Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛ Закарпаття. Битва титанів Східної зони здивувала результативністю (ФОТО)
18:11
ДЮФЛ Закарпаття. Битва титанів Східної зони здивувала результативністю (ФОТО)
Про центральну битву 8-го туру в Східній зоні, у віковій категорії 2001-2002 р. н., яка була перенесена, читайте далі.

ДЮФЛ Закарпаття. Битва титанів Східної зони здивувала результативністю (ФОТО) Сам двобій пройшов за переваги господарів, які більше тримали м’яч та завдали майже в два рази більше ударів (13-ть проти 7-ми від гостей), показали в понад два з половиною рази кращу влучність пострілів (38.5 % проти 14.3 % у «ДЮСШ Тячева») та майже в півтора рази перевершили суперника у відсотку гостроти від ударів (84.6 % проти 57.1 % у підопічних Ф. Приходька).  

Що стосується окремо двох половин гри, то «Бронька» у 2-му таймі пробивала на один раз менше, ніж у 1-му, а «ДЮСШ Тячів» навпаки у 2-й половині бив у два з половиною рази частіше, ніж у першому. До цього гостей спонукав і рахунок. Обидва клуби в 2-му таймі були влучнішими, ніж у 1-му: господарі збільшили цей показник на 21.4 %, а тячівці підняли його на 20 %. Що стосується відсотка гостроти від ударів, то він у «Броньки» у 2-й половині гри знизився на 2.4 %, а в суперника зріс на 10 %.

На початку першого тайму команди чимало фолили. Йшла позиційна боротьба за центр поля. Свої стандарти в 1-му таймі трохи гостріше проводили господарі, у яких відсоток гостроти після цих стандартів становив 25 % проти 0 % у суперника. Утім, перша справжня гострота виникла без порушення на 5-й хвилині. Атаку «Броньки» по центру чудовим пасом на вихід Владислава Батрина на ворота завершив Рішко. Нападник пробив низом у кут, та Фіцай видав супер-сейв, зреагуваши на дуже складний удар.

Після наступних загострень на 6-й та 11-й хвилинах тячівці відбились, та трохи пізніше все ж були змушені виймати м’яч із сітки після розіграшу штрафного удару. Спрацювала чудова комбінація господарів правим флангом. Батьо, який був одним із кращих у півзахисті, відав на Віктора Батрина, а той далі на правий край штрафного майданчика на Владислава Батрина, який в один дотик переправив м’яч під дальню стійку. «Бронька» з другого влучного удару відкрила рахунок – 1:0. До завершення тайму господарі ще двічі загострювали ситуацію, а суперник відповів гостротою від Палагусинця, та рахунок не змінився.

Початок другої половини був повною противагою старту першої. М'ячем більше володіли гості, які намагались вирівняти рахунок на табло. Господарі у 2-му таймі фолили трохи менше, та цього разу вже у тячівців відсоток гостроти після цих стандартів був кращим – 50 % проти 25 % у «Броньки».

На 34-й хвилині гості видали розрізну передачу на правий край штрафного майданчика на Габорця, який цілив у праву дев'ятку. М’яч на щастя для воротаря, який не реагував, полетів у сантиметрах від хрестовини. Та на 40-й хвилині м’яч все ж залетів у сітку. Після прострілу з лівого флангу, один із захисників зрізав круглого у власні ворота – 1:1.

Після цього трибуни почали ще більше підтримувати своїх улюбленців і вже через хвилину отримали подарунок у вигляді голу. Атаку правим флангом зі зміщенням до центру влучним ударом завершив Кремінь. Фіцай стрибав, та від його рук м’яч все ж залетів за лінію воріт – 2:1.

У 2-му таймі господарі були набагато гострішими за суперника після навісу з кутових. Однак наступний гол вони забили з гри. На завершенні атаки лівим флангом зі зміщенням до центру Кремінь віддав на Владислава Батрина і той переправив м’яч у правий кут – 3:1. Та в одній із наступних атак по центру тячівці знову скоротили розрив у рахунку. Кейреші віддав на Лукача і той влучно пробив повз воротаря у правий кут – 2:3.

Далі господарі нарешті реалізували стандарт, який розіграли. Віктор Батрин віддав на правий край штрафного майданчика, де найпрудкішим був Батьо, який вколотив м’яч у дальній нижній кут – 4:2. До фінального свистка гості змогли тільки ще раз скоротити рахунок. Після навісу справа, Папп ударом головою з 8-ми метрів проштовхнув м’яч у лівий кут – 3:4.

Завдяки перемозі «Бронька» завершила 1-е коло лідером. Та чемпіонство в 1-му колі цілком умовне. Це довела в чемпіонаті Закарпаття «Велика Бийгань», тому навесні доведеться попрацювати, щоб не залишитись позаду конкурентів. 
 

с. Бронька, стадіон «Колос», 80 глядачів

«Бронька» – «ДЮСШ Тячів» – 4:3

Голи: Владислав Батрин, 15, 53, Кремінь, 41, Батьо, 58 – автогол захисника господарів, 40, Лукач, 56, Папп, 60+1.

«Бронька»: Владислав Попа, Вадім Продан, Владислав Олегаш, Петро Повх, Віктор Батрин, Михайло Метеньканич, Олександр Рішко, Юрій Кремінь, Михайло Батьо, Владислав Батрин, Василь Сможаник.
Запасні: Іван Варга, Вадім Кузан, Іван Крьока, Василь Бисьмак.
Тренер – Вячеслав Шуста.

«ДЮСШ Тячів»: Олександр Фіцай, Антал Гармасій, Іван Папп, Роман Рошко, Владислав Ковач, Василь Габорець, Іван Декет, Микола Лукач, Іван Носа, Юрій Цікле, Олександр Палагусинець.
Запасні: Імре Кейреші, Іван Мотринець, Степан Філіп.
Тренер – Ф. Приходько.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1145 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: