Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛ Закарпаття. U-14. Потрійний удар від Короля спопелив квітку з полонини
20:12
ДЮФЛ Закарпаття. U-14. Потрійний удар від Короля спопелив квітку з полонини
У рамках 5 туру в старшій віковій групі Східної зони «ДЮСШ Іршава» приймала гостей з Хуста.

ДЮФЛ Закарпаття. U-14. Потрійний удар від Короля спопелив квітку з полонини У рамках 5 туру в старшій віковій групі Східної зони «ДЮСШ Іршава» мала суттєву перевагу над однолітками з Хуста, втіливши її на табло стадіону в селі Сільце.

Підопічні Сергія Білана хоча й поступались своїм одноліткам у антропометрії, та показали хороший комбінаційний футбол. Вони в чотири рази перевершили опонентів за ударами. Гравці «Нарциса» могли похизуватись хіба однаковою з суперниками влучністю – по 40 %.

У першій половині, особливо стартові вісім хвилин,  гості ще намагались чинити опір і за рахунок верхових дальніх передач загострювали ситуацію біля чужих воріт. У 2-му таймі іршавці тільки в два рази перевершили суперника за ударами і поступились йому за влучністю – 50 % проти 66.7 %.

«ДЮСШ Іршава» більше атакувала правим флангом, де активним був Дмитро Глеба. Перший удар від господарів стався тільки на 9-й хвилині. Атака правим флангом зі зміщенням до центру за участю півкоманди завершилась ударом Віталія Короля з 12-ти метрів під праву стійку– 1:0.

Хустяни створювали небезпеку під час стандартів, із яких відбувались навіси у карну зону. Під час одного з таких на 16-й хвилині Олександр Гангур зміг пробити влучно в правий кут. Воротар зреагував. Через чотири хвилини ще гостріше було біля протилежних воріт, коли Абов Дветісян влучно пробив зі штрафного удару під поперечину. Віктор Зейкан, ціною над зусиль, перевів на кутовий.

На 26-й хвилині атака правим флангом підняла на ноги глядачів на трибунах. Простріл Василя Булези на одинадцять метрів ударом у лівий кут замкнув Король. Воротар зачепив, та м’яч сковзнув від його рукавичокі влучив у стійку, від якої влетів у сітку – 2:0. З таким рахунком і завершили першу половину.

У другому таймі перевага господарів у володінні м’ячем зросла ще більше. Іршавці перевершили опонентів за ударами в сім разів. При цьому глобально впала влучність у гостей – 0 %. Трохи зменшилась вона і в господарів – 35.7 %.

На старті другого тайму продовжував штурмувати суперника на правому краї Глеба. Один із кутових зароблених та поданих ним із правого краю завершився зрізкою Гангура в сторону правої дев’ятки своїх воріт. На щастя м’яч полетів вище поперечини.

Перше влучання в площину від господарів знову відбулось на 9-й хвилині тайму на завершенні атаки правим флангом. Постріл Глеби був досить підступним, та суперника врятувала поперечина, від якої м’яч вилетів у поле. Далі захисники винесли його на кутовий. Після навісу з кута відбулись ще три гарматні удари, два з яких було заблоковано, а після третього м’яч полетів над поперечиною.

З середини тайму активізувався правий фланг господарів, де бігали активні Іван Глушко та Олександр Кілб. Із інтервалом у хвилину відбулось ще три удари від підопічних Білана, однак вони також блокувались або летіли повз ціль. Ця напруга внесла певну втому в дії гостей, які на 47-й хвилині неуважно зіграли з суперником, під час його атаки по центру. Король наважився на удар із 25-ти метрів і не прогадав. М’яч зняв павутину з правої дев’ятки воріт суперника – 3:0. Гол-красень приніс суттєве задоволення фанам господарів та зняв оплески на трибунах, а сам автор шедевру потрапив у обійми партнерів.

На 51-й хвилині чергова атака лівим флангом зі зміщенням до центру завершилась хоча й несильним, однак підступним ударом Глушка. Круглий, сковзнувши від рукавичок Зейкана, полетів у правий кут, та воротар вчасно повернувся і забрав його з лінії воріт. Через сім хвилин м’яч все ж влетів у сітку та Михайло Лялюк зафіксував у господарів офсайд, підсумувавши перемогу місцевих – 3:0.

За наслідками цієї звитяги «ДЮСШ Іршава» зробила суттєвий прогрес у загальній таблиці: не тільки зберегла лідерство за втраченими балами, а й піднялась із 5-го на 1-е місце за здобутими пунктами. Наступної середи на іршавців очікує нелегкий виїзд у Виноградово на двобій проти конкурента за призову трійку Східної зони – місцевої «ДЮСШ».

Незважаючи на фіаско, «Нарцис» зберіг за собою місце в провідному сикстеті і має дуже хороші шанси реабілітуватись уже наступної суботи, коли на власному полі випробує на міцність однолітків із «ДЮСШ Берегівського району».   
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.

 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 928 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: