Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ 5-й тур. Чотири очки в шістьох матчах
17:19
ДЮФЛУ 5-й тур. Чотири очки в шістьох матчах
В пятому турі лише юні гравці "Говерли" спромоглися здобути 4 пункти у грі з чернівецькою "Буковиною".

В пятому турі лише юні гравці "Говерли" спромоглися здобути 4 пункти у грі з чернівецькою "Буковиною".

Команда Віталія Авінова здобула прогнозовані три очки в матчі проти «Говерли», яка приїхала до Моршина у статусі відвертого аутсайдера з нулем очків та без жодного забитого голу у всіх попередніх турах.

Однак далася ця звитяга моршинській команді ціною неабияких зусиль. Гості добре налаштувалися на цю гру і показали непоганий футбол. Навіть важко було спрогнозувати, хто у цій грі йшов на третій позиції, а хто замикав турнірну таблицю. «Говерла» навіть пішла на перерву за рахунку 1:0 на свою користь. Перший гол у сезоні провів… капітан «Скали» Святослав Мельник, від голови якого смугастий залетів у ворота. Щоправда цей автогол він може розділити з воротарем Олегом Біликом, який, вийшовши на перехоплення, не дістався до м`яча, чим і дезорієнтував Святослава.

Ще до перерви міг вирівняти становище Орест Шуліга, який перехопив круглого після невдалої передачі з боку воротаря гостей, однак метрів з 25-ти не влучив у порожні ворота.

А от після перерви більш влучнішим був Тарас Мар`яш, який на 45-й хвилині, отримавши розрізну передачу на лівому фланзі, встиг проштовхнути смугастого повз голкіпера.

А переможну крапку поставив центральний нападник «Скали» Сергій Мельник, який після передачі з правого флангу від Романа Кузіва, у два дотики більярдним ударом метрів з 17-ти просто по центру увігнав круглого у правий нижній кут.

U-17. АФ «Скала» (Моршин) – «Говерла» (Ужгород) – 2:1 (0:1)


«Скала» підійшла до матчу в Моршині розділяючи перші дві сходинки у турнірній таблиці разом з «Карпатами», тому оступатися у грі проти одного з аутсайдерів, який у попередніх трьох турах провів лише один гол, не збиралася. І вже на 5-й хвилині господарі вийшли вперед. Після мякої подачі зі штрафного, найкращий бомбардир групи Андрій Корендович, головою, випередивши голкіпера, відкрив рахунок. Згодом той же Корендович двічі та Екрем Арапоглу мали чудові нагоди зробити рахунок розгромним. Однак відзначилися не вони, а гравець ужгородської команди Крістіан Пекар, який на 33-й хвилині неймовірним ударом метрів з тридцяти, не даючи м`ячеві опуститися на землю, увігнав круглого під поперечку, закинувши м`яча за комірець Денису Шамаріну.

«Скала» не збиралася миритися з таким ходом подій, проте провела переможний гол вже після перерви. Знову злим генієм для «Говерли» став капітан «малиново-зелених» Андрій Корендович, який на 58-й хвилині виграв забіг у двох захисників майже з центра поля і без проблем переграв воротаря ужгородців Юрія Корнєєва. Це був дев`ятий гол найкращого бомбардира четвертої західної групи і 12-тий проведений «Скалою» у цьому чемпіонаті у п`яти зіграних турах.

U-15. АФ «Скала» (Моршин) – «Говерла» (Ужгород) – 2:1 (1:1)


U-17. СДЮШОР «Карпати» (Львів) – СДЮШОР (Ужгород) – 1:0 (1:0)

U-15. СДЮШОР «Карпати» (Львів) – СДЮШОР (Ужгород) – 3:2 (1:1)


Наймолодші «Говерляни U-14» теж зуміли дати достойний бій одноліткам з чернівецької «Буковини». Щоправда, голів у цьому матчі, вболівальники так і не побачили. 0:0. Таким чином, цей заліковий пункт, для підопічних Сергія Кундрика, стає 5-им за 5 матчів.

U-14 ФК Говерла "Ужгород" - ФК Буковина "Чернівці" 0:0


Підопічні Івана Фізера, у матчі протии чернівецької «Буковини» вже на 22 хвилині зуміли вийти вперед, завдяки голу Василя Василинця. Щоправда, на 40 хвилині, суперники могли зрівняти рахунок завдяки пенальті, призначеному у ворота господарів. Та Владислав Чайка чудово зіграв на останньому рубежі. У другому таймі «говерляни» не зупинилися на досягнутому. І на 65 хвилині подвоїли перевагу. Цього разу забити вдалося Мирославу Русину. Піймавши кураж, Мирослав вже 7 хвилин потому подвоїв власну результативність. 3:0. Тепер у «Говерли U-16» - 7 залікових пунктів, за 5 поєдинків.

U-16 ФК Говерла "Ужгород" - ФК Буковина "Чернівці" 3-0


Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 836 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: