Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛ Закарпаття. Батрини на класі розгромили однолітків із сусіднього району
17:45
ДЮФЛ Закарпаття. Батрини на класі розгромили однолітків із сусіднього району
Про один із ключових завершальних матчів 2 кола в Східній зоні, у віковій категорії 2001-2002 р. н., читайте далі.

ДЮФЛ Закарпаття. Батрини на класі розгромили однолітків із сусіднього району У Броньці з нетерпінням очікували на поєдинок завершального туру в першому колі проти Хустського району. Ще за кілька годин до його початку господарі підготували стадіон та провели розминку. Вболівальники, які підтягнулись ближче до початку матчу, очікували від господарів тільки перемоги.

Сам двобій пройшов за значної переваги у володінні м’ячем від господарів, які завдали у понад 4 рази більше ударів (21 проти 5 у суперника), показали набагато кращу влучність (42.9 % проти 0 % у гостей). При цьому відсоток ударів, що носили небезпеку у «Броньки» був також у понад 3.5 рази кращий (71.4 % проти 20 % у Хустського району).

Слід також відзначити, що господарі в другій половині матчу завдали вдвічі більше ударів, ніж у першому таймі. Також вони у другій половині гри на понад третину покращили відсоток небезпеки від своїх пострілів(78.6 % проти 57.1 у першій половині) та показали абсолютно однакову влучність в обох таймах. Гості в другому таймі хоча й збільшили в півтора рази кількість своїх ударів у порівнянні з першим, та погіршили відсоток небезпеки від своїх пострілів (33.3 % проти 50 % у першій половині).

Перше загострення правим флангом від лідера місцевих Владислава Батрина сталось на 3-й хвилині. Василь Вакаров вийшов з воріт, щоб ліквідувати небезпеку, та не зміг заволодіти м’ячем. Ніхто з господарів так і не зміг переправити круглого в порожні ворота.

Суперник був ще ближчим до взяття воріт через 3 хвилини, коли на завершенні атаки по центру Віталій Бажан із 12-ти метрів цілив у праву дев’ятку. Владислав Попа тільки поглядом спостерігав як м’яч полетів зовсім поруч із хрестовиною воріт. Господарі завдали першого удару тільки на 9-й хвилині, а в площину вперше поцілили на 10-й. З останнім із них легко впорався Вакаров.

На 24-й хвилині гострота біля воріт гостей виникла вже після навісу з кутового та виносу м’яча за межі штрафного майданчика. Круглого підхопив Олександр Рішко і прицільно пробив. Воротар був неготовий, та на його щастя той полетів у сантиметрах над поперечиною. Та найкраща нагода забити сталась через 2 хвилини за участю Владислава Батрина, якого партнери вивели фактично на воротаря. Нападник хоча й пробив точно в правий кут, та не так сильно, як вимагав на тренуваннях В'ячеслав Шуста. Вакаров зміг зреагувати на цей удар.

Перші п’ять хвилин 2-го тайму пройшли досить комфортно для гостей, які вміло відбивали всі спроби суперника реалізувати свій відносно тотальний футбол у забиті голи. А от на 36-й хвилині вони, несподівано для свого тренерського штабу на чолі з Миколою Буковецьким, притислись до своїх воріт і в одній атаці отримали аж 4 удари. Якщо перші два були заблоковані захисниками, а на третій зреагував воротар, то після четвертого, з кількох метрів від Владислава Батрина, м’яч влетів під поперечину – 1:0.

Не встигли гості відійти від цього ляпу, як через 2 хвилини знову провалились у захисті по центру й були змушені фолити. Рішко зі стандарту пробив влучно і сильно, змусивши Вакарова відбивати м’яч. Та на добивання першим підбіг Владислав Батрин і вколотив м’яч у сітку – 2:0. Ще  через дві хвилини нова швидка атака «Броньки» правим флангом зі зміщенням до центру. Після першого несильного удару Вакаров невдало брав м’яч в руки, випустивши його. Цим скористався Михайло Метиньканич, який вколотив круглого під ліву стійку – 3:0.

На 43-й хвилині відбувся новий провал гостей у центрі захисту. Цим сповна скористався Віктор Батрин, який із 12-ти метрів влучив точно під ліву стійку – 4:0.

На 50-й хвилині гості нарешті вийшли в гостру атаку, на завершенні якої Ярослав Вакаров вийшов на воротаря. Попа вийшов з воріт і виніс м’яч з-під ніг у суперника. Через дві хвилини нова спроба від Ярослава пробити з льоту і знову спроба не завершилась влучанням. Ще через дві хвилини його партнер заробив право на вільний удар з меж штрафного майданчика. Після удару Ярослава Вакарова м’яч, рикошетом від стінки, полетів над поперечиною.

Фінальний свисток Тараса Шопи зафіксував впевнену звитягу «Броньки», яка дозволила підопічним Шусти випередити «ДЮСШ Іршаву» й піднятись із 3-го на 2-е місце. Незважаючи на локальну невдачу  «Хустський район» залишився в межах провідної вісімки Східної зони.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 974 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: