Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛ України U-17: Гра налагоджується, а результат прийде (ФОТО)
22:58
ДЮФЛ України U-17: Гра налагоджується, а результат прийде (ФОТО)
У рамках 6-го туру ужгородський СДЮСШОР приймав «BRW-BIK» з Володимир-Волинського.

ДЮФЛ України U-17: Гра налагоджується, а результат прийде (ФОТО) На старті поєдинку гра проходила у центрі поля, та іноді то одному, то іншому колективу вдавалося доходити до воріт суперника, але бракувало завершального удару. Несприятливі погодні умови далися взнаки і захист гостей раз за разом помилявся. Проливний дощ змушував робити непотрібні помилки, та ужгородці такими подарунками не зуміли скористатися. На 29 хвилині невдалий вихід кіпера гостей міг завершитися фатально, та захисник м’яча вибив.

Гра проходила на зустрічних курсах. Не було на полі явного лідера і кожен боявся помилитися, що й вплинуло на перебіг подій. Та перед перервою гості могли відзначитися: Владислав Войт з правого флангу увірвався у карний майданчика суперника, зробив простріл, але ніхто з партнерів не відгукнувся.

У другому таймі швидкість гри збільшилася і почали з’являтися хороші моменти для взяття воріт. На 52 хвилині Олександр Мадяр прострілив на Владислава Андруся, та господарі епізод змарнували. Коли не вдавалося пройти останніх захисників, підопічні Фанти зважилися на дальній удар, але точним він не став. Опісля чудову нагоду змарнували гості: Вадим Вадихай завдав потужного удару, та Костянтин Марко впорався без проблем.

У кінці гри команди створили ще кілька нагод. Олександр Мадяр не зміг як потрібно влучити по м’ячу і круглий полетів повз. У гостей на вістрі атаки був Козій, та удар Богдана кіпер ужгороців парирував. За п’ять хвилин до фінального свистка Владислав Ковач подав на Жентичку, та Іван з вигідної позиції пробив у спину захисника.

На табло нулі, та СДЮСШОР у цій грі показав доволі конструктивну гру.


м. Ужгород, стадіон «Спартак»
Кількість глядачів: 100.

Арбітри: Гамаль Д.Р. (Чернівецька), Лялюк М.М. (Закарпатська), Дудаш Д.С. (Ужгород)
Делегат – Головко І.С. (Закарпатська)

U-17: СДЮСШОР (Ужгород) – «BRW-BIK» (Володимир-Волинський) 0:0 (0:0)

СДЮСШОР: Марко Костянтин, Матій Артур, Ковач Владислав, Лінтур Адріан, Русин Едгар, Слободян Назар (Дебич Іван 49), Маргітич Василь (Бедьо Віталій 68), Жентичка Іван, Мадяр Олександр, Андрусь Владислав, Довганюк Віктор.

«BRW-BIK»: Ковальчук Артем, Вадихай Вадим, Антосюк Дмитро, Дубицький Роман, Войт Владислав, Чаповський Дмитро (Дубенчук Андрій 37-55, з 55 Олександрюк Іван), Решетняк Андрій, Семенюк Павло, Козій Богдан, Мандей Самюель (Окереке Марк 71), Мартинчук Владислав.

Попередження: Антосюк Дмитро, Дубицький Роман, Войт Владислав, Окереке Марк.

Вилучення: не було.
Олег МИКИТА
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 821 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: