Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛ Закарпаття. "Здоров’я та "Україна-Зінедін" обмінюються перемогами (ФОТО)
20:14
ДЮФЛ Закарпаття. "Здоров’я та "Україна-Зінедін" обмінюються перемогами (ФОТО)
Шостий тур ДЮФЛ Закарпаття завершився протистоянням команд з Ужгородщини.

ДЮФЛ Закарпаття. Ужгородська команда приймала одного з лідерів сезону, який йде без втрат. ФК Здоров’я складена з гравців місцевого СДЮСШОР 2005 року народження, вихованців Василя Ороса.

З самого старту гості побігли забивати і вже на 2 хвилині Шаленик добряче приклався з середньої дистанції та Попович перевів м’яч у перекладину. Та вже на 8-ій хвилині той таки Шаленик виводить свою команду вперед, завдяки потужному удару з 20 метрів під перекладину – 0:1.

Ближче до середини першого тайму господарі вирівняли ситуацію на полі і мали декілька напівмоментів. Та зелено-чорні частіше гостювали біля чужої штрафної. Так Крільо прострілював з лівого флангу ,а Геці на ближній стійці підправляв у ворота та голкіпер зіграв надійно. Ужгородці змусили попрацювати Матея після кутового і удару головою Ороса.

Не приємним інцидентом у матчі наймолодших футболістів було занадто активне апелювання вболівальника гостей до дій арбітра.

На початку другої двадцятип'ятихвилинки біло-чорні знову навішували у чужу штрафну і знову Орос пробивав головою та воротар на місці. У відповідь Шаленик подав справа, а Гелеш пробивав зльоту з 8 метрів, але повз ворота. Далі Крільо пробив здалеку, Попович перевів на кутовий.

На 42-ій хвилині в ході затяжної атаки гостей і серії заблокованих ударів Шаленик все ж добив шкіряного у ворота – 0:2.

Підопічні Ороса вже за три хвилини відповіли своїм точним ударом. Бучок підібрав м’яч перед штрафною і невідпорно пробив під поперечку – 1:2.

Господарі впевненіше почали йти вперед і мали можливість зрівняти. В ході швидкої контратаки Заяць вибігав на побачення з голкіпером та Піпта зупинив нападника не за правилами, заробивши крім штрафного ще й попередження. Удар зі стандарту Мушака Матей відбив, а добивання Кобеляша виявилось не точним.

Підопічні Бисаги і Гартмана здобувають чергову важку перемогу і продовжують йти в лідерах.
 

Арбітр – Йосип Шитєв
 
с. Оноківці, сільський стадіон, глядачів 30

U-13 (2004–2005)

ФК «Здоров’я» (Ужгород) – ФК «Україна-Зінедін» (Ужгородський р-н) 1:2
 
Голи: Бучок, 45 – Шаленик, 8, 42.
 
Здоров'я: Ілля Попович, Дмитро Татаріць, Арсеній Орос, Олександр Башмарін, Віталій Бучок, Артур Мушак, Ігор Кобеляш, Юрій Заяць, Денис Окогріб, Давид Югас, Андрій Пришляк.
Запасні: Олег Куртанич, Владислав Шибаєв, Олександр Чепканич.
Тренер – Василь Орос.
 
Зінедін-Україна: Роберт Матей, Максим Прокопець, Мілан Бутрик, Євген Хорошун, Павло Піпта, Юліан Качур, Станіслав Терпак, Юрій Крільо, Дмитро Шаленик, Мартін Тобак, Віталій Дюгов.
Запасні: Максим Головка, Ян Хорошун, Василь Гелеш, Юрій Мальованик, Віталій Геці, Артем Середич. Дмитро Попіль.
Тренер – Іван Бисага, Мілан Гартман.
 
 
У зустрічі старших команд гра проходила за повної територіальної переваги господарів. Та попри це, чи не першим та єдиним ударом у рамку воріт гості відкрили рахунок у матчі. На 4-ій хвилині Дюгованець підстерігши м’яч перед чужою штрафною пробив без шансів для голкіпера – 0:1.

Надалі підопічні Мухлиніна повністю перевели гру на чужу половину поля і розігрували свої комбінації. Захисники Зінедіна часто грали просто на виніс, у поті лиця трудився Мюлганс, який декілька разів рятував свою команду. Після подачі кутового ужгородцями і удару, Головей виніс м’яч з лінії воріт.  

І коли здавалось, що гості протримаються перший тайм, Здоров'я провелу ударну п’ятихвилинку. Спочатку після дальнього удару Мюлганс переводить м’яч у поперечку та на добивання підбігають двоє нападників, перший удар воротар зумів відбити, та з другим не зміг справитись – 1:1.

За дві хвилині  після подачі зліва, Томашук скидує Марковичу і той оформлює дубль – 2:1.

Ще за мить вже сам Томашук забиває ударом з 19 метрів – 3:1.

У другій половині малюнок гри не змінився, Здоров'я повністю перегравало своїх візаві. В середині тайму нерви здали у Марковича, який після боротьби на чужій половині поля поліз з кулаками на суперника, за що одразу був вилучений. Та і в меншості ужгородці переважали гостей і могли не раз збільшувати рахунок.

Та більше голів глядачі не побачили. Здоров'я піднімається на другу сходинку, наздоганяючи своїх одноклубників.
 
 
Арбітр – Йосип Шитєв
 
с. Оноківці, сільський стадіон, глядачів 30

U-15 (2002–2003)

ФК «Здоров’я» (Ужгород) – ФК «Україна-Зінедін» (Ужгородський р-н) 3:1
 
Голи: Маркович, 24, 26,  Томашук, 28 – Дюгованець, 4.
 
Здоров'я: Іван Луцьо, Михайло Томашук, Володимир Дзоф, Даніель Борис, Дмитро Ганич, Роман Шелемончик, Олександр Митро, Олександр Герзанич, Леонід Сахно, Даніель Ердевді, Михайло Маркович.
Запасні: Крістіан Катона, Антон Романко.
Тренер – Володимир Мухлинін.
 
Зінедін-Україна: Доменік Мюлганс, Владислав Кий, Антон Гвардіонов, Отар Іосава, Олександр Беспалько, Даніель Різак, Павло Пауш, Даніель Ізаник, Василь Дюгованець, Микола Готра, Олег Ковтун.
Запасні: Андрій Головей, Станіслав Плухан, Михайло Чубірка, Іван Головка, Роман Періг, Себастян Кичатий.
Тренер – Іван Матьовка.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчів дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1065 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: