Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ 10-й тур. В закарпатському дербі СДЮШОР знову сильніший
11:25
ДЮФЛУ 10-й тур. В закарпатському дербі СДЮШОР знову сильніший
У десятомутурі представники Закарпаття у ДЮФЛУ зійшлися в очному протистоянні, де на одну перемогу бульше здобули СДЮШОР.

У десятомутурі представники Закарпаття у ДЮФЛУ зійшлися в очному протистоянні, де на одну перемогу бульше здобули СДЮШОР.

Як і в матчі першого туру, один з фаворитів четверто групи СДЮШОР знову переграв своїх територіальних сусідів. На відміну від першого матчу між цими командами, тут було забито лише один гол у виконанні Юлія Козуба. Підопічні Пахомова продожують йти вслід за львівськими "Карпатми" відстаючи в одне очко.

U-14 "СДЮСШОР" Ужгород - "Говерла" Ужгород 1:0

Голи: Ю. Козуб.

Очне протистояння між ними в першому турі закінчилось нульовою нічиєю. Та тепер СДЮШОРівці провівши єдиний гол, у виконанні Олександра Вамоша, здобувають гостьову перемогу і закріплюються на шостій позиції, відриваючись від найближчого переслідувача, яким була "Говерла", на 5 пунктів.

U-15 "Говерла" Ужгород - "СДЮСШОР" Ужгород 0:1

Голи: О. Вамош.

Шістнадцятирічіні "говерляни" впродовж всього матчу домінували на полі і здобули заслужену перемогу. Ще до середини першого тайму вони повели в рахунку, а під кінець - забили і другий, завдяки рикошету після виконнаня штрафного удару. Гравцям СДЮШОР не вдавалось нічого протиставити принциповому супернику.

U-16 "СДЮСШОР" Ужгород - "Говерла" Ужгород 0:3

У першому турі підопічні Фанти здобули мінімальну перемогу. Та в Мукачеві між цими ж суперниками була зафіксована нульова нічия, яка залишає СДЮШОР на шостому місці, а "Говерлу" - на восьмому.

U-17 "Говерла" Ужгород - "СДЮСШОР" Ужгород 0:0

ФОТОРЕПОРТАЖ з стадіону "Спартак" Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 938 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: