Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛ Закарпаття 2006 р.н.. Мукачівці беруть золото (ФОТО)
08:59
ДЮФЛ Закарпаття 2006 р.н.. Мукачівці беруть золото (ФОТО)
1 червня на майданчику зі штучним покриттям берегівського стадіону «Дружба» пройшли фінальні змагання ДЮФЛ Закарпаття серед юнаків 2006 р.н.

ДЮФЛ Закарпаття 2006 р.н.. Мукачівці беруть золото (ФОТО) Фаворитом цих престижних змагань була команда Берегівської районної ДЮСШ, яку тренує Ігор Муска. Вважати їх фаворитами було достатньо причин. По-перше, нещодавно команда стала володарем кубка ДЮФЛ в даній віковій категорії. По-друге, весь чемпіонат в груповому етапі команда пройшла рівно і за його результатами посіла перше місце в зоні, відірвавшись від найближчого переслідувача на 16 очок.

В першій грі фінальної стадії підопічні Ігоря Муски без особливих проблем перемогли команду ДЮФК «Мункач - 07» з рахунком 3:1 і пробилися до півфіналу, де на них чекав ДЮФК «Фаворит» Великий Березний. Саме перед грою, представник Великого Березного не зумів представити жодного документа на команду, навіть заявкового листа. Таким чином у півфіналі берегівчани зустрілись з командою ДЮСШ Виноградів з якою в цьому році зіграли кілька ігор і завжди отримували перемогу. Але ця гра була зовсім іншою. Вже в середині гри виноградівці відкрили рахунок, згодом його подвоїли. Всі намагання відігратись зводив нанівець воротар суперника, який парирував ряд небезпечних атак берегівчан. В кінці гри берегівські хлопчики зуміли провести м’яч в ворота суперника, але цього виявилося замало для проходження в фінал. Програш у півфіналі дав змогу зіграти в грі за бронзу, де підопічні Ігоря Муски перемогли команду СДЮШОР-07 Ужгород 2:1.

В фіналі виноградівці в післяматчевих пенальті програли ДЮФК «Мункач-06».

Таким чином за результатами чемпіонату, перше місце у мукачівців, друге ДЮСШ Виноградів, третє Берегівська районна ДЮСШ.

По завершенню турніру голова ДЮФЛ Закарпаття Василь Качур та голова комітету дитячо-юнацького футболу Закарпаття Олександр Чегіль нагородили всіх учасників фінальної стадії та переможців кубками, медалями, дипломами та цінними подарунками.
ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 928 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: