Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ 16-й тур. Закарпатці вдома непереможні
22:51
ДЮФЛУ 16-й тур. Закарпатці вдома непереможні
Пропонуємо вашій увазі результати матчів 16-го туру групового етапу за участю представників Закарпаття.

Пропонуємо вашій увазі результати матчів 16-го туру групового етапу за участю представників Закарпаття.

У матчі за «шість очок» наймолодші представники нашої школи у Вищій лізі здолали одноліток із Мукачевого.

Перші десять хвилин Леви зіграли погано й розслаблено, програвали боротьбу. Зокрема, «провал» оборонців призвів до небезпечного штрафного в сторону воріт львівян, та м’яч «просвистів» вище. Проте, до хвилини 15-ї, ФК «Львів» Ю-14 зібрався й краще почав тримати «шкіряного», а також проводити атаки невеличкими групами.

На другу тридцятихвилинку Львівські Леви вийшли збалансованими й заспокоєними і це дало свій результат: Роман Якуба на 37-й хвилині вправно відгукнувася на простріл у штафний майданчик суперника – 1-0! А вже через одинадцять хвилин «спік паску», вийшовший за три хвилини до цього, Валентин Паска, головою вколотивши м’яча після навісу в штрафний майданчик «говерлян» – 2-0! Решта ігрового часу проходила за переваги ФК «Львів» Ю-14.

U-14. ФК «Львів» – «Говерла» Ужгород 2:0


На матч зі «Скалою» ужгородці приїхали у статусі одноосібного лідера і випереджали найближчого переслідувача – «Карпати» на три очки.

Проте звітна гра показала, що стрияни не те, що в чомусь поступалася ужгородцям, а, навпаки, переважала суперника практично в усіх компонентах футболу. Для втілення своєї переваги їм не вистачило лише голу.

Сама гра не могла не сподобатися уболівальникам. Адже з першої і до останньої хвилини на полі точилася цікава і захоплююча гра. Гості зробили ставку на потужного центрфорварда, другого за результативністю бомбардира групи Владислава Яковлєва, який у першому таймі таки втік від оборонців, проте «Скалу» врятував воротар, який вачасно вийшов із воріт і не дозволив нападнику відкрити рахунок. Після цього епізоду наставник «Скали» Анатолій Петрик доручив своїм захисникам грати щільніше проти Яковлєва і моментів ні він, ні його партнери більше не мали.

У «Скали» було дві хороші можливості аби забити переможний м`яч. Спочатку, на 13-й хвилині після рейду лівим флангом дуже активного Івана Кальки, який втік від двох суперників, з виідної позиції вище воріт пробив Патрік Лесишин, а в другій половині зустрічі з не менш хорошої позиції невдало пробив Павло Яворський, якому асистував той же Лесишин.

У підсумку бойова нічия, після якої гості змогли видихнути з полегшенням, виборовши важке очко.

U-14. АФ «Скала» (Моршин) – СДЮСШОР (Ужгород) – 0:0


У матчі 15-річних суперників СДЮШОР та Скали, вирішальними стали останні секунди зустрічі. Коли, здавалося, що арбітр з Чернівців зафіксує нульову нічию, прикрий зрадливий рикошет від стрийського гравця, дозволив ужгородцям вирвати мінімальну перемогу і наблизитися до «Скали», яка йшла четвертою, на відстань одного матчу.

Говерла, завдяки звитязі над Тернополем, практично забезпечила собі місце у вісімці.

U-15. "Говерла" Ужгород - ДЮСШ Тернопіль 1:0

U-15. "СДЮСШОР" Ужгород - ФК "Скала" Моршин 1:0


Поєдинок на стадіоні «Сокіл» видався, і важким, і напруженим. Спочатку захист Львова діяв не зовсім впевнено, що дозволяло супернику створювати напівмоменти, в одному з таких епізодів, гравцю «Говерли» практично вдалося вийти один в один, проте, минулося…

Та, заспокоївшись, ФК «Львів» Ю-16, поступово заволодів контролем. Перше взяття воріт хлопчаків із Мукачевого організували відразу троє юнаків. Віталій Дахновський сильно пробив із штрафного, Ігор Марциняк добивав і влучив у тамтешнього воротаря, «смугастий», вдарившись в останнього, знову відлетів до футболістів, а тут кмітливішим за всіх виявився Вадим Янчак, 1-0!

Після забитого м’яча Леви діяли впевнено і ще до перерви могли «наколотити» кілька голів. Зокрема, Дахновський влучив у поперечину, а Богдан-Денис Притула прицільно спрямував «шкіряну кулю» в «дев’ятку» воріт «Говерли» і лише майстерність голкіпера команди-гостей завадила зміні рахунку. Решта ігрового часу першого тайму пройшла під супровід Львівських Левів.

Друга частина зустрічі знову розпочалась сумбурно, проте, скористались цим саме юнаки Михайла Луцишина. Помилка захисту ужгородців дозволила Вадиму Янчаку вийти один в один і – організувати дубль, 2-0!

Щоправда, наші гості огризнулись, майстерно виконавши удар із штрафного, метрів з 25-ти. Постріл виявився з розряду таких, «що не беруться», 2-1.

Та городяни відповіли тим же ж «прийомом», спочатку Богдан-Денис Притула влучив метрів з 20-ти із штрафного, 3-1! А потім, знову після штрафного, м’яч побував у сітці воріт команди-гостей, це, вийшовший на заміну, Руслан Закорчемний, майстерно пробив з-під захисників, 4-1!

Та, не зважаючи на результат, варто згадати, що поєдинок був нервовим і напруженим.

U-16. ФК «Львів» – «Говерла» Ужгород 4:1

ФОТОЗВІТ можна переглянути тут.

Як показала сама гра, СДЮСШОР вистачило рівно на пів першого тайму. Опісля велика перевага вихованців Академії футболу «Скала» стала втілюватися в забиті голи. І, як наслідок, шість сухих м`ячів, по три у кожному з таймів.

Перший гол «Скала» провела на 24-й хвилині. Його творцем по-праву можна вважати на пару Юрія Черепущак і Артема Челядіна. Перший заробив штрафний, а другий виконував стандарт і після його удару і зрізки від голови капітана ужгородців, смугастий залетів у ворота.

Не встигли гості отямитися, як змушені були вдруге виймати мяч із сітки. На 27-й хвилині Юрій Черепущак з правого флангу прострілив у центр штрафного майданчика, де першим на мячі був Олег Козак – 2:0. Правий вінгер «Скали» став автором і третього взяття воріт, коли на 38-й хвилині, після розрізної передачі, вийшов на ударну позицію і пробив низом повз воротаря.

Після перерви гравці моршинської команди довелу свою перевагу до шести голів без відповіді. Два з них записали гравці, які вийшли на заміну: Ігор Королевич та Євген Ємаєв. Ще одн мяч записав на свій рахунок Олег Луців, який на 66-й хвилині сам виборов смугастого у захисника і смачно приклався з лівої, після чого круглий затріпотів у дальньому лівому куті.

U-16. АФ «Скала» (Моршин) – СДЮСШОР (Ужгород) – 6:0
Голи: Едгар Русин (24-автогол), Олег Козак (27, 38), Ігор Королевич (54), Олег Луців (66), Євген Ємаєв (75).

ФОТОЗВІТ можна переглянути тут.

У грі 17-річних команд вихованці тренера Миколи Фанти переграли команду Юрія Галія з розгромним рахунком, забивши всі голи ще у першій половині зустрічі.

Говерла U-17 підтримала переможний запал своїх одноклубників, і теж записала на свій рахунок перемогу.

U-17. СДЮШОР (Ужгород) – «Скала» (Моршин) – 3:0

U-17. "Говерла" Ужгород - ДЮСШ Тернопіль 2:1


Анонс 17 туру
30 травня (субота)

U-14

"СДЮСШОР" Ужгород - "Буковина" Чернівці
"Прикарпаття" Івано-Франківськ - "Говерла" Ужгород

U-15

"Говерла" Ужгород - "Прикарпаття" Івано-Франківськ
"Буковина" Чернівці - "СДЮСШОР" Ужгород

U-16

"СДЮСШОР" Ужгород - "Буковина" Чернівці
"Прикарпаття" Івано-Франківськ - "Говерла" Ужгород

U-17

"Говерла" Ужгород - "Прикарпаття" Івано-Франківськ
"Буковина" Чернівці - "СДЮСШОР" Ужгород

Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1139 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: