Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛ-Закарпаття. Чергові перемоги від фаворитів
21:25
ДЮФЛ-Закарпаття. Чергові перемоги від фаворитів
Ключові поєдинки ДЮФЛ-Закарпаття вікової категорії 2003-2004 року народження однієї із зон відбулись на стадіоні в Підвиноградові.

Ключові поєдинки ДЮФЛ-Закарпаття вікової категорії 2003-2004 року народження однієї із зон відбулись на стадіоні в Підвиноградові.

Ключові поєдинки ДЮФЛ-Закарпаття вікової категорії 2003-2004 року народження однієї із зон, для здобуття путівок до наступного раунду, відбулись на стадіоні в Підвиноградові. Пропонуємо вам коротенький огляд трьох баталій на цій затишній арені.


«Кушниця» не змогла створити конкуренції для «Сільця-1»

У черговому дербі Іршавщини ДЮФК «Кушниця» опонувала поточному лідеру ДЮФК «Сільце-1». Горяни змогли створити суттєвий опір титулованим опонетам тільки в першому таймі, коли їх опоненти мали незначну перевагу як у володінні м’ячем, так і за ударами – 2:1, та влучаннями в площину – 1:0. Та при цьому юні майстри з Сільця показали чудову реалізацію. На 11-й хвилині вони прорвали центр захисту підопічних Михайла Райди. До атаки підключився височенний (як для цієї категорії) Олександр Кілб і проштовхнув м’яч повз спантеличеного воротаря – 1:0.

У перерві тренер «Сільця-1» дуже жваво (можна побачити на фото) й аргументовано пояснив підопічним про те, хто де і коли недопрацював на своїй позиції. Тому не дивно, що другу п’ятнадцятихвилинку фаворити провели набагато краще: добре грали у відборі та конструктивно діяли в створенні атакувальних дій. Туріна, Кормош та Феєр створювали таку техніко-тактичну ламбаду перед штрафним майданчиком суперника, що у «Василя Метелеги і компанії» голова йшла обертом. Як наслідок, «Сільце-1» здобуло приголомшливу перевагу як у володінні м’ячем, так і за ударами – 10:0, та влучаннями в площину – 3:0.

На 25-й хвилині Кілб знову реалізував власне підключення до атаки і вдруге проштовхнув мяча в сітку – 2:0. Через чотири хвилини Антон Феєр потужним ударом зі штрафного поклав круглого в лівий кут – 3:0. Підопічні Сергія Білана прогнозовано вийшли до наступного раунду змагань.

Шалений камбек від ДЮСШ «Виноградів»

Інший фаворит групи з Виноградова зустрівся з прямим конкурентом за другу путівку ДЮФК «Берегвідейком» із Берегова. У першому таймі підопічні Петра Котубея та Івана Білака мали перевагу як у володінні м’ячем, так і за ударами – 6:1, та влучаннями в площину – 2:1. Та на це вплинув швидкий гол, який вони пропустили вже на 2-й хвилині. Берегівці, які грали в середній пас, прорвались по центру і Ерік Олай переправив м’яч у лівий кут воріт – 1:0.

Через чотири хвилини гравці «Виноградова», які віддавали перевагу плетінню мережив із коротких передач, зрівняли рахунок. Себастьян Чука, на завершенні атаки по центру, ударом з середньої дистанції вколотив мяч у сітку – 1:1.

Ще через три хвилини виноградівці втратили реальну нагоду вийти вперед, коли простріл зправа ударом у правий кут замкнув один із нападників, та воротар берегівців у чудовому стрибку відбив. На 11-й хвилині чергова результативна атака по центру. Владислав Бобіта вивів на удар Чуку, який влучним пострілом оформив дубль – 2:0. Через дві хвилини атака лівим флангом від виноградівців завершилась гострим прострілом. Захисник «Берегвідейка» зрізав м’яч під поперечину своїх воріт. Воротар зреагував.

У другому таймі футболісти ДЮСШ «Виноградів» перемістили гру на чужу половину поля і знову мали перевагу як у володінні мяча, так і за ударами – 4:0, та влучаннями в площину – 2:0. Якщо перший влучний удар на 25-й хвилині воротар берегівців парирував, то вже через дві хвилини змушений був виймати м’яч зі своїх воріт. Атака правим флангом завершилась прострілом у карну зону і Чука влучним ударом оформив хет-трик – 3:0. Перемога дозволила його партнерам пройти до наступного раунду змагань.

Вольова звитяга «Сільця-2»

Футболісти ДЮСШ «Берегівський район» екзаменували на міцність «Сільце-2». У першому таймі була рівновага як у володінні м’яча, так і за ударами – 2:2. Гравці з Іршавщини більше атакували по центру, а підопічні Адама Пушкаша – частіше використовували фланги. Єдине влучання в першій половині відбулось на 12-й хвилині, коли Семак завершив атаку своєї команди. Воротар відбив. У другому таймі хоча й знову була рівновага у володінні м’яча, та за ударами підопічні Сергія Білана мали перевагу – 2:0. До того ж вони продемонстрували стовідсоткову влучність.

На 17-й хвилині атака правим флангом команди з Іршавського району. На її завершенні простріл і Семак ударом в правий кут відкрив рахунок – 1:0. Ще на один влучний постріл Семака, який відбувся через дві хвилини, зреагував голкіпер.

«Сільце-2» зберегло за собою місце в першій шістці команд своєї зони.

Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 757 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: