Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ.  АФУРР-Минай відривається від "Руха" (ФОТО)
20:23
ДЮФЛУ.  АФУРР-Минай відривається від "Руха" (ФОТО)
У 12 турі Першої ліги ДЮФЛ України минайські команди показали хороші результати.

ДЮФЛУ.  АФУРР-Минай відривається від Вдома команди АФУРР, які виступають на рік молодшими гравцями, приймали головного конкурента АФУУРР-Минай за вихід у Вищу лігу і зуміли відібрати у нього очки у одному з матчів.

АФУРР 2005 р.н. витримали стартовий натиск гостей і трохи згодом відтіснили гру від своїх воріт. Почали створювати моменти, пробивали по воротам Немеш та Кенийз. А на 28-ій хвилині взагалі вийшли вперед – Немеш пробив зі штрафного з 25 метрів, воротар відбив, а капітан минайців Бекір Ескандеров був першим на добиванні – 1:0.

Перевагою надалі володіли рухівці, які на початку другого тайму швидко забили два голи, обидва після стандартів.

Але підопічні Чернявського не опустили руки і зрівняли рахунок на 67-ій хвилині, коли Ороса збили у чужій штрафній і Пришляк реалізував пенальті – 2:2.

Ось так голи двох центральних захисників приносять АФУРР нічию, яка дозволяє АФУРР-Минай збільшити відрив від Руха у клубному заліку до шести балів. 

АФУРР (с. Минай) U17 - Рух (Винники Львівська) U17 2:2


АФУРР 2007 р.н. майже весь перший тайм протрималися і лише за три хвилини до перерви пропустили два голи. У другій половині гри вони пропустили ще три голи. Команді Євгена Бібкова було важко протистояти одному з  лідерів групи. 

АФУРР (с. Минай) U15 - Рух (Винники Львівська) U15 0:5


Максимум очок набрали юній минайці на виїзді у Львові. Підопічні Олексія Полянського переграли своїх візаві завдяки голам півзахисника Віталія Бучка та захисника Дениса Гарькавенка. Ця перемога дозволи їм обійти Рух у турнірній таблиці і повернути собі лідерство. 

СДЮШОР-4 (Львів) U17  - АФУРР-Минай (с. Минай) U17 0:2


Підопічні Рудольфа Балажинця також перемогла сдюшорівців у два голи – забивала трійка кращих бомбардирів команди Назар Попович двічі, по одному Юрій Каганець та Ерік Калінець.

СДЮШОР-4 (Львів) U15  - АФУРР-Минай (с. Минай) U15 2:4
 
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчів дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 529 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: