Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ 3-й тур: "СДЮШОР" - "Прикарпаття" 2:0
22:30
ДЮФЛУ 3-й тур: "СДЮШОР" - "Прикарпаття" 2:0
У перенесених матчах 3 туру юні ужгородці обидва рази переграли гостей з Івано-Франківська.

У перенесених матчах 3 туру юні ужгородці обидва рази переграли гостей з Івано-Франківська.

Матчі 3-го туру, які мали відбутися ще 27 вересня, і були перенесені через хворобу багатьох гравців СДЮШОР, були зіграні сьогодні на стадіоні "Спартак".

Перед початком зустрічі сімнадцятирічних СЛЮШОР та Прикарпаття, відстань між командами, які займали 6 та 8 місця відповідно, була всього чотири очки. Івано-франківці погано грають у виїзних поєдинках, зумівши здобути в цьому сезоні на чужому полі лише один пункт. В той час як СДЮШОР вдома зазнав лише одної поразки від гостей з Володимир-Волинського.

Початок звітної зустрічі пройшов рівномірно. Гравці обох команд намагались навантажувати своїх нападників довгими передачами. Хоча можна говорити, що м’яч частіше гостював на половині поля ужгородців, перший потенційно небезпечний момент створили господарі – це Попша міг розстрілювати воротаря з 15 метрів та не зміг приборкати круглого.

Гра подовгу проходила в середині поля, гості краще підбирали м’ячі в центрі і намагались просуватись до чужих воріт. Але безрезультатно, лише декілька стандартів і все. Закарпатці на 17 хвилині спромоглися відкрити рахунок. Центральний півзахисник Вячеслав Пінковський із глибини віддава у вільну зону Лебедю, який на швидкості скористався відкритим простором біля чужої штрафної і без проблем відправив шкіряного повз вискочившого з воріт голкіпера.

Гравці «Прикарпаття» пробували турбувати воротаря господарів лише дальніми ударами, які він впевнено забирав. Та ближче до завершення першого тайму гості своїми пострілами обстукали обидві стійки воріт.

Друга половина гри і за створеними моментами, і за рахунком була на стороні господарів. Спочатку Дорунда трішки не точно пробив з лінії штрафної після подачі кутового і вдалого підбору. Допомогти забити ужгородцям намагався і воротар гостей, коли не даючи вийти мячу на кутовий він не встиг накрити його, і гравці в синіх футболках мали можливість пробити по пустим воротам та обидва удари заблокували захисники франківців.

А вже на 55 хвилині Сергій Машталір промчався з м’ячем по правому фланзі, продавив свого опонента і увійшовши в штрафну, і з доволі гострого кута пробив голкіпера, встановивши більш комфортний результат.

До кінця зустрічі тренери провели майже всі заміни і цим ще більше заспокоїли гру.

СДЮШОР укріпляється на шостій позиції, на якій і піде на зимні канікули.


U-17 "СДЮСШОР" Ужгород - "Прикарпаття" Івано-Франківськ 2:0

Голи: Лебідь, 17, Машталір, 55.


Підопічні Пінковського завдяки цій перемозі обходять в турнірній таблиці "Буковину" і на зимню перерву йдуть на пятому місці. "Прикарпаття" продовжує свою серію без виїзних перемог і залишається на останньому місці.

U-15 "СДЮСШОР" Ужгород - "Прикарпаття" Івано-Франківськ 2:0

Голи: Вамош, Ростока (з пен.)


ФОТОРЕПОРТАЖ з стадіону "Спартак" Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.



Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 822 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: