Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛ України U-17: Перша поразка СДЮСШОРА
23:27
ДЮФЛ України U-17: Перша поразка СДЮСШОРА
У суботу, 26 вересня, ужгородські СДЮСШОРівці приймали львівські «Карпати».

ДЮФЛ України U-17: Перша поразка СДЮСШОРА Після двох впевнених перемог команда Фанти приймала непрості «Карпати». Із початку матчу гості взяли м’яч під контроль і почали загрожувати воротам Костянтина Марко.

Уже на 4 хв. рахунок був відкритий: Андрій Рехман з лівого флангу подав на Олега Коса і 15-ка «Карпат» відкрила рахунок у матчі – 0:1. Львів’яни не збавляли обертів і господарі ледь переходили центр поля. У середині першого тайму гості змарнували два стовідсоткові моменти. Спочатку чудовий простріл не зміг замкнути Дмитро Деревецький, а згодом Богдан Клиш не влучив у ворота з двох метрів.

На 33 хв. зелено-білі заробили право на одинадцятиметровий. Остап Малашевський з позначки промахнувся. На цьому невезіння для Остапа не закінчилося: під завісу першої половини гри 8-ка «Карпат» з перспективного штрафного удару влучила у стійку.

У другому таймі СДЮСШОРівці трохи активізувалися, але переламати хід гри не зуміли. На 46 хв. Олег Кос пробив головою і тільки сейв Костянтина Марка врятував господарів від другого пропущеного м’яча. Перший небезпечний момент біля воріт «Карпат» підопічні Фанти створили аж на 57 хв. В епіцентрі подій був Андрусь: Владислав завдав потужного удару, але кіпер гостей зреагував вчасно.

У кінці матчу команда Деркача мала ще кілька нагод, аби збільшити перевагу, але то вдала гра воротаря, то проблеми з точністю завадили здобути впевнену перемогу.

У наступному турі СДЮСШОРівці відправляться у Чернівці, де їм буде протистояти місцева «Буковина».


Ужгород, стадіон «Спартак».
Арбітри: Гамаль Дмитро, Грубінка Іван, Магурський Віктор.

«СДЮСШОР» (Ужгород) U-17 – «Карпати» (Львів) U-17 0:1

Гол: Кос Олег 15.

СДЮСШОР: Марко Костянтин, Лінтур Адріан, Матій Артур, Русин Едгар, Владислав Ковач, Слободян Назар, Жентичка Іван, Мадяр Олександр, Бокоч Санду, Андрусь Владислав, Довганюк Віктор.
Запасні: Маргітич Василь, Луцяк Віктор, Тарасов Вадим, Дебич Іван, Качур Станіслав, Руснак Олег, Бедьо Віталій.
Тренер: Фанта М. А.

«Карпати»: Ющишин Вадим, Синишин Святослав, Оприск Роман, Білий Роман, Рехман Андрій, Малашевський Остап, Серияк Артур, Дулібський Андрій, Клиш Богдан, Кос Олег, Деревецький Дмитро.
Запасні: Косбик Орест, Мельник Данило, Науковський Юрій, Лесько Маркіян, Підисок Назар, Діша Артур, Нич Назарій.
Тренер: Деркач Р.С.

Попередження: Лінтур Андріан 33 – Білий Роман 10, Кос Олег 27.
Вилучення: не було.

Нереалізований пенальті: Малашевський 33.
Олег МИКИТА
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1021 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: