Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛ Закарпаття. «Нарцис» суттєво зменшив амбіції однолітків із Виноградова
09:25
ДЮФЛ Закарпаття. «Нарцис» суттєво зменшив амбіції однолітків із Виноградова
Суботнього сонячного дня на стадіоні «Пластмасовик» у Виноградові прийшли фани в надії побачити видовищну гру від своїх улюбленців.

ДЮФЛ Закарпаття. «Нарцис» суттєво зменшив амбіції однолітків із Виноградова У віковій категорії 2003-2004 років народження відбулась сенсаційна мирова

Спочатку на поле вийшли гравці молодшої вікової категорії. Центральний поєдинок Східної зони вийшов дуже нервовим із чималою кількістю порушень. Перший тайм господарі провели біля воріт суперника, завдали набагато більше ударів, та при цьому гості були трохи влучнішими. Утім, м’яч так жодного разу не влетів у сітку.

Другий тайм мало чим відрізнявся від першого: велика кількість атакувальних дій господарів чередувалась із рідкісними контрвипадами суперника. Чим ближче було до фінального свистка, тим ближче до воріт стискалась захисна пружина команди з Хуста. За п’ять хвилин до завершення вона зазнала відчутної деформації у вигляді порушення правил у своєму штрафному майданчику. Глядачі зраділи, що їх улюбленці вирвуть перемогу, однак нападник «ДЮСШ Виноградова», ударом з точки, відправив круглого в півметрі повз праву стійку, змусивши стадіон вибухнути зі здивуванням.

Після цього виноградівці так і не змогли знайти свою кращу нагоду. Сенсаційна суха мирова хоча й залишила підопічних Івана Білака на першому місці, та все ж суттєво додала настрою конкурентам із Іршави, Рахова та Берегівського району.
 

У віковій категорії 2001-2002 років народження все більшпередбачувано

Далі на поле вийшли футболісти старшої вікової групи. У ній «ДЮСШ Виноградово» та «Нарцис» є сусідами по таблиці, тому цей центральний поєдинок Східної зони мав бути дуже конкурентним.

Утім, загалом у матчі м’ячем, на правах господарів, більше володіли виноградівці, які завдали вдвічі більше ударів, однак показали в понад півтора рази гіршу влучність, ніж у гравців із Хуста.

У першій половині матчу господарі хоча й володіли ініціативою, та завдали на один удар менше за суперників, однак були трохи влучнішими – 60 % проти 50 % у гостей. Уже на 23-й секунді господарі могли вийти вперед, коли провели стрімку атаку лівим флангом, та пробили в сантиметрах повз ліву стійку.

Наступного разу ситуацію пожвавили гравці «Нарциса», які на 8-й хвилині провели атаку лівим флангом із навісом у штрафний майданчик. На нього відгукнувся Олександр Яким, який поцілив під поперечину. Воротар не без суттєвих зусиль зловив цей м’яч.

Ще через п’ять хвилин господарі, під час атаки правим флангом, заробили право на штрафний. Себастьян Феєр з 35-ти метрів провбив точно в лівий нижній кут (це було перше влучання господарів у площину воріт). Воротар у карколомному стрибку (момент стрибка зафіксовано на фото) відбив м’яч, та не далеко. Цим сповна скористався капітан виноградівців Крістіан Товт, який переправив круглого під дальнюю праву стійку – 1:0.

«Нарцис» міг відгратись на 20-й хвилині, коли один із гравців поцілив у праву дев'ятку ударом зі штрафного з 38-ми метрів. Воротар вчасно змістився і забрав. Ще краща нагода відбулась через п’ять хвилин біля протилежних воріт. На простріл з права на лівий край воротарського майданчика відгукнувся Товт, який влучно стріляв із вбивчої позиції, та воротар «Нарциса» зробив свій кращий сейв за гру і відбивм’яч.

На 28-й хвилині вже й голкіпер був безсилим, коли під час атаки правим флангом Олександр Іваниш поцілив у ближній кут. Гостей від голу врятувала стійка, від якої круглий відлетів у поле. Ще за мить Яким виходив на воротаря «ДЮСШ Виноградова». Переможцем у цій дуелі вийшов голкіпер.

У другій половині матчу господарі більше володіли м’ячем та завдали в п’ять з половиною разів більше ударів. Однак, за влучністю вони суттєво поступились опонентам – 18.2 % проти 50 % у «Нарциса».

Старт був невиразним, без ударів по воротах. Першими в площину на 41-й хвилині влучили виноградівці. Воротар зреагував. Ще гостріше було на 45-й та 48-й хвилинах. СпочаткуТовт віддав на Іваниша, який був зобов’язаний реалізовувати момент, та з близької відстані запустив круглого в сантиметрах від ближньої стійки. Повз дальнюю стійку в наступній атаці правим флангом також пробив Даніел Кріштоф.

Після цього місцеві трохи зменшили оберти. На 54-й хвилині вони пропустили швидку контратаку суперника, на завершенні якої Яким вийшов віч-на-віч на воротаря і, хитнувши останнього, першим ударом своєї команди в 2-му таймі, переправив круглого в порожні ворота – 1:1.

Здобутий бал дозволив обом командам залишитись на попередніх позиціях, із надією покращити їх за наслідками 9-го туру, у якому «Нарцис» прийматиме головного аутсайдера – «Гімназію», а «ДЮСШ Виноградів» в рідних стінах опонуватиме «ДЮСШ Рахову». 
 Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 868 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: