Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛ Закарпаття. U-12. По голу за тайм у нарцисові лани
13:15
ДЮФЛ Закарпаття. U-12. По голу за тайм у нарцисові лани
У рамках 5 туру першості в Східній зоні у віковій групі 2003-2004 р.н. ДЮСШ «Іршава» приймала на стадіоні в селі Сільце хустський «Нарцис».

ДЮФЛ Закарпаття. U-12. По голу за тайм у нарцисові лани Поєдинок пройшов за територіальної переваги господарів, які були гострішими на завершенні своїх атакувальних дій та завдали у понад три рази більше ударів у сторону воріт суперника. При цьому «Нарцис» показав на майже півтора відсотка кращу влучність.

У першому таймі квіткові ще намагались чинити опір «Глебі та компанії», поступившись за ударами тільки в два з половиною рази, а за влучністю перевершили суперника на 5 %. Утім, гол Пересоляка охолодив пилок «Нарциса». Під час однієї з атака правим флангом зі зміщенням до центру Тарас Глеба якісно прострілив на Августина і той вколотив м’яч в сітку – 1:0.

Господарі могли подвоїти рахунок на 24-й хвилині, коли на удар здалеку наважився Пересоляк. Круглий полетів ближче до правого верхнього кута воріт. Воротар у стрибку зачепив його, після чого м’яч влучив у поперечину і відлетів у поле.

У другому таймі підопічні Сергія Білана суттєво додали в русі та перевершили суперника за ударами в шість разів, однак поступились за влучністю на трохи більше ніж 33 %.

При цьому, круглий влетів у сітку тільки раз. На 46-й хвилині ще раз спрацювала атака «Іршави», правим флангом зі зміщеннямдо центру. На її завершенні Глеба ударом із 22-х метрів поцілив у праву дев’ятку. Воротар стрибав, та не дістав – 2:0.

Досить заслужена перемога ДЮСШ «Іршава», з огляду на малюнок їх гри та більше прагнення перемогти у конкретному поєдинку.

У загальній таблиці підопічні Сергія Білана залишаються у двійці кращих команд за втраченими очками. Уже в наступному турі 14 жовтня на нас очікує битва титанів Східної зони цієї вікової групи у Виноградові, де вихованці місцевого ДЮСШ, які наразі є кращими за втраченими пунктами, прийматимуть іршавських однолітків. 

Не зважаючи на фіаско, «Нарцис» залишився у квартеті кращих за здобутими балами і 17 жовтня має хороші можливості реабілітуватись на очах власних фанів у протистоянні з «Колосом» із Виноградівщини.

Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.

 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 828 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Зден  
0
Нарцис у протистояннi з Берегiвським р-н

الاسم *:
Email *:
كود *: