11, Кіш Валентин 73.
Вилучення: не було.
Олег МИКИТА
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1117 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: