Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛ Закарпаття. "Берегвідейк" бере максимум у Дубовому (ФОТО)
19:30
ДЮФЛ Закарпаття. "Берегвідейк" бере максимум у Дубовому (ФОТО)
В черговому турі чемпіонату, юні футболісти ДЮФК «Берегвідейк», у виїзному матчі 6 – го туру , госювали в Дубовому, що на Тячівщині.

ДЮФЛ Закарпаття. Чемпіонат ДЮФЛ  Закарпаття набирає обертів. В черговому турі чемпіонату, юні футболісти ДЮФК «Берегвідейк», у виїзному матчі 6 – го туру , госювали в Дубовому, що на Тячівщині. Поїздка видалася вдалою. Як молодші, так і старші привезли шість очок, чим одні зміцнили, а інші покращили свої позиції в турнірному становищі.

Першими, на поле стадіону «Карпати», вийшли команди молодшої вікової категорії 2004 – 05 років народження. Різниця в класі команд очевидна. Адже берегівчани, очолюють турнірне становище команд з максимальним результатом, а футболісти «Карпати» Дубове, посідають останню сходинку турнірної таблиці, не маючи в своєму активі жодного очка.

На протязі всієї гри, берегівчани володіли ініціативою, проводили гострі атаки. Команда господарів, не могла нічого протиставити більш сильному супернику. Вже в дебюті гри, Петро Гарапко відкрив рахунок. Згодом, його подвоїв Алекс Копор. Забиті два голи і значна перевага, а можливо і довга дорога, негативно позначилася на грі берегівських футболістів. Вони знизили швидкості, в основному перепасовуючись між собою, не використали свою перевагу сповна.

В другому таймі, Петро Гарапко провів третій гол в ворота Карпат і поставив крапку в протистоянні. В шести турах, підопічні Дьордя Пейтера та Василя Пануліна набрали 18 очок, забивши 27 і пропустивши 2 голи.

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу команд 2004-2005 р.н. дивіться на офіційній сторінці "Берегвідейка" у Фейсбук.


Команди старшої вікової групи, такої різниці в класі не мають. У берегівчан, до звітного туру було 7 очок, у дубівчан - 4 очки. Гра обіцяла бути цікавою і напруженою. Але треба враховувати, що берегівський колектив формувався по ходу чемпіонату і від гри до гри додає в майстерності. Це і зіграло ключову роль.

Ініціативою берегівчани заволоділи зі свистка арбітра про початок гри. Особливо налаштованим на перемогу був Давід Леврінц, який виділявся на полі бажанням і виконавською майстерності. Саме він, відчуваючи себе господарем в центральній частині поля, розпочинав всі атаки команди.

На 8 хвилині ігри, Ерік Олай вивів берегівчан вперед. Надалі гра проходила в такому ж руслі. Футболісти «Карпат» пробували організовувати швидкі контратаки. Моментами, у них це виходило непогано, але підводила неточність.

Кульмінацією гри стала 50 хвилина, коли всюдисущий Давід Леврінц, взяв на себе ініціативу і забив другий гол в ворота господарів. Гра так і завершилась, перемогою берегівчан 2:0. Ця, виїзна перемога, дає можливість покращити своє турнірне становище і потрапити до п’ятірки лідерів в східній зоні

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу команд 2003-2002 р.н. дивіться на офіційній сторінці "Берегвідейка" у Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 873 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: