Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛ України U-17: Моршин сильніше Ужгорода
20:25
ДЮФЛ України U-17: Моршин сильніше Ужгорода
Ужгородські юнаки 1999 р.н. під керівництвом Фанти приймали «Скалу».

ДЮФЛ України U-17: Моршин сильніше Ужгорода Зі стартового свистка гості ринули в атаку і переважали суперника. На 19 хвилині перевага втілилася у забитий м’яч: помилкою ужгородських захисників скористався Василь Череч і вивів гостей вперед – 0:1. Це по-спортивному розізлило господарів і через кілька хвилин закарпатці створили небезпечний момент: Андріан Лінтур увірвався у карний суперника і завдав потужного удару, та кіпер моршинців з цим ударом упорався.

На 31 хвилині арбітр вилучив Ігоря Королевича і «Скала» залишилася вдесятьох. Відразу ж у підопічних Фанти виникла гольова нагода, та Мадяр з вбивчої позиції пробив повз. Все той же Олександр під завісу першої половини гри змарнував ще один момент, але цього разу на заваді стала вдала гра воротаря.

На старті другого тайму команди обмінялися небезпечними ударами, та справа до взяття воріт не дійшла. Вся друга сорокахвилинка проходила за сценарієм гостей. «Скала» не грала по рахунку – моршинські футболісти намагалися подвоїти перевагу. Червона картка ніяк на гру не вплинула і господарям не вдавалось результативно закінчити атаку.

Перед фінальним свистком на половині поля гостей було гаряче. Під час останнього стандарту СДЮСШОРа до партнерів  приєднався кіпер ужгородців. Серія ударів, які на себе приймали то захисники, то воротар взяттям воріт не увінчалася і гості довели матч до мінімальної перемоги – 1:0.


Арбітри: Плахов О., Грубінка І., Маточка М.
Делегат: Варга Ф.

м. Ужгород, стадіон «Спартак»
Кількість глядачів: 150

СДЮСШОР (Ужгород) – «Скала» (Моршин) – 0:1 (0:1)

Гол: Череч Василь 19.

СДЮСШОР: Марко Костянтин, Маргітич Василь, Довганюк Віктор, Андрусь Владислав, Мадяр Олександр, Жентичка Іван, Руснак Олег, Слободян Назар, Русин Едгар, Лінтур Адріан, Ковач Владислав.
Запасні: Король Ярослав, Дебич Іван, Качур Станіслав, Тарасов Вадим, Луцяк Віктор, Тоедьо Віталій, Пукіш Артур.

«Скала»: Жиляк Назарій, Загієв Віталій, Альохін Ярослав, Веклян Богдан, Дзюма Олег, Харун Руслан, Дяків Ярослав, Королевич Ігор, Меренущак Юрій, Ємаєв Євген, Череч Василь.
Запасні: Дутка Роман, Лузик Олег, Медвідь Павло, Меледін Артем, Козак Олег.
Олег МИКИТА
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.

 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 950 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: