Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛ України U-16: BRW-BIK долає СДЮСШОР (ФОТО)
20:14
ДЮФЛ України U-16: BRW-BIK долає СДЮСШОР (ФОТО)
У суботу, 24 жовтня, в Ужгороді зійшлися команди СДЮСШОРа та BRW-BIK.

ДЮФЛ України U-16: BRW-BIK долає СДЮСШОР (ФОТО) На стартовому відрізку поєдинку колективи демонстрували рівну гру. В основному атаки завершувалися на підступах до штрафної. Першими небезпеку створили господарі: зі штрафного націлено пробивав Кормош, та м’яч після удару Василя пролетів вище воріт. На це гості відповіли взяттям воріт: Артур Рябов впевнено розібрався з кіпером СДЮСШОРа і вивів Володимир-Волинський вперед – 0:1.

У середині тайму перевагу на полі мали гості, ужгородці більшість часу проводили на власній половині поля. Перед перервою у обидвох команд були моменти, але результативного завершення ні від одних, ні від інших вболівальники не дочекалися. А гол у роздягальню могли організувати ужгородці, але під удар Тиберія Габовди кинувся захисник. Перша половини зустрічі завершилася мінімальною перевагою BRW-BIK.

У другому таймі гості обертів не збавляли і намагалися подвоїти перевагу, але тепер закарпатський колектив діяв уважніше. На 63 хв. команда Пінковського змарнувала супернагоду для взяття воріт: Роберт Якоб вийшов тет-а-тет з воротарем суперника, та саме останній вийшов переможцем з дуелі.На 67 хв. шансів на порятунок у господарів майже не стало: захист СДЮСШОРа помилився і Олексій Остафійчук вийшов на ударну позицію і зумів відзначитися – 0:2.

Перед фінальним свистком особливої «навали» на ворота гостей не було і команда з Володимира-Волинського доволі впевнено здолала ужгородський СДЮСШОР.


Ужгород, стадіон «Спартак»
Кількість глядачів: 90.

Арбітр: Леськів Ярослав
Асистенти арбітра: Магурський Віктор, Рогач Ян.
Спостерігач арбітражу: Буковецький Ромео.

СДЮСШОР (Ужгород) – BRW-BIK (Володимир-Волинський) – 0:2 (0:1)

Голи: Рябов Артур 17, Остафійчук Олексій 67.

СДЮСШОР: Готра Михайло, Русин Михайло, Ростока Едуард, Ільчук Іван, Зінчук Назар, Кормош Василь, Пригара Назарій, Луців Василь, Луців Петро, Якоб Роберт, Габовда Тиберій.
Запасні: Костик Олександр, Мокар Євген, Качаєв Володимир, Купар Євген, Куртанич Руслан, Березнай Василь, Черевка Роман.

BRW-BIK: Харченко Дмитро, Зінь Андрій, Немирський Мирослав, Климець Олександр, Остафійчук Олексій, Жмуйда Олександр, Рябов Артур, Синицький Тарас, Смітюха Олег, Іващенко Дмитро, Ващишин Артур.
Запасні: Снак Михайло, Бербека Володимир, Тийко Любомир, Солобчук Костянтин, Полетій Михайло, Мізюк Богдан.
Олег МИКИТА
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 966 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: