Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. АФУРР-Минай переграв у першій зустрічі "Вікторію-Ліцей" (ФОТО)
20:25
ДЮФЛУ. АФУРР-Минай переграв у першій зустрічі "Вікторію-Ліцей" (ФОТО)
У суботу, 22 травня, на стадіоні Авангард команда Рудольфа Балажинця зробила хороший гандикап для проходження до наступного етапу змагань.

ДЮФЛУ. АФУРР-Минай переграв у першій зустрічі Стартували поєдинки плей-оф ДЮФЛ України у Першій лізі, де між собою грають переможці своїх груп (всього вісім). У своєрідному чвертьфіналі зіграли перший поєдинок АФУРР-Минай U15, якому протистояв Вікторія-Ліцей з Івано-Франківська. 

Господарі швидко прибрали контроль над грою до своїх рук і накочували свої атаки на володіння суперника. У першому таймі моментів було не багато, а от з початком другої половини гри закарпатці швидко повели у рахунку - це кращий бомбардир команди Калінець під час високого пресингу заблокував вибивання останнього захисника, підібрав м'яч, увійшов з ним у штрафну і переграв голкіпера - 1:0.

Надалі партнери постійно постачали швидкісного Поповича середніми та довгими передачами, однак Назару не вистачало завершального пострілу. 

На 54-ій хвилині під час чергового стандарту Сембер з декількох метрів переправив шкіряного у ворота - 2:0. 

Підопічні Балажинця поспішали забити ще, однак нападникам бракувало точності у завершальній фазі атаки. А в одному з епізодів лівий захисник Вовкунович після флангової подачі влучив у поперечку.

Минайці впевнено здобувають перемогу у першій грі і готуються до матчу-відповіді за тиждень.


АФУРР-Минай U-15 - Вікторія-Ліцей U-15 2:0
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 478 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: