Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛ Закарпаття. Тячівці не вдало зїздили у Сільце
22:56
ДЮФЛ Закарпаття. Тячівці не вдало зїздили у Сільце
Хоч цей тиждень видався дощовитим, але не став на заваді футбольної зустрічі між ФК «Сільце» та ДЮСШ Тячів у рамках чемпіонату області ДЮФЛ.

ДЮФЛ Закарпаття. Тячівці не вдало зїздили у Сільце Першими на футбольне поле вийшли юні спортсмени 2003-2004 року народження. Тут беззаперечними лідерами були футболісти села Сільце, що на Іршавщині, які вже на третій хвилині гри вирвалися вперед. М’яч на рахунку Віталія Лезюка подвоїв рахунок на 22 хвилині, Олександр Кілб, на 35 хвилині впевнено забив третій м’яч у ворота тячівців Августин Пересоляк. А вже на 46 хвилині гри була поставлена так звана «футбольна крапка», юний футболіст Тарас Глеба забив четвертий м’яч. Отже, 4:0 чітка перемога ФК «Сільце». 

Матч вікової групи 2001-2002 року народження з першої хвилини виявився напруженим чередував атаками суперників і на 11 хвилині точним ударом Філіп Іштван сколихнув сітку воріт сільчан 1:0, передували тячівці. М’яч не довго затримувався на половині суперника, ні однієї, ні іншої команди. 20 хвилина матчу, ефектним ударом Василь Булеза зрівнює рахунок, а Іван Глушко на 28 хвилині подвоює рахунок. 

Перша половина 2:1 на користь сільчан.Друга половина продовжують атакуючий футбол. Але сьогодні в ударі Василь Булеза, який відзначається хектриком 33,50 хв, Василь ставить рахунок 4:1. На 40 хв Іван Григоренко скорочує рахунок і забиває другий м’яч у ворота сільчан. На 60 хв Іван Глушко ставить дубль у матчі і остаточний результат 5:2, перемога ФК «Сільце».
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 686 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: