Головна » Усі публікації » на Закарпатті » ДЮФЛ-Закарпаття. Чергова звитяга «Броньки» (ФОТО)
19:26
ДЮФЛ-Закарпаття. Чергова звитяга «Броньки» (ФОТО)
У Підвиноградові, в рамках чемпіонату ДЮФЛ-Закарпаття серед хлопчиків 2003-2004 р. н., місцевий «Колос» випробував на міцність «Броньку».

У Підвиноградові, в рамках чемпіонату ДЮФЛ-Закарпаття серед хлопчиків 2003-2004 р. н., місцевий «Колос» випробував на міцність «Броньку» з Іршавщини.

У першому таймі клуб із Іршавщини мав незначну територіальну перевагу. Підопічні Вячеслава Шусти приголомшили суперника вже на його старті, коли мали величезну перевагу як у контролі м’яча, так за ударами – 4:0, та влучаннями у площину – 3:0. Всі три влучання стались у перші три хвилини. Спочатку капітан «Броньки» Іван Дуник влучно пробив з-за меж штрафного майданчика. Воротар парирував. Далі його вивели на удар зблизька. Знову голкіпер «Колоса» на висоті. Ще після одного влучання його партнера воротар тільки зачепив м’яч. Та на щастя команди з Виноградівщини круглий від його руки зрикошетив у стійку. Ще після одного удару на 4-й хвилині від Дуника м’яч полетів повз праву стійку.

У середині 1-го тайму «Колос» вирівняв гру і мав перевагу за ударами – 1:0. На 8-й хвилині на звершенні атаки правим флангом партнер вивів на удар Івана Маряна, та після удару останнього м’яч полетів повз ліву стійку.

Кінець першого тайму мало чим відрізнявся від його середини. Була рівновага як у володінні м’ячем, так і за ударами – 2:2. Однак, м’яч після ударів «Колоса» на 11-й та 12-й хвилинах та пострілів броньківців на 13-й та 14-й хвилинах оминав стійки воріт.

Другий тайм був схожим на перший. На його початку «Бронька» знову мала незначну перевагу як у володінні м’яча, та і за ударами – 2:0. Обидва удари відбулись на 18-й хвилині, коли Василь Петришинець, на завершенні атаки правим флангом, прострілив у зону перед лінією штрафного майданчика. Іван Дуник влучно пробив з середньої дистанції. Воротар відбив, однак Дуник із другої спроби все ж переправив круглого в лівий кут – 1:0.

Середина тайму була ще динамічнішою. «Колос» трохи перехопив ініціативу, однак мав перевагу тільки за влучаннями в площину – 1:0. За ударами була рівновага – 2:2. Обидва постріли від команди з Виноградівщини відбулись на 23-24-й хвилинах, коли колоскові були зобов’язані зрівнювати рахунок під час масованих атакувальних дій. Спочатку гострий простріл вздовж лінії воріт мав замикати Марян, та на якусь мить не встиг до м’яча. Наступний гарматний удар від його партнера заблокували захисники, порушивши правила. Після влучного удару зі штрафного воротар «Броньки» відбив і з другої спроби забрав м’яча до рук. Команда з Іршавщини шукала щастя в атаках по центру. Після ударів від Віктора Райди на 21-й та Василя Петришинця на 25-й хвилинах круглий оминув рамку воріт.

У кінці тайму підопічні Вячеслава Шусти перевели гру на чужу половину поля і не дозволили супернику завдати жодного удару. Самі щоправда теж запам’ятались тільки кількома небезпечними навісами та прострілами, в жодному з яких не змогли довести справу до удару. Мінімальна перемога «Броньки» дозволила їй забронювати за собою місце у провідному квартеті своєї зони.

Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 806 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: