Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛ України. Закарпатці у 17-му турі +4=2-4 (ФОТО)
13:27
ДЮФЛ України. Закарпатці у 17-му турі +4=2-4 (ФОТО)
26 травня відбулися матчі передостаннього 17-го туру серед команд 4 групи вищої ліги Дитячо-Юнацької Футбольної Ліги України.

ДЮФЛ України. Закарпатці у 17-му турі +4=2-4 (ФОТО)
Усі чотири команди моршинської Академії футболу «Скала» зустрічалася із ФК «Мункач», який після зимової перерви замінив у змаганнях ужгородську «Говерлу». Команди U-16 та U-14 грали вдома, а U-17 та U-15 в Мукачевому.
 
У грі 17-річних команд на Закарпатті «Скала» першою відкрила рахунок після влучного удару екс-мукачівця Миколи Ісаєва. Однак ще до перерви господарі двічі вразили ворота моршинської команди і пішли на перерву, ведучи в рахунку – 2:1. І все ж у другій 40-хвилинці вихованці моршинської Академії футболу довели свою перевагу у класі, завдяки голам Богдана Векляка, Артема Челядіна, Руслана Харука та Василя Герега. ФК «Мункач» спромігся лише на ще один гол. У підсумку – 5:3 на користь «Скали».
 
До матчу15-річних команд суперники підійшли з однаковими показниками, маючи по 12 очок і замикали турнірну таблицю. В домашньому матчі першого кола юні моршинці розгромили тоді ще «Говерлу» - 3:0. Цього разу закарпатці зуміли взяти реванш. Ведучи в рахунку з таким же – 3:0 (до перерви ФК «Мункач» вигравав – 1:0), команда Олександра Бойка спромоглася лише на гол престижу. Поразка залишила «Скалу» на останній позиції в турнірній таблиці, "Мункач" - дев'яті.
 
А на полі моршинського стадіону «Медик» першими грали команди 2000 року народження. 

26 травня 2016 р. 12 год. м. Моршин. Стадіон «Медик». 18 градусів. 

Арбітр: Андрій Дмитрук (Волинська обл.). 
Асистенти арбітра: Василь Притула (Львівська обл.) та Олег Федьків  (Львівська обл.). 
Спостерігач ФФУ: Орест Пасіка (Стрий).

U-16. АФ «Скала» (Моршин) – ФК «Мункач» (Мукачеве) – 1:2 (0:1)
 
 
Голи: Валентин Білінський (67) – Артем Баятян (25, 79).
 
У матчі першого кола на Закарпатті «Скала» U-16 поступилася – 0:1. З різницею в один м`яч програла команда Юрія Галія і в звітному поєдинку. Загалом це була рівна зустріч, яку можна назвати грою невикористаних моментів. Більше пощастило гостям, яким, конче треба набирати очки в останніх двох турах, адже вони в загальному заліку після 16-ти турів, посідали останнє місце.
 
Закарпатці з перших хвилин пішли в атаку. І вже в дебюті зустрічі могли двічі вразити ворота Шамаріна. Проте, спочатку, на 5-й хвилині після удару «одинадцятки» ФК «Мункач» Максима Кодрі за моршинців зіграла хрестовина, а на 9-й хвилині «Скалу» врятував голкіпер після удару Максима Попова з близької відстані. Після цього гра вирівнялася. Однак на 25-й хвилині найвищий і найгабаритніший у складі гостей форвард Артем Баятян таки відкрив рахунок, зігравши на добиванні після навісу з правого флангу. Ще до перерви «Скала» мала не одну нагоду зрівняти рахунок, проте невдало діяли в завершальній фазі атаки. До того ж арбітр матчу не призначив очевидний пенальті у ворота закарпатців, коли захисник ФК «Мункач» грубо зупинив рейд Микити Фоміна.
 
Після перерви господарі перемістили гру на половину поля закарпатців, створюючи момент за моментом. На 64-й хвилині Тарас Грица виводить на побачення з голкіпером Романа Михайленка, який чомусь вирішив обвести воротаря, проте невдало. Роздратований тренер «Скали» одразу після цього епізоду замінив Михайленка, випустивши Павла Табачинського. Через кілька хвилин мав забивати Андрій Корендович, який в один дотик замикав простріл з лівого флангу, проте мукачівського воротаря підстрахував оборонець, який вибив круглого з лінії воріт.
 
Однак вже ніхто не зміг завадити Валентину Білінському, який на 67-й хвилині потужно пробив з-меж штрафного майданчика і вирівняв рахунок. А буквально через хвилину наш правий оборонець вже став антигероєм, заробивши в центрі поля зовсім не потрібний фол, після чого побачив спочатку другу жовту картку, яка автоматично перетворилася на червону.
 
Маючи чисельну більшість, ФК «Мункач» таки вирвав перемогу. На передостанній 78-й хвилині Артем Баятян зумів чи то проштовхнути, чи занести смугастого і приніс своїй команді такі бажані три очки.
 
 
U-14. АФ «Скала» (Моршин) – «Мункач» (Мукачеве) – 1:1 (1:0)
 
Голи: Станіслав Максимів (3) – Василь Булеза (47).
 
На 60+1 хв. Василь Булеза (ФК «Мункач») не реалізував 11-метровий (воротар).
 
А у матчі наймолодших команд було зафіксовано несподівану нічию, адже «Скала» посідала п`ятий рядок у турнірній таблиці, а гості з Мукачевого, маючи лише 9-ть очок, замикали таблицю. А могла й бути взагалі поразка господарів, якби гравець мукачівської команди реалізував 11-метровий штрафний удар у вже компенсований час.
 
А починалося все для «Скали» чудово, коли вже на 3-й хвилині Станіслав Максимів провів красивий гол, замкнувши у падінні простріл з правого флангу.
 
Після перерви у Моршині раптово розпочалася весняна злива. І саме завдяки мокрому газону й м`ячеві гостям вдалося зрівняти рахунок, коли після удару Василя Булези воротар «Скали» не зміг зафіксувати круглого у досить простій ситуації.
 
Міг «одинадцятий» номер ФК «Мункач» принести своїй команді й перемогу, однак його удар з 11-метрової позначки зумів парирувати Святослав Барасюк.


U-17 «УФК-Карпати» (Львів) – СДЮСШОР (Ужгород) – 1:1 

Гра для господарів поля розпочалася, що називається, гірше не придумаєш: уже на 2-й хвилині матчу голкіпер «УФК-Карпати» Антон Задерейко елементарно прогавив дальній удар і м’яч залетів до сітки. Що тут скажеш? – Буває...

Відігралися «зелено-білі академіки» у середині першої половини зустрічі. Розігравши «стіночку», партнери віддали, висловлюючись футбольним сленгом, на третього і Віталій Сільченко вискочив один на один з воротарем. Атакувальний хавбек в дотик пробив і круглий між ногами голкіпера залетів до сітки. 

По перерві підопічні Ярослава Дмитрасевича та Віталія Лобасюка, які ще в попередніх турах гарантували собі перше місце та путівку у фінальну частину першості ДЮФЛ України, грали в своє задоволення – багато атакували, в «бойових» умовах награвали нові комбінації, нанесли чимало ударів по воротах. Однак забити ще один м’яч «академікам» так і не вдалося.

U-15 «УФК-Карпати» (Львів) – СДЮСШОР (Ужгород) – 3:0

У першій половині зустрічі на полі затишного стадіону Львівського Національного аграрного університету в Дублянах господарям так жодного разу й не вдалося матеріалізувати у голи свою ігрову перевагу. Але те що не виходило до свистка на перерву, підопічні Романа Гнатіва втілили у життя в другому таймі, забивши у ворота гостей із Закарпаття три «сухих» м’ячі. Причому усі три «автографи» у «заліковці» «школярів» із Ужгорода поставив «академік» Данило Сікан. 

Рахунок було відкрито після стандарту. Штрафний удар гості заблокували, але круглий відскочив до нападника «академіків» і Данило в дотик розстріляв ворота метрів з 12-ти. До друго голу призвела швидка контратака львівської команди. Після подачі кутового вдалося перехопити м’яч, пішла довга передача вперед і Сікан, підхопивши круглого на своїй половині поля, утік від захисників – виграти у голкіпера очну дуель для нього було справою техніки. Третій же гол, як і перший, було забито зі стандарту. Пішов удар зі штрафного і Данило, підставивши ногу, вдало підкоректував політ шкіряної сфери, яка за мить затріпотіла у сітці.  


Вища ліга

U14
ФК "Скала" Моршин - ФК "Мункач" Мукачево 1:1
"СДЮСШОР" Ужгород – "УФК-Карпати" Львів 1:0

U15
ФК "Мункач" Мукачево - ФК "Скала" Моршин 3:1
"УФК-Карпати" Львів - "СДЮСШОР" Ужгород 3:0

U16
ФК "Скала" Моршин - ФК "Мункач" Мукачево 1:2
"СДЮСШОР" Ужгород - "УФК-Карпати" Львів 0:2

U17
ФК "Мункач" Мукачево - ФК "Скала" Моршин 3:5
"УФК-Карпати" Львів - "СДЮСШОР" Ужгород 1:1
 
Перша ліга
 
U15 ДЮСШ Тячів - ФК "Янтарний" Новояворівськ 1:0
U17 ДЮСШ Тячів - ФК "Янтарний" Новояворівськ 1:8

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчів дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.







Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1098 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: