Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛ України. Ужгородці вивезли із Моршина лише один бал (ФОТО)
21:33
ДЮФЛ України. Ужгородці вивезли із Моршина лише один бал (ФОТО)
26 вересня відбулися матчі 3-го туру вищої ліги ДЮФЛ України. АФ «Скала» U-16 та U-14 грали вдома у Моршині проти ужгородського СДЮСШОР.

ДЮФЛ України. Ужгородці вивезли із Моршина лише один бал (ФОТО) Всі головні події цього нудного матчу відбулися в першу чверть поєдинку. Спочатку відкрили рахунок гості. Вже на 6-й хвилині красивий удар на виконання вдався «десятці» ужгородців Роберту Якобу, який поцілив у лівий верхній кут.

«Скала» відігралася на 15-й хвилині. Лівий захисник господарів Микола Тишкун подав у штрафний майданчик, де Артур Льонгер, який цього разу виконував функції центрального нападника, виграв верхову боротьбу у захисника і скинув праворуч на вільного від опіки Романа Михайленка, котрий без перешкод метрів з п`яти зрівняв рахунок.

Після того, як рахунок став нічийним, обидві команди більше боролися один з одним, ніж грали у футбол. М`яч практично не тримався у жодної із команд. Більше у цій «грі» таланило закарпатцям, які після помилок гравців «Скали» мали, принаймні, дві-три чудові можливості вирвати перемогу. Так, на 31-й хвилині наш правий захисник Валентин Білінський «проспав» ривок «сімки» гостей Петра Луціва, тому був змушений сфолити буквально на лінії штрафного майданчика, за що справедливо побачив «жовте світло». Удар зі штрафного прийняла на себе стінка.

Ледь розрочався другий тайм, як навісна подача Роберта Якоба ледь не призвела до голу. Смугастий перелетів через усіх гравців, включаючи і нашого воротаря, однак за моршинців зіграла поперечка.
А останній найкращий момент гості не реалізували на 49-й хвилині, коли прохід того ж  Роберта Якоба не реалізував Тиберій Габовда, котрий з чотирьох-п`яти метрів не влучив у порожні ворота.


26 вересняя 2015 р. 12 год. м. Стрий. Стадіон «Сокіл». Похмуро. 15 градусів.

Арбітр: Володимир Пиндиківський  (Тернопільська обл.).
Асистенти арбітра: Василь Притула (Львівська обл.) та Юрій Кравченко (Львів).
Спостерігач арбітражу: Орест Пасіка (Стрий).

U-16. АФ «Скала» (Моршин) – СДЮСШОР (Ужгород) – 1:1 (1:1)

 Голи: Роман Михайленко (15) – Роберт Якоб (6).   


До матчу суперники підійшли сусідами за турнірною таблицею. Закарпатці, маючи одну перемогу та нічию, йшли четвертими, а наші хлопці, маючи на одне очко менше – п`ятими.

Матч наймолодших команд вийшов цікавим і насиченим на багато подій. Вже з перших хвилин на правах господаря «Скала» пішла вперед. Гості розраховували на контратаки. Найбільше проблем ужгородцям створював правий вінгер Олег Матуляк, який неодноразово проривався своїм флангом і асистував партнерам. Проте час йшов, а втілити свої перевагу господарям вдалося лише на останніх секундах компенсованого часу до першої половини. Після удару Максима Медловського і допомоги рикошету, смугастий затріпотів у сітці.
Закріпив перевагу команди Анатолія Петрика Ігор Кочурка, який був першим на добиванні, після удару ще одного гравця, який вийшов на заміну, Станіслава Максиміва.

Могли юні моршинці і взагалі закінчити гру з розгромним рахунком проте одинадцятиметровий штрафний удар не реалізував Артем Шумин, який, до речі, буквально кілька секунд перед цим вийшов на заміну і сам заробив цей пенальті, коли його подачу з лівого флангу гравець ужгородської команди зупинив за допомогою руки. Гостей врятував воротар, який витягнув шкіряного з правого нижнього кута.

У підсумку заслужена перша домашня перемога для моршинців.


26 вересняя 2015 р. 14 год. м. Стрий. Стадіон «Сокіл». Похмуро. 15 градусів.

Арбітр: Володимир Пиндиківський  (Тернопільська обл.).
Асистенти арбітра: Василь Притула (Львівська обл.) та Юрій Кравченко (Львів).
Спостерігач арбітражу: Орест Пасіка (Стрий).

U-14. АФ «Скала» (Моршин) – СДЮСШОР (Ужгород) – 2:0 (1:0)

Голи: Максим Медловський (30+1), Ігор Качурка (46).

На 55-й хвилині Артем Шумин не реалізував 11-метровий (воротар). ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.

 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 843 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: