Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛ Закарпаття. Берегівці здобувають дві перемоги над хустянами
10:02
ДЮФЛ Закарпаття. Берегівці здобувають дві перемоги над хустянами
В черговому турі чемпіонату ДЮФЛ Закарпаття команда Берегівської ДЮСШ на стадіоні Дьордя Барни у Яношах приймали команди Хустської ДЮСШ.

ДЮФЛ Закарпаття. Берегівці здобувають дві перемоги над хустянами Команда старшої вікової категорії, яку тренує Золтан Войтку, з перших хвилин гри повністю заволоділа ініціативою. Берегівські футболісти контролювали м’яч в центрі поля і наносили дальні удари по воротам, які не давали очікуваного результату. Перший тайм так і завершився нульовою нічиєю.

З початку другого тайму господарі змінили атакувальні дії і намагалася входити в штрафний майданчик, що і дало свій позитивний результат. Так як це заставляло суперника помилятися. На 42-ій хвилині Антон Демченко отримав м’яча, обіграв двох суперників і зробив точну передачу між захисниками в вільну зону на Алекса Кіша, який вийшов на побачення з воротарем і відкрив рахунок. Перевага берегівської команди продовжувалась, хустяни спромоглися на кілька контратак, які зводили нанівець захисники та воротар суперника. На 51-ій хвилині чітко виконав штрафний удар з 25 метрів Адам Барта і рахунок став 2:0.

Команда молодшої вікової категорії вже в першій половині гри вирішила долю матчу. Підопічні Дьордя Пейтера та Василя Пануліна весь тайм атакували і загрожували воротам суперника. Петро Гарапко відкрив рахунок, а через кілька хвилин його подвоїв. Наприкінці тайму третій гол в ворота хустян провів Давід Леврінц. В другому таймі гостям вдалося забити гол престижу. В результаті перемога 3:1.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 752 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: