Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛЗ. Супердербі завершилось бойовою нічиєю (ФОТО)
18:22
ДЮФЛЗ. Супердербі завершилось бойовою нічиєю (ФОТО)
Про один із центральних поєдинків Східної зони у віковій категорії 2001-2002 р.н., що відбувся в рамках 12-го туру, читайте далі.

ДЮФЛЗ. Супердербі завершилось бойовою нічиєю (ФОТО) Давно не було на Іршавщині дербі, коли обидва опоненти перебувають на лідерських позиціях обласних змагань. ДЮФК «Бронька» у Східній групі, перед звітним поєдинком, лідирувала за здобутими очками, а ДЮСШ «Іршава» – випереджала всіх за втраченими балами.

Сам поєдинок пройшов за майже рівного володіння м’ячем. При цьому підопічні Білана майже вдвічі перевершили опонентів за ударами – 11:6. До цього їх спонукав поточний рахунок, який певний час був не на їх користь. Підопічні Шусти майже в півтора рази перевершили суперника за влучністю – 66.7 % проти 45.5 % у гостей. Крім того, всі 100 % ударів господарів несли гостроту воротам Боднара, чого не скажеш про зелено-білих, які досягли скромнішого відсотку гостроти від своїх пострілів – 72.7 %. До всього цього,  броньківці змогли 27.3 % ударів суперника заблокувати проти 0 % заблокованих пострілів опонентами. Цей дозволило господарям довгий час вести в рахунку.

Що стосується окремо двох таймів, то відзначаємо що господарі в другому таймі хоча й завдали вдвічі більше ударів, ніж у першому, однак вдвічі погіршили й точність цих пострілів – зі 100 % у першій половині до 50 % у другій. Іршавці в другому таймі завдали тільки на один удар менше, ніж у першій половині матчу. При цьому вони майже вдвічі збільшили влучність – із 33.3 % у першому таймі до 60 % у другому, та трохи збільшили гостроту від них. 

Першими ситуацію на 6-й хвилині своїми атакувальними діями через лівий фланг суттєво загострили гості. На завершенні Король влучив у правий кут. Попа хоча й вчасно змістився до лівої стійки, та відбив невдало. Станкович міг повторно пробивати з 5-ти метрів, та йому цього не дозволили захисники. Другим темпом з 14-ти метрів у лівий верхній кут пробив Глушко. Цього разу Попа продемонстрував чудову реакцію, відбивши цей постріл у стрибку. На наступний влучний удар Кузьми воротар господарів також зреагував.

На 13-й хвилині гості розіграли блискучу комбінацію. Станкович вигриз м’яч на правому фланзі й віддав на Булезу, а Василь вирізав ближче до центру на Короля. Віталій одним дотиком прийняв круглого, а другим пробив із 25-ти метрів над поперечиною воріт.

У броньківців основна загроза йшла від дуже швидкого, для іршавців у цій грі, Владислава Батрина. Активними були також Батьо та Трикур. Саме двоє з них і створили першу справжню загрозу воротам суперника. Батьо навісив із правого флангу в штрафний майданчик, а Батрин виграв верхову боротьбу від кількох опонентів і головою спрямував круглого в сітку – 1:0.

До завершення тайму іршавці ще двічі загострили ситуацію. Спочатку двох ударів у одній атаці, на 22-й хвилині, завдавав Булеза, та обидва рази опоненти самовіддано блокували ці постріли.

На початку другого тайму «ДЮСШ Іршава» ще більше активізувалась. Лівий фланг захисту господарів тріщав по швах. У цей час на тому краї феєричну гру видав Станкович, який кілька разів вигризав здавалось невідбірні м’ячі. Першого удару завдав саме він уже на 45-й секунді тайму! Другим ударом з 30-ти метрів Станкович, на 32-й хвилині, влучив у дальній кут. Попа вчасно змістився і зреагував. Суперник відповів точним ударом Олегаша, на який зреагував Боднар. Та вже після наступного загострення по центру, зі зміщенням до правого краю, Станкович влучив точно в дальню ліву дев’ятку, забивши гол-красень. Господарі апелювали до арбітра з приводи гри рукою у опонентів, та рефері був іншої думки щодо подій на полі й зарахував взяття воріт – 1:1.

На наступний точний удар Булези, через чотири хвилини, зреагував Попа. Через хвилину Владислав Батрин заробив штрафний на правому фланзі й сам з 35-ти метрів навісив у штрафну на тезку Віктора, який ударом головою цілив у лівий кут, без шансів для Боднара. На щастя голкіпера круглий полетів над поперечиною. Ще через дві хвилини воротарю гостей довелось у пожежному режимі виносити м’яч з-під ніг Владислава Батрина, що опинився на вістрі.

На 53-й хвилині в атаці правим флангом Булеза заробив право на кутовий, а Король якісно навісив на дальню ліву стійку. Чакавий завершив все ударом у ближній кут. Попа змістився й зреагував.

На 62-й хвилині атаку тим же флангом влучним ударом завершив Олегаш. Боднар відбив. На добивання підбігав Владислав Батрин, та на якусть мить воротар все ж зумів випередити його, врятувавши бал для своєї команди.

Нічия, яку гості можуть занести собі в актив, залишила в боротьбі обидва колективи, які надалі вестимуть заочну боротьбу за найвищі позиції. 
 
 
Арбітр – Тарас Шопа
Асистенти – Василь Качур, Річард Готра
 
с. Приборжавське, стадіон «Будівельник», 100 глядачів
 
ДЮФК «Бронька» – ДЮСШ «Іршава» – 1:1

Голи: Владислав Батрин, 17 – Станкович, 35.

ДЮФК «Бронька»: Владислав Попа, Вадим Продан, Владислав Олегаш, Петро Повх, Василь Сможаник,  Віктор Батрин, Олександр Рішко, Вадим Кузан, Михайло Батьо, Віктор Трикур, Владислав Батрин.
Запасні: Іван Варга, Юрій Кремінь.
Тренер – Вячеслав Шуста.

«ДЮСШ Іршава»: Ігор Боднар, Абов Аветісян, Віталій Кузьма, Едуард Яцканич, Іван Хила, Іван Станкович, Віталій Король, Станіслав Чакавий, Іван Глушко,  Василь Булеза, Дмитро Глеба.
Запасні: Роман Жабко, Сергій Добра.
Тренер – Сергій Білан. 
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua» 
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1006 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: