Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ 7-й тур. "Скала" - СДЮШОР +3 =0 -1
20:01
ДЮФЛУ 7-й тур. "Скала" - СДЮШОР +3 =0 -1
В сьомому турі ужгородський СДЮШОР із чотирьох спроб лише один раз підкорив моршинську "Скалу".

В сьомому турі ужгородський СДЮШОР із чотирьох спроб лише один раз підкорив моршинську "Скалу".

U-16. СДЮСШОР (Ужгород) - АФ «Скала» (Моршин) 1:5

Вихованці Академії футболу «Скала» здобули шосту перемогу в сезоні, прогнозовано розгромивши аутсайдера – 5:1, в активі якого до матчу зі «Скалою» було лише одне очко. Ще до перерви Юрій Черепущак та Ярослав Дяків зробили рахунок – 2:0 на свою користь. Після перерви гості провели ще три м`ячі. Відзначилися той же Юрій Черепущак, Ігор Королевич та Богдан Векляк. Вже коли рахунок був – 5:0 на користь юних моршинців, ужгородці спромоглися забити гол престижу.


U-14. СДЮСШОР (Ужгород) - АФ «Скала» (Моршин) 3:0

Перед матчем наймолодших учасників чемпіонату ДЮФЛ команди посідали діаметрально протилежні місця у турнірній таблиці. Команда Олега Лозінського досі мала лише три очки і замикала таблицю, а ужгородський СДЮСШОР йшов другим, відстаючи від лідера – львівських «Карпат» - лише на одне очко, проте маючи один матч у запасі. Перший тайм тут закінчився сухою нічиєю, а після перерви гості пропустили три голи. У підсумку – 3:0 на користь господарів.


U-17. АФ «Скала» (Моршин) – СДЮСШОР (Ужгород) – 4:0

У попередньому турі команда Віталія Авінова поступилася в в Дублянах «УФК-Карпати», ведучи в рахунку після першого тайму. Тому до звітного поєдинку моршинці налаштувалися зі всією відповідальністю. До того ж, ужгородці у попередньому турі вдома відібрали два очки в лідера – ФК «Львів», який до того переміг в усіх пяти попередніх поєдинках.

Як показала сама гра, СДЮСШОР вистачило рівно на пів першого тайму. Опісля перевага хлопців Віталія Авінова ставала помітною з кожною хвилиною. І, як наслідок, чотири сухі мячі, по два у кожному з таймів.

Перший гол «Скала» провела на 25-й хвилині. Його творцем по-праву можна вважати Владислава Неберикута, який втік від двох опонентів на лівому фланзі і зробив гостру прострільну передачу у центр штрафного майданчика, де Юрій Головатюк в один дотик відкрив рахунок.

Другий гол відбувся рівно через десять хвилин. Опорний півзахисник моршинців Валерій Сад наважився на удар метрів з 22-х просто по центру і смугастий після більярдноо удару влетів у правий нижній кут.

Після перерви одна з перших атак призвела до третього взяття воріт. Серій Мельник, який разом із іншою головною ударною силою «Скали» Тарасом Мар`яшом, з`явилися одразу після перерви, зіграв як справжній майстер. Отримавши передачу по центру десь в метрі від штрафного майданчика, на замасі обіграв суперника і обвідним ударом на виконання, влучно пробив у лівий нижній кут – 3:0. А остаточну крапку у цьому поєдинку поставив ще один гравець, який вийшов на заміну – Валерій Андрущишин. Вже у компенсований час півзахисник «Скали» після навісної подачі з лівого флангу у виконанні Романа Кузіва, переправив круглого в ближній кут.


U-15. АФ «Скала» (Моршин) – СДЮСШОР (Ужгород) – 1:0

Єдиний гол у цьому поєдинку господарі провели під завісу першого тайму, коли після неузгоджених дій воротаря і захисника Роман Михайленко добив смугастого у порожні ворота.

У подальшому моршинська команда мала ще не одну хорошу нагоду аби вдруге вразити ворота ужгородців, однак підводила виконавська майстерність. Особливо не таланило найкращому бомбардирові групи Андрію Корендовичу. Згадаймо, як капітан «Скали» виходив віч-на-віч з голкіпером, однак не влучив у ворота, або як він не зміг переправити смугастого на 42-й хвилині, коли після удару Волкова у стійку, захисник встиг заблокувати удар нападника «Скали». Був ще момент на 65-й хвилині, коли захисник ужгородців виніс смугастого буквально з лінії воріт.


Також хотілось відмітити черговий вдалий матч у виконанні екс-сдюшорівця Віктора Симча у складі "Динамо" U-17 проти "Княжої" U-17. Його команда здобула впевнену перемогу 6:2, а сам Віктор забив у цій зустрічі третій гол своєї команди на 30-й хвилині матчу.

Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 852 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: