Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛ Закарпаття. В ужгородському дербі по одній перемозі (ФОТО)
20:40
ДЮФЛ Закарпаття. В ужгородському дербі по одній перемозі (ФОТО)
У середу, 10 жовтня, на ужгородському стадіоні «Спартак» відбулись матчі 4-го туру ДЮФЛ Закарпаття.

ДЮФЛ Закарпаття. В ужгородському дербі по одній перемозі (ФОТО)
У рамках 4-го туру ДЮФЛ Закарпаття в Ужгородоі відбулось міське дербі між ДЮШФ Зінедін та СДЮСШОР. 

У дорослій категорії U-15 гості у першому таймі володіли невеликою перевагою та окрім дальніх ударів Бутрика нічим не змогли здивувати Хміля. У другій половині зустрічі Фанта випустив на поле практично всіх основних гравців команди 2005 р.н., які розпочали гру в запасі. У господарів також поччали виникати моменти, особливу небезпеку несли стандартні положення. 

На 43-ій хвилині Симчоко обікрав останнього захисника і вийшов сам на сам, але пробив не точно. На 60-ій хвилині Годя пройшов на правому краї Шовша і прострілив на Чепканича, який і забив переможний гол у цій зустрічі.  


СДЮСШОР – Зінедін 1:0

Гол: Чепканич, 60.

СДЮСШОР: Іван Хміль, Андрій Пришляк, Ігор Кобеляш, Дмитро Купцов, Віталій Геці, Василь Кобрин, Дмитро Миронов, Володимир Гаврилець, Ігор Маюр, Іван Гановський, Антон Марків.
На заміну виходили: Артем Гладинець, Олександр Чепканич, Микола Ктітор, Назар Юришинець, Мирослав Пімінов, Віталій Бучок, Максим Попович, Дмитро Годя, Василь Гомонай.
Тренер – Іван Фанта.

Зінедін: Максим Росул, Станіслав Печко, Мілан Бутрик, Нікіта Кроццолі, Станіслав Терпак, Василь Симочко, Іван Марюхнич, Михайло Ференцик, Дмитро Шаленик, Андрій Шовш, Ігор Дьордяк.
На заміну виходили: Микола Кешкентій, Юрій Заяць, Арсеній Орос, Кіріл Голяна, Микола Крижанівський, Богдан Тиводар, Іван Думнич.
Тренер – Михайло Іваниця. 



Поєдинок молодших колективів проходив за територіальної переваги гостей, які грали з великим запалом в очах. Та першими створили гострий момент СДЮСШОР – після подачі з кутового Бойчук пробив з 10 метрів, Чухра відбив. За декілька хвилин схожий момент не використав Каганець, якому асистував Калінець. Трохи згодом Караман пробивав з 18 метрів, але вище. А під завершення першого тайму підопічні Балажинця провели гол у роздягальню. Дмитро Бібіков віддав на правий край на Назара Поповича, той промчав флангом, увійшов у штрафну і вивів Еріка Калінця вже на пусті ворота – 1:0.

Спробував вирівняти становище Пушкарьов та його удару з 20 метрів забракло точності. У другому таймі найкращу нагоду забити мав Калінець, удар якого прийшовся у поперечку. Всі намагання вивести швидкого Прокопця до воріт зводив нанівець Чухра, який декілька разів виходив за межі штрафної, щоб перервати довгу передачу. 

Зінедін продовжує свою переможну серію і закріплюється на вершині турнірної таблиці.
 

СДЮСШОР – Зінедін 0:1

Гол: Калінець, 25.

СДЮСШОР : Станіслав Бойко, Максим Калій, Ігор Бойчук, Юрій Вашкеба, Даніель Горват, Олексій Пушкарьов, Ігор Кобаль, Дмитро Гайович, Андрій Деревлянко, Костянтин Бобик, Андрій Прокопець.
Запасні: Максим Тичина, Валентин Бошор, Миролсав Шеверя, Олег Андрейчик.
Тренер – Вадим Дьордь.

Зінедін: Станіслав Чухра, Ерік Калінець, Яролсав Караман, Назар Попович (Михайло Феделеш, 43), Василь Цигак, Юрій Каганець (Станіслав Салай, 40), Михайло Котьо, Валентин Цибик, Максим Крільо, Дмитро Бібіков (Євген Гарбадин, 37).
Запасні: Олександр Дзямко, Артем Беганич, Максим Цифра, Валентин Куренський.
Тренер – Рудольф Балажинець.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчів дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 690 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: