Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛ Закарпаття. Тимченко привітав листопад розгромом (ФОТО)
14:29
ДЮФЛ Закарпаття. Тимченко привітав листопад розгромом (ФОТО)
Про те, як краща юнацька команда Іршавщини по-спортивному негостинно зустріла однолітків із Південно-Західного Закарпаття, дізнавайтесь далі.

ДЮФЛ Закарпаття. Тимченко привітав листопад розгромом (ФОТО)
Фанам Центрального Закарпаття прикро бачити тільки один колектив із Іршавщини в змаганнях ДЮФЛ Закарпаття 2018-2019 років у категорії U 15. Такі великі населені пункти як Іршава, Ільниця, Білки, Великий Раковець і Довге мали б піклуватись про фізичне майбутнє свого численного підростаючого покоління й виставляти свої команди ну хоча б у першу обласну дитячо-юнацьку лігу. Та наразі відносно невеличке «Сільце» захищає честь усього району. Чому так? Питання до керівників вищеназваних мегаполісів Іршавщини та чиновників і депутатів різних рівнів, які незабаром учергове зніматимуть краватки й рватимуть вишивані сорочки на грудях перед наступними виборами перед своїми земляками й клястимуться у вірності ідеалам рівності й братерства, та при цьому добудовуватимуть третій-четвертий котеджик (так на всякий другий-третій випадок) для своїх, набагато рідніших серцю, чад.
 
Зовсім інша ситуація на Ужгородщині, де дитячо-юнацький футбол в останній час дійсно наближається до свого буму: у обласних, та й навіть і у всеукраїнських змаганнях від Заходу Закарпаття беруть участь чимало колективів. Звичайно клуб «Small Miracles» зірок з неба, м’яко кажучи, не знімає. Та участь у вищій обласній лізі дає цим хлопчакам набагато більше користі, ніж тоді, коли б вони грали в першій лізі, не кажучи вже про якісь районні, де вони ще жевріють, які-не-які змагання.
 
У звітному матчі господарі могли розраховувати на позитив. При цьому, перший тайм пройшов у досить рівній боротьбі, а на самому старті, так взагалі, здавалось буде бій. На 5-й хвилині господарі обрізались метрах у двадцяти трьох від своїх воріт, що дозволило Надю пройти вперед і пробити метрів із шістнадцяти з прицілом у лівий нижній кут. Бровді пофартило, що м’яч полетів поруч із його брамою. Через дві хвилини новий наступ завершився влучнішим ударом Балога. Даніел також стріляв у лівий нижній кут, та цього разу Олександр був готовий і витягнув цей постріл.
 
Ще через дві хвилини перше загострення від підопічних Білана. Садварій прострілив із кутового з правого флангу практично по лінії воротарського майданчика, де кілька партнерів могли замкнути з вбивчої позиції, та ніхто цього так і не зробив і м’яч відлетів на лівий фланг суттєво знизивши градус небезпеки в повітрі. На одинадцятій хвилині Даніел Балог знову був на завершенні наступу правим флангом і цього разу метрів із дванадцяти також влучно пробив у дальній лівий кут. Бровді зумів відбити.
 
Через чотири хвилини нова атака тим же флангом і знову Даніел був влучним у той же кут. Олександр стрибав, та не дістав. Та цього разу його виручила стійка, від якої м’яч зрикошетив за ворота. Ще через три хвилини Сочка якісно подав із кутового з правого флангу на дальній край штрафного майданчика, де Фельцан метрів із восьми ударом головою підкорегував круглого поруч із лівою стійкою. Та вже за мить Тимченка вивели на ворота й Богдан спрямував м’яч повз руки Числака в лівий кут – 1:0.
 
Не встигли добронці розіграти з центра поля, як суперник провів ще одну разючу атаку лівим флангом і знову на завершенні був Богдан, який влучно пробив. Матей зумів зреагувати, та м’яч від його рук зрикошетив у правий кут – 2:0. Через шість хвилин Кенийз розпочав наступ по центру, який завершив ударом із прицілом у правий кут Садварій. Круглий полетів, рикошетом від опонента, поруч зі стійкою, залишивши гостям надію на другий тайм.
 
Утім, у другій половині матчу вони мали мінімум можливостей навіть на один гол. Натомість підопічні Білана старались довести справу до розгрому. На тридцять другій хвилині Тимченко міг пострілом метрів із чотирнадцяти результативно завершити наступ по центру, та суперники не дозволили й Богдан змушений був зміститись до правого краю штрафного майданчика й віддати на Садварія. Віталій із досить гострого кута влучно пробив, та Числак зумів відбити.
 
Та ближче до середини тайму лідер «Сільця» все ж досяг особистого хет-трику, коли ударом метрів із семи в лівий нижній кут доповнив наступ по центру – 3:0. Через п’ять хвилин провал центру захисту місцевих дозволив Комоді точно пробити в правий кут. Бровді зреагував.
 
На сорок шостій хвилині Феннич опинився на завершенні атаки лівим флангом зі зміщенням до центру й віддав на Тимченка. Богдана збили з ніг у межах штрафного майданчика, тому Шопа вказав на позначку. Сочка пробив у лівий кут, та Числак вгадав і відбив.
 
Могли досягти ще одного взяття воріт перед самим фінальним свистком. Кенийз отримав м’яч в центрі чужого штрафного майданчика, а саме трохи правіше від одинадцятиметрової позначки, звільнився від опіки й віддав трохи вперед і направо на Сочку. Віталій змістився до лицьової лінії й прострілив у центр карної зони, на ділянку перед воротарським майданчиком на Тимченка. Богдан не вагаючись пробив, та круглий полетів зовсім поруч із правою стійкою, зберігши для гостей шанс на покращення їх гри до наступних поєдинків поточного чемпіонату.

 
Арбітр – Тарас Шопа

1 листопада, с. Сільце, стадіон «Колос», ясно, + 16 градусів, 37 глядачів
 
ДЮФК «Сільце» U 15 – ДЮCК «Small Miracles» U 15 Велика Добронь – 3:0 (2:0)
 
Голи: Тимченко, 22, 23, 41.
 
На 47-й хвилині Сочка не реалізував пенальті.
 
ДЮФК «Сільце» U 15: Олександр Бровді, Максим Кормош, Василь Гозда-перший, Сергій Совч, Богдан Тимченко, Віталій Сочка, Василь Кенийз, Віталій Лазюн, Віктор Фельцан, Віталій Садварій, Ярослав Воробок.
Запасні: Василь Веждел, Олександр Феннич.
тренер – Сергій Білан.
 
ДЮФК «Добронь» U 15: Матей Числак, Роланд Надь, Шандор Папп, Саболч Балог, Юлій Вараді, Юлій Ільчак, Алекс Мишак, Золтан Комоді, Левенте Вікла, Ласло Сані-Фері, Даніел Балог.
Запасні: Ласло Папп, Роберт Вараош.
Тренер – Акош Кіш.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 666 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: