Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛ Закарпаття. "Мункач" набирає максимум із "Зінедіном" (ФОТО)
14:49
ДЮФЛ Закарпаття. "Мункач" набирає максимум із "Зінедіном" (ФОТО)
У середу, 1 травня, у головному матчі 15-го туру ДЮФЛ Закарпаття "Зінедін" приймав вдома мукачівців.

ДЮФЛ Закарпаття.
У першому матчі молодших колективів вирішувалась доля золотих медалей – МФА перед цим туром випереджали Зінедін на одне очко, при цьому маючи у запасі гру з СДЮСШОР, який йде третім.
 
Вже у першій атаці гості скористались незібраністю гравців суперника і провели швидкий м’яч. Лагунцов залишився один перед штрафною і трохи пройшовши пробив з 14 метрів – 0:1.
 
Біло-зелені не очікували такого і побігли вперед відігруватись. Попович пройшов справа у штрафну, по ходу обійшовши двох захисників, але з 13 метрів пробив повз ворота. Зінедін потроху нарощував тиск на ворота суперника, але в середині тайму отримали другий гол. Центральний захисник Круцан віддає довгу передачу за спини оборонцям суперника, прудкий Лагунцов втік на одного воротаря, обійшов його і забив у пусті ворота – 0:2.
 
На 17-ій хвилині Караман пробив з 17 метрів, м’яч пройшов біля стійки. За дві хвилини Попович знову обігрує опонентів на фланзі, виходить до воріт, але замість удару покотив на Каганця, якому захисник завадив пробити у пустий кут воріт. Незадовго до завершення першого тайму Калінець вибігав сам на сам та Герц притримав нападника, зірвавши очевидну гольову нагоду та арбітр обмежується лише жовтою карткою. В схожому моменті декількома хвилинами раніше, він давши завершити атаку, взагалі не відреагував на фол останньої надії.
 
На початку другого тайму знову МФА було близьким до взяття воріт. Лагунцов пробив з 12 метрів, але влучив у поперечку. За декілька хвилин Караман відповів також ударом у поперечку, але з 20 метрів. Після подачі кутового Крільо пробив з 9 метрів, але вище.
 
Натомість підопічні Бундаша були більш ефективними на завершенні своїх атак. Бундаш–молодший віддає на Волошина, який опиняється один перед воротарем і б’є точно під дальню стійку – 0:3.
 
На 46-ій хвилині команда Балажинця все ж домоглась свого відквитавши один гол. Крільо пробив зі штрафного з 19 метрів, Мердеєв парирував та Салай одразу ж добив – 1:3.
 
Ще за мить Крільо асистує Поповичу, який виходив до воріт з правого краю та йому забракло точності з 12 метрів.
 
Зінедін фактично втрачає шанси на перше місце, не зумівши реалізувати всі свої нагоди при відчутній перевазі впродовж гри. Лагунцов став героєм зустрічі своїм дублем принісши важливу перемогу МФА, тим самим ще на крок наблизившись до чемпіонства.
 
 
УРДЮСШ-ДЮШФ «Зінедін» U13 (Ужгородський район) – МФА U13 Мукачево 1:3
 
Голи: Логунцов, 1, 14, Волошин, 37 – Салай, 46.
 
Зінедін: Станіслав Чухра, Роман Буш, Максим Крільо, Валентин Цибик, Дмитро Бібіков (Максим Цифра, 26), Юрій Каганець (Михайло Феделеш, 43), Василь Цигак, Євген Гарбадин (Станіслав Салай, 40), Назар Попович, Ярослав Караман, Ерік Калінець.
Запасні: Артем Бецанич, Денис Яцура..
Тренер – Рудольф Балажинець.
 
МФА: Мердеєв, Герц, Круцан, Марушнець, Канац, Волошин, Кузьма, Якубич, Бундаш, Різов, Лагунцов.
Запасні: Потублиський, Сидоряк, Виноград, Кириченко.
Тренер – Мирослав Бундаш.
 
 
Наступний матч був не таким яскравим і цікавим на події. Гра проходила на зустрічних курсах та в першому таймі можна виокремити два небезпечні постріли у господарів. Терпак виконував штрафний з 20 метрів, але м’яч пройшов вище. Ще одного разу Ференцик увійшов у карну зону справа і пробив з 15 метрів, але не точно.
 
Друга половина тайму вже була за гостями, які зуміли провести єдиний м’яч у грі і грамотно відстояти потрібний результат. Спочатку Дік завдавав удару з 17 метрів, Матей відбив. А на 41-ій хвилині Дік вийшов один в один, на якусь мить випередив голкіпера і пробив повз нього – 0:1.
 
Господарі йшли вперед та в нападі не було кому зачепитись за м'яч чи пробити. Команда Іваниці впродовж другого кола втратила двох основних форвардів, замінити яких вдається з труднощами.
 
В останні хвилини Цаприна та Чайка після боротьби на фланзі вирішили з’ясувати стосунки з Терпаком, на щастя один з батьків, що знаходився поруч, розборонив гравців.
 
Мункач здобуває три очки, які залишають їм не великі шанси на третє місце. Зінедін попри невдачу залишається в лідерах чемпіонату.

 
УРДЮСШ-ДЮШФ «Зінедін» U15 (Ужгородський район) – МФА U15 Мукачево 0:1
 
Гол: Дік, 41.
 
Зінедін: Роберт Матей, Михайло Ференцик, Станіслав Терпак, Андрій Шовш, Кіріл Голяна, Мілан Бутрик, Іван Марюхнич, Станіслав Печко, Арсеній Орос, Юрій Заяць, Артур Куберка (Станіслав Гливка, 55).
Запасні: Максим Росул.
Тренер – Михайло Іваниця.
 
МФА: Роман Могарі, Владислав Лушпінь, Ілля Ціприка, Максим Дік, Богдан Остроушко, Валерій Чайка, Іван Лібак, Ростислав Шпеник. Артем Марченко, Василь Сітарь, Владислав Онисько.
Запасні: Олександр Мельничук, Станіслав Данканич, Павло Стефанюк, Олександр Деревянко, Андрій Ерич, Назар Чічак, Ілля Войтович, Марк Туряниця.
Тренер – Іван Фізер.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчів дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 853 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: