Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛ Закарпаття. 4-ий тур. СДЮСШОР Ужгород: 23 голи за матч!
15:15
ДЮФЛ Закарпаття. 4-ий тур. СДЮСШОР Ужгород: 23 голи за матч!
29–30 вересня пройшли матчі 4-го туру ДЮФЛ Закарпаття. Результати цих поєдинків до вашої уваги.

ДЮФЛ Закарпаття. 4-ий тур. СДЮСШОР Ужгород: 23 голи за матч! Вчора на ужгородському «Спартаку» відбулись матчі ДЮФЛ Закарпаття у Західній зоні між «СДЮСШОР» Ужгород,та «Соколята» Мукачево. За звичаєм перший матч був у молодшій віковій групі.

Гра виявилась досить рівною. Обидві команди в однаковій мірі загрожували воротам суперника, намагаючись грати у свій футбол. Щоправда вже на першій хвилині матчу гостям вдалось скористатись не зібраністю ужгородців і відкрити рахунок.

В середині першого тайму господарі поля зрівняли рахунок, тож перша половина гри так і закінчилась 1:1. Але миритись з нічийним результатом ужгородці не збирались, і постійно йшли вперед. Кілька разів вони могли поплатитись за це, але мукачівцям не вистачало майстерності в завершальний момент. А на 33-ій хвилині СДЮСШОР забив вдруге і встановив остаточний результат матчу.

«СДЮСШОР» Ужгород – «Соколята» Мукачево 2:1

Голи: Борисевич В.,13, Максимець М.,33, - Петрецький М.,1.


Другий матч напевно був тренуванням ужгородського СДЮСШОР перед суботньою грою в ДЮФЛ України. Тому що мукачівцям не вдалось продемонструвати зовсім нічого. Гадаю не потрібно засипати критикою соколят, адже команда в Ужгороді насправді досить сильна, а більшість гравців мукачівців за віком навіть молодші за них.

Тож уже в першому таймі у ворота соколят влетіло 11 м’ячів. Господарі не спинились і в другій половині награвали свої комбінації ,а їх суперник був змушений тільки витягати м’яч із сітки.

«СДЮШОР» Ужгород – «Соколята» Мукачево 23:0

Голи: Ердевді Д.-2, Катона К.-4, Пеца Д.-2, Мукомела Є.-1, Федич Ю.-2, Маркович М.-1, Митро О.-1, Слюсар Д.-2, Мердєєв В.-5, Дочинець Р.-2, Борис Д.-1.

 

Результати 4-го туру ДЮФЛ Закарпаття


2003–2004 р.н.
Східна зона

ДЮСШ Тячів – ДЮСШ Виноградів – 0:2
ДЮСШ Хустський р-н – ДЮСШ Іршава – 1:4

Західна зона

ДЮФК «Мукачево» – ДЮСШ Воловець – 4:0
СДЮСШОР Ужгород – ФК «Соколята» (Мукачево) – 2:1


2001–2002 р.н.
Східна зона

ДЮСШ Тячів – ДЮСШ Виноградів – 0:0
ДЮСШ Хустський р-н – ДЮСШ Іршава – 2:0

Західна зона

ДЮФК «Мукачево» – ДЮСШ Воловець – 4:0
СДЮСШОР Ужгород – ФК «Соколята» (Мукачево) – 23:0
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1356 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: