Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ 4-й тур. Лише дві перемоги закарпатців
09:59
ДЮФЛУ 4-й тур. Лише дві перемоги закарпатців
В четвертому турі по одній перемозі здобули юні гравці "Говерли" та СДЮШОР.

В четвертому турі по одній перемозі здобули юні гравці "Говерли" та СДЮШОР.

У Моршині першими грали команди 1999 року народження.

U-16. АФ «Скала» (Моршин) – «Говерла» (Ужгород) – 3:0

Свою четверту поспіль перемогу у чемпіонаті вихованці Миколи Василишина здобули практично без зусиль. При не найкращій грі юні моршинці вже втретє у цьому сезоні забили супернику три «сухі» м`ячі. Як і в попередній домашній грі проти «Буковини» перший гол господарі провели з пенальті. Вже на 3-й хвилині захисник «Говерли» не за правилами зупинив Євгена Ємаєва і Ігор Королевич влучно пробив з 11-метрової позначки. Через три хвилини міг подвоїти рахунок сам Ємаєв, однак, знаходячись у кількох метрах від воріт не зумів переправити смугастого у ворота…

Після перерви господарі заграли активніше. На 44-й хвилині Олег Козак пробив під поперечку, однак воротар гостей зреагував на цей постріл і перевів м`яча на кутовий. Згодом після подачі зі штрафного Ігорем Королевичем той же Козак пробивав головою, але й цього разу гостей врятував воротар.

На 52-й хвилині чудову навісну подачу зі свого правого флангу виконав Віталій Мосевич. На неї першим відгукнувся Юрій Черепущак, однак не влучив у ворота метрів з п`яти-шести. Як бачимо, гол назрівав. І ще через три хвилини відбулося друге взяття воріт ужгородської команди. Олег Козак вкотре пройшов лівим флангом і виконав простріл у центр воротарського майданчика, де першим на м`ячі був Черепущак, який ударом на виконання з підкруткою спрямував круглого у лівий верхній кут.

А найкрасивішим виявився третій гол. На 77-й хвилині той же Юрій Черепущак у штрафному майданчику гостей за допомогою фінтів розкидав кіькох захисників і виклав смугастого Василеві Герегу, якому залишалося лише підставити ногу. У підсумку легка перемога вихованців Миколи Василишина – 3:0, яка дозволила команді вийти на одноособове перше місце у турнірній таблиці, адже найближчі конкуренти «BRW-ВІК» та «УФК-Карпати» розійшлися миром у Володимирі-Волинському – 1:1. До того ж, «Скала» й надалі залишається єдиною командою, яка у цьому чемпіонаті ще не пропустила жодного голу.


U-14. АФ «Скала» (Моршин) – «Говерла» (Ужгород) – 0:1

Битвою аутсайдерів можна було охарактеризувати поєдинок, у якому зустрічалися 14-літні моршинська та ужгородська команди, адже після трьох турів суперники посідали, відповідно, восьму та дев`яту сходинки у турнірній таблиці, а на двох команди спромоглися провести лише один гол.

У цьому двобої, який відзначався високою емоційною напругою, все вирішив один гол. Наприкінці першого тайму ужгородець Андрій Забава на лівому фланзі спочатку обійшов одного захисника «Скали», а потім виконував подачу, під час якої смугастий влучив у руку центрального оборонця «Скали». Сталося це в метрах шести від кутового прапорця майже на лінії лівої бровки. Гравець «Говерли» вирішив пробити і мяч опустився за комірець воротареві моршинців і влетів у ворота.

Попри всі зусилля, адже до кінця матчу ще було достатньо часу, «Скалі» так і не вдалося врятувати гру, хоча кілька хороших моментів вона створила. Так, хлопці багато стараються, віддаються, однак команда наразі лише у пошуку своєї гри. Звідси й нуль у графі «перемог» та по дві нічиї та поразки і лише один забитий гол у чотирьох проведених матчах. Однак це лише початок чемпіонату і все ще можна поправити. Наберемось терпіння.

U-15 "Говерла" Ужгород - ФК "Львів" 1:1

U-17 "Говерла" -ФК "Львів" 0:6


Підопічні Дениса Пахомова завдяки черговій перемозі зі стовідсотковим результатом йдуть на чолі турнірної таблиці.

U-14 ФК "Львів" - СДЮШОР Ужгород 0:1

Переможний гол на рахунку Рацина.

U-15 СДЮШОР(Ужгород) - BRW-VIK(Володимиро-Волинськ) 0:3

U-16 ФК "Львів" - СДЮШОР Ужгород 2:1

U-17 СДЮШОР(Ужгород) - BRW-VIK(Володимиро-Волинськ) 1:2

Гол у складі ужгородців провів Ігор Балаж.


Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 850 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: