Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛ Закарпаття. Берегівці відправляють "Пегас" на канікули (ФОТО)
20:41
ДЮФЛ Закарпаття. Берегівці відправляють "Пегас" на канікули (ФОТО)
​13 червня на стадіоні в Кінчеші відбувся матч – відповідь ¼ фіналу ДЮФЛ Закарпаття з футболу серед юнаків 2003-04 років народження.

ДЮФЛ Закарпаття. Берегівці відправляють Ужгородський «Пегас» приймав команду Берегівської районної ДЮСШ. В першій грі в суботу, що пройшла на стадіоні «Дружба» берегівчани отримали мінімальну перевагу 2:1. Та мінімальна перемога вдома, далеко не гарантувала проходження до півфіналу, тому виїзна гра обіцяла бути важкою. 

З початком гри юні берегівчани заволоділи ініціативою і організували ряд атак, які закінчувалися безрезультатно. Гра проходила переважно на половині поля ужгородців. Особливо небезпечними були атаки лівим флангом, які розпочинав Максим Перевузник з центру поля, передаючи м’яч на активних Давіда Леврінца та Петра Гарапко.

В середині першого тайму гра поступово перейшла на правий фланг, що дало змогу відразу організувати небезпеку у воріт господарів. В одній з атак Валерій Щока вийшов один в один з воротарем і відкрив рахунок. Ужгородці відразу побігли відігруватись, але оборона на чолі з Бенце Данчем не давла їх атакам продовжуватись.

В другому таймі сценарій гри змінився. Футболісти з обласного центру більш активізувались намагаючись зламати хід поєдинку на їх користь.

В одній з контратак Давід Леврінц пройшов лівим флангом і влучно пробив забивши другий гол. Фінальний свисток арбітра зафіксував перемогу берегівчан 2:0.

Ігри ½ фіналу пройдуть в 15 червня на стадіоні в Тячеві.
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 832 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: