Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛ Закарпаття. ДЮСШ-Зінедін вдома розбирається із "Сузір'ям" (ФОТО)
19:22
ДЮФЛ Закарпаття. ДЮСШ-Зінедін вдома розбирається із "Сузір'ям" (ФОТО)
У суботу, 2 червня, на стадіоні у Кінчеші відбулись три матчі ДЮФЛ Закарпаття.

ДЮФЛ Закарпаття. ДЮСШ-Зінедін вдома розбирається із
Команда Сваляви у віковій групі U-13 здебільшого виступає на рік молодшими гравцями, які займають лідируючі позиції. Натомість ужгородці борються за потрапляння у квартет сильніших.
 
На цю гру ДЮСШ-Зінедін змушений був обходитись без воротаря, тому місце у рамці зайняв польовий гравець, що призвело до швидкого голу гостей. Сергій Ребриш вийшов до воріт і пробив з 10 метрів – 0:1.
 
На полі була рівна боротьба з не частими загостреннями. На 13-ій хвилині Ференцик відгукнувся на закидання вперед у штрафну, випередив на якусь мить воротаря, перекинувши його і технічно закотив м’яч у ворота – 1:1.
 
Дві хороші нагоди вивести свою команду вперед мав єдиний форвард господарів Кроццолі, але у найважливіший момент бив трохи вище воріт. Підопічним Брудняка важко було долати габаритних захисників, тож до ударів доходило дуже рідко.
 
У другому таймі також ні одна з команд не володіла перевагою, у гравців виходило краще руйнування, чим створення атак. Та на 44-ій хвилині зінедінівці зуміли вирвати перемогу: Гливка прострілив справа, Боднар здавалось впіймав шкіряного, але не втримав, а Ференцик був тут-як-тут і добив у ворота – 2:1.
 
Команда Іваниці та Микуланинця бере реванш за поразку у першому колі у Сваляві.

 
Арбітр – Іван Бучок.
 
«ДЮСШ-Зінедін» U-13 Ужгородський район - ДЮФК «Сузір’я» U-13 (Свалява) 2:1
 
Голи: Ференцик, 17, 32 - Ребриш, 1.
 
Зінедін: Станіслав Гелебан, Василь Куртанич, Станіслав Салай, Станіслав Гливка, Станіслав Русінков, Станіслав Мешко, Віктор Ференцик, Кирил Голяна, Михайло Несух, Ерік Курах, Нікіта Кроццолі.
Запасні: Роман Божик, Богдан Глагола.
Тренер – Михайло Іваниця, Йосип Микуланинець.
 
Сузір’я: Мирослав Боднар, Олександр Чонка, Іван Русин, Євген Безик, Дмитро Богдан, Максим Островка, Павло Островка, Тимофій Фенинець, Сергій Ребриш, Сергій Химинець, Володимир Ковач.
Запасні: Іван Мориляк, Павло Павлик.
Тренер – Юрій Брудняк.
 
 
Зустріч дорослих команд була не менш принциповою: свалявці претендують на призові місця, тоді як Зінедін ще не програвав у цьому сезоні, а єдина втрата очок, тобто нічия, була якраз у Сваляві.
 
Підопічні Дороговича та Бисаги з самого початку почали активно йти вперед. На 2-ій хвилині Симочко відкотив Романку під удар, але удар Михайла з 6 метрів справа парирує воротар. Наступна небезпека йшла після удару зі штрафного від Лютнянського, Магурський на місці.
 
Гості зуміли відповісти лиш під завершення першої десятихвилинки дальнім ударом Бадилі, але повз дальній кут. На 15-ій хвилині господарі повели у рахунку: Лютнянський пройшов зліва у штрафну і віддав у центр на Повхана, який з 7 метрів влучно пробив – 1:0. Вовковойська зв’язка знову в ділі.
 
За дві хвилини ужгородці знову забивають. Максимець пробив з середньої дистанції, кіпер відбив та Повхан був перший на добиванні – 2:0.
 
До перерви чудову нагоду забити мав Любка, який після прострілу Максимця дивом не влучив у рамку з 7 метрів.
 
Друга половина зустрічі проходила за територіальної переваги ДЮСШ-Зінедін, проте збільшити перевагу їм не вдалося. Двічі Повхан та ще одного разу Любка пробачали суперника. На 52-ій хвилині Годя міг повернути інтригу у матч та вийшовши один в один з Лісняком не влучив у рамку.
 
Свіжий Левкулич прорвався до воріт з правого краю і пробив з гострого кута повз воротаря та м’яч від дальньої стійки вилетів у поле. Під завершення матчу Максимець розстрілював ворота з 9 метрів та чудовий сейв воротаря залишає рахунок незмінним.
 
Ужгородці продовжують свою безпрограшну серію у цьому чемпіонаті і готуються до останнього матчу у Тячеві.

 
Арбітр - Іван Бучок

«ДЮСШ-Зінедін» U-15 Ужгородський район - ДЮФК «Сузір’я» U-15 (Свалява) 2:0
 
Голи: Повхан, 15, 17.
 
Зінедін: Віталій Лісняк, Дмитро Ріпич, Руслан Логін, Євген Синичка, Юрій Канюк, Максим Лютнянський, Іван Повхан, Михайло Романко, Максим Максимець, Сергій Любка (Олександр Левкулич, 47), Василь Симочко.
Тренер – Микола Дорогович, Іван Бисага.
 
Сузір’я: Мирослав Магурський, Михайло Попович, Василь Худи, Василь Шипович, Євген Станкович, Йосип Бадиля, Нікіта Кіш, Юрій Уліганець, Дмитро Годя, Володимир Гаврилець, Олександр Мауріц.
Запасні: Вадим Шипович, Олександр Кондря, Олександр Пукіш, Едуард Безик.
Тренер – Владислав Грабар.
 
 
Після матчів Вищої ліги на полі стадіону у Кінчеші було зіграно перший чвертьфінальний матч Першої ліги ДЮФЛ Закарпаття між другою командою Ужгородського району та ДЮСШ Воловець.
 
З початку матчу було помітно, що гості переважають у фізичній складовій. Потужний габаритний нападник волівчан Кардашинець постійно тримав у напрузі оборону ДЮСШ-2. І зовсім скоро саме він прорвався через центр і пробив кіпера господарів – 0:1.
 
Гра проходила на зустрічних курсах та суттєвих загострень було не багато. Захисники діяли надійно та просто, без вагань виносячи м’яч вперед. Підопічні Григи та Ряшка з великим бажанням боролися за кожен м’яч і постійно проривались до чужих воріт. В одній з атак постріл Жигадава прийняла на себе поперечка.
 
У другому таймі, коли пішов дощ, гравці дещо знизили темп гри. В середині тайму Кардашинець знову залишив захист ужгородців з носом, здійснивши забігання з м’ячем у супроводі декількох оборонців невідпорно пробив з 15 метрів – 2:0.
 
Незадовго до завершення матчу трохи покращити ситуацію перед матчем-відповіддю вдалось нападнику ужгородців Гербею, який завдав неочікуваного удару з розвороту метрів з 19 – 1:2.
 
Воловецька команда здобуває виїзну перемогу і за тиждень спробує оформити путівку у півфінал. Підопічні Тиберія Мальованця практично на рівних грали з не простим суперником і їм цілком по силам здобути потрібний результат у Воловці.
 
 
Арбітр – Іван Бучок
 
ДЮСШ-2 U-13 Ужгородський р-н – ДЮСШ Воловець U-13 1:2
 
Голи: Гербей, 44 – Кардашинець, 4, 37.
 
ДЮСШ-2: Михайло Фофлак, Денис Павловський, Іван Марюхнич, Олександр Морфинець, Василь Копач, Андрій Шовш, Анатолій Фоменко, Дмитро Шовш, Владислав Гаврилешко, Михайло Ференцик, Олександр Гербей.
Запасні: Владислав Гаврилешко, Станіслав Булеца, Олександр Іванов, Андрій Тичина, Мартін Тобак.
Тренер – Тиберій Мальованець.
 
Воловець: Олександр Барнич, Сергій Грига, Максим Фурманюк, Назар Малярчинак, Владислав Мадяр, Ростислав Гуледза, Василь Тимкович, Олександр Жигадав, Денис Лакатош, Владислав Кардашинець, Віталій Грига.
Запасні: Іван Хміль, Юрій Погоріля, Юрій Гуледза.
Тренери – Михайло Грига, Михайло Ряшко.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчів дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 904 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: