Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛ України U-16: "Динамо" та "Шахтар" зійдуться у фіналі
22:23
ДЮФЛ України U-16: "Динамо" та "Шахтар" зійдуться у фіналі
Після дня відпочинку кращі команди фінальної частини юнацького першості країни продовжили боротьбу за медалі.

ДЮФЛ України U-16:
Півфінали вийшли бойовими, в одному з них Динамо в досить наполегливому матчі обіграло Металіст, інший видався ще більш напруженими. Чорноморець перегравав Шахтар, не реалізував пенальті, і, в підсумку, мінімально програв гірникам.
 
 
23 червня. Півфінали
 
Динамо (Київ) - Металіст (Харків) - 2:0
 
Голи: Ілля Малишкін (56), Данило Сухоручко (63).
 
Динамо: Малюк - Мельник, Чуєв, Дмитрук, Городенко (Малишкін, 21), (Рожко, 59), Приходько (Мащенко, 61), Сорокін (Сирота, 75), Білошевскій, Духан (Сухоручко, 32), Цітаішвілі (Войтюк, 71), Ісаєнко.
 
Металіст (4-3-2-1): Мацапура - Христинюк, Гвоздик, Неміч, Азізов - пшоняники, Івахно, Мільченко - Криськів, Холод - Шакун.
 
Євген Назаров (тренер Металіста): «Цілком могли розраховувати на перемогу. На початку, перші хвилин 15-ть поступалися територіально, потім вирівняли становище, і була така гра гідних суперників. Просто ми не реалізували свої моменти, а Київ використовував.
 
Грою, самовіддачею футболістів я задоволений, в таких важких умовах, за такої спеки, в принципі, знаходили в собі сили навіть додати, і атаки проводили. Переміг сильніший, тепер будемо за бронзу боротися ».

 
Чорноморець (Одеса) - Шахтар (Донецьк) - 0:1
 
Чорноморець (4-3-2-1): Коваль - Долгов, Соловей, Максименков, Гейко - Польовий, Іванніков, Тітаевскій - Ратушняк, Проскочілов - Белятінскій.
 
Шахтар (4-2-3-1): Румянцев - Корякін, Шушко, Катеруша, Білокур - Назаренко, Доброхотов - Чмирьов, Апанчук, Дроздов - Приблуда.
 
Олександр Горобець (тренер Чорноморця): «Переважали всю гру, створили чотири-п'ять стовідсоткових моментів, у другому таймі не забили пенальті, і після цього психологічно зламалися. А поки відновлювалися, Шахтар нам забив. В цілому ж, у суперника і моментів більше не було. Результат негативний, але домінували над Шахтарем, і це для нас означає, що рухаємося в правильному напрямку ».
 
Геннадій Зубов (тренер Шахтаря): «Що коментувати: погодні умови вплинули на якість гри в першій половині. У другому таймі ми більше атакували, мали можливості забити. В принципі, була максимальна самовіддача у хлопців, вони виконали великий обсяг роботи, був виявлений характер і воля до перемоги. Можна тільки подякувати хлопцям за те, що віддалися грі на всі 150 відсотків і вийшли у фінал ».
 
25 червня. м. Ужгород, стадіон "Авангард"
 
Матч за 3-е місце
 
Чорноморець - Металіст - 9.30
 
Фінал
 
Динамо - Шахтар - 11.30
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1180 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: