Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛ Закарпаття. U-10. Берегівські команди стартують з перемог
12:36
ДЮФЛ Закарпаття. U-10. Берегівські команди стартують з перемог
На майданчику зі штучним покриттям Яношівської загальноосвітньої школи стартували ігри ДЮФЛ Закарпаття серед гравців 2005 р.н.

ДЮФЛ Закарпаття. U-10. Берегівські команди стартують з перемог На майданчику зі штучним покриттям Яношівської загальноосвітньої школи стартували ігри ДЮФЛ Закарпаття серед наймолодших учасників цих престижних в області змагань. На футбольний майданчик вийшли десятирічні юнаки.

       Команду Берегівської районної ДЮСШ цієї вікової категорії готував Ігор Муска. Це перші такі відповідальні змагання у наших юнаків. В першій грі їм протистояли футболісти Іршавської ДЮСШ. Гра розпочалася з атак наших юнаків і доволі швидко вони повели в рахунку. Гол забив Едуард Козик. Після забитого голу берегівчани продовжили володіти ініціативою, але довести свою перевагу в голи не вдавалося. Зате юнаки з Іршави провели ряд небезпечних контратак і двічі забили в наші ворота. В результаті нелогічна поразка 1:2.

         В наступному матчі проти команди Сільця, команда Ігоря Муски вийшла зібранішою і довела , що попередній програш є випадковістю забивши в ворота суперника вісім сухих м’ячів. Голи забивали Ерік Лендєл 3, Богдан Кузьмич та Роланд Рембецкі по 2, один раз відзначився Максим Загієв.

         Інші представники берегівщини, підопічні Василя Пануліна стартували краще. В першому матчі легко здолали команду Сільця 5:0, де голи забивали Тимофій Гецко та Ромео Кноблох по два, один гол на свій рахунок записав Матей Бодов.

        В наступній грі проти хустського «Нарциса» було важче, але підопчні Василя Пануліна втілили свою перевагу в два забиті мячі Ромео Кноблохом та Тимофієм Гецком.
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 663 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: