Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. АФУРР-Минай відривається від "Руха" (ФОТО)
18:22
ДЮФЛУ. АФУРР-Минай відривається від "Руха" (ФОТО)
У суботу, 8 травня, минайські юніори зіграли поєдинки проти суперників Львівщини.

ДЮФЛУ. АФУРР-Минай відривається від На крок ближче до підвищення у класі стали юні минайці. У протистоянні із своїм головним конкурентом вони вибороли чотири пункти і відповідно збільшили відрив до чотирьох очок у клубному заліку. Якихось десяти хвилин не вистачило, щоб святкувати дострокове підвищення у класі.

У першому матчі минайці забили першими перед перервою - відзначився забивний захисник Гарькавенко після подачі з кутового. Однак на 70-ій хвилині Рух відігрався, а одразу після цього наш правий захисник Василь Данко отримав другу жовту і залишив команду у меншості. В останні десять хвилин господарі намагались вирвати перемогу, але не вдалося, тож 1:1.

АФУРР-Минай U17 (с. Минай) - Рух U17 (Винники Львівська) 1:1


У грі молодших гостріше на старті діяли гості, які не реалізували дві відмінні нагоди для голу. Надалі ужгородці перехопили ініціативу і проводили ефективні атаки. На 17-ій хвилині крайній захисник Русин прострілив, а Калінець замкнув - 1:0. На 31-ій хвилині схожа комбінація: Калінець подав з флангу, а Сембер набіг і вколотив м'яч головою - 2:0.

На 35-ій хвилині після подачі з кутового воротар гостей випустив м'яч, а Калінець швидко переправив його у ворота - 3:0. Таким чином Ерік довів свою статистику до 19 голів у 16 матчах.

У другому таймі підопічні Балажинця провели ще стільки ж голів. На 41-ій хвилині Попович опинився у потрібному місці в потрібний час, підібрав відскок і пробив з чотирьох метрів - 4:0.

На 45-ій хвилині господарі заробили право пробити пенальті через гру рукою захисника суперника. Попович оформлює швидкий дубль - 5:0. Це став його 17 гол в 17 поєдинках.

На 55-ій хвилині вихід Калінця один в один зірвали грубим фолом. Волошин з цього штрафного прицільним ударом з 20 метрів спрямував шкіряного у ближню дев'ятку - 6:0.

АФУРР-Минай U15 (с. Минай) - Рух U15 (Винники Львівська) 6:0


У виїзних поєдинках минайці були менш успішними. Команда 2005 р.н. завдяки голу Гливки грає внічию з галичанами. А наймолодші мінімально поступаються у Львові.

Галичина U17 (Львів) - АФУРР U17 (с. Минай) 1:1

Галичина U15 (Львів) - АФУРР U15 (с. Минай) 2:1
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчів дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 654 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: