Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛ Закарпаття. «Бронька» ціною надзусиль втримала перемогу
21:27
ДЮФЛ Закарпаття. «Бронька» ціною надзусиль втримала перемогу
Репортаж про не пересічне протистояння Східної зони, у віковій категорії 2003-2004 років народження, читайте далі.

ДЮФЛ Закарпаття. «Бронька» ціною надзусиль втримала перемогу Двобій завершального, в 2-му колі, 9 туру в Бронці чекали з певним хвилюванням. Суперник був не з тих, якого можна взяти «голими руками». «ДЮСШ Хустський район» у цьому році, в поєдинках на виїзді, чередує перемоги з поразками, тому передбачити, за чим вони приїхали цього разу, було майже нереально.

Сам двобій пройшов із перемінним успіхом, за приблизно рівного володіння м’ячем. У першому таймі центр поля був за господарями, а по перерві – домінували гості. Господарі завдали майже вдвічі більше ударів – 12-ть проти 7-ми у суперника. А от гості були трохи влучнішими (85.7 % проти 75 % у «Броньки») та показали в понад півтора рази кращий відсоток ударів, які носили небезпеку для воріт опонентів (71.4 % проти 41.7 % у хустян).

Слід також відзначити, що місцеві гравці в 2-му таймі завдали на два удари менше, ніж у першому, а їх опоненти навпаки пробивали на один раз більше, ніж у першій половині. У «Броньки» влучність ударів у 2-му таймі була майже в півтора рази гірша, ніж до перерви, а «Хустський район» у півтора рази покращив свою точність у 2-му таймі по перерві влучав у 100 %-ках своїх ударів. Господарі в 2-му таймі трохи погіршили відсоток небезпеки від своїх ударів (40 % проти 42.9 % у 1-му таймі), а їх опоненти на понад 8 % покращили свій аналогічний показник. До цього їх зобовязував рахунок.

Першого удару завдали господарі. Та м'яч, після пострілу на 3-й від Василя Шандро, полетів повз браму. Значно гостріше було через 9 хвилин, коли під час швидкої атаки правим флангом зі зміщенням до центру місцеві зірочки вибігли два на одного гравця суперника. Логічним завершенням її став влучний удар з лінії воротарського майданчика під ліву стійку одного з лідерів команди Роберта Квака – 1:0. 

На 14-й хвилині новее загострення від господарів завершилось влучним ударом Івана Дуника з 30-ти метрів. Воротар правильно обрав позицію і забрав м'яча до рук. Ще через дві хвилини броньківці загострили ситуацію по лівому флангу. Простріл від Михайла Петришинця влучним ударом зблизька замкнув Максим Ковач – 2:0.

Тільки після цього гості прокинулись і на 18-й хвилині загострили ситуацію і заробили кутовий. Після навісу в штрафний майданчик вільний від опіки Олег Міговка зумів небезпечно пробити головою. На щастя для Івана Коваля, який не реагував, м'яч полетів повз ліву стійку. Через 3 хвилини господарі в атаці правим флангом заробили право на штрафний. Після розіграшу стандарту удар-простріл вдався Кваку. Воротар кулаками виніс м'яч. Ще через 2 хвилини відбувся небезпечний навіс з права від Шандро на лівий край воротарського майданчика, де зобовязаний був забивати Петришинець, та не зміг як слід пробити і змарнував дуже хорошу нагоду.

Останню нагоду забити в 1-му таймі на останній 25-й хвилині мали хустяни, які заробили право на небезпечний штрафний удар. Ярослав Левко якісним ударом зі стандарту поцілив точно в лівий кут. Коваль не без проблем зреагував на цей постріл.

Перші 4 хвилини пройшли в боротьбі в центрі поля, а далі глядачі на трибунах були змушені схопитися за голову. На 5-й хвилині першим же ударом Дуник цілив у праву дев'ятку, та гостей від голу врятувала стійка трохи нижче хрестовини. Через 4 хвилини, після чергової навісної передачі Віталія Штеця на лівий край воротарського майданчика, господарі з потугами ліквідували небезпеку біля своїх воріт.

На 12-й хвилині нове загострення по лівому флангу завершилось підступним ударом Левка у ближній кут. Воротар «Броньки» зреагував. Та вже через дві хвилини й він був безсилим врятувати свою команду. Нова атака по лівому краю завершилась ударом-прострілом Левка. Воротар відбив м'яч, та вже за лінією воріт і Тарас Шопа вказав на центр – 2:1.

Після цього господарі ще більше віддали ініціативу супернику, який накочував хвилі атак, змушуючи тренера господарів нервувати й дивитись на годинник і робив заміну за заміною, щоб освіжити ГРУ своїх підопічних. Утім, у найважчі хвилини добре себе проявили захисники команди, які блокували кілька досить небезпечних прострільних передач. Надійно на виходах грав і голкіпер місцевих, який перервав кілька навісних передач. Концентрація на оборонних діях дозволила господарям втримати мінімальну перевагу в рахунку.

Перемога дозволила підопічним Вячеслава Шусти суттєво підтягнутись до призової зони. Далі на них очікує ще один домашній перенесений двобій  8-го туру проти «ДЮСШ Тячева», перемога в якому з добротною різницею може дозволити горянаму увірватись до числа призерів першого кола.

Незважаючи на локальнее фіаско, зірочки з «ДЮСШ Хустського району» зберегли за собою сьоме місце та з оптимізмом дивляться в 2-ге коло, де на рідному стадіоні їм цілком до снаги реваншуватись за три виїзні осінні поразки.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 632 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: