Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. Буковина U15 бере реванш в ужгородців (ФОТО)
00:09
ДЮФЛУ. Буковина U15 бере реванш в ужгородців (ФОТО)
Підопічні Пахомова оступаються вдома з конкурентом за середину таблиці.

ДЮФЛУ. Буковина U15 бере реванш в ужгородців (ФОТО) Обидві команди перед цим матчем мали однакову кількість очок – по тринадцять. Тож це була чудова можливість одній з команд піднятись у верхню половину таблиці. Більшість місцевих глядачів очікувала перемоги своїх улюбленців, позаяк у Чернівцях СДЮСШОР святкував перемогу 1:4. За наших забивали Лазарчук двічі, Гіді та Яковлєв.

Вже на старті господарі створили хороший момент. Рацин подав зі штрафного, а Маркович пробив під перекладину та голкіпер перевів на кутовий.

Підопічні Бужака теж не відсиджувались в обороні і при першій кращій нагоді йшли вперед. Квасниця підстеріг помилку захисника, відібрав м’яч і пробив з 14 метрів, Костьо грає надійно. Трохи згодом Квасниці вивів на ударну позицію Ватаманюка, знову кіпер ловить.

В середині тайму ужгородці сконструювали найкращу нагоду для голу. Олень прорвався по правому краї штрафної і прострілив у центр, де Яковлєв пробивав в один дотик, але якимось дивом пробив вище з шести метрів.

А от гості відразу ж змогли вийти вперед, забивши досить курйозний гол. Денис Рябий з лівого флангу виконав високу навісну передачу у штрафну, та м’яч зрізався і полетів у дальню дев'ятку. Воротар явно не очікував такого та ще й сонце сліпило. 0:1.

По перерві гості були ближчими до збільшення рахунку. У їх складі дуже вирізнявся ефективними діями міцний нападник Ватаманюк. Саме він двічі потурбував воротаря суперника.

В ужгородців активністю вирізнявся Олень, який спочатку асистував Яковлєву та у Владислава не влучив як слід по м'ячу. А згодом Скибінський вже лежачи не зміг дотягнутися до шкіряного і зачепив Оленя у штрафній. Арбітр чомусь не побачив порушення.

Підопічні Пахомова все більшими силами йшли вперед. Зизич пробивав з 17 метрів, воротар забрав. На 60-ій хвилині Зизич прострілює у карну зону і Яковлєв з семи метрів забиває. 1:1.

Та вже за дві хвилини, однозначно кращий гравець у складі Буковини, Ватаманюк, потужним пострілом з 21 метра знову виводить свою команду вперед. Зупинити його захисникам СДЮСШОРа сьогодні було досить важко.
До завершення гри гості мали ще одну хорошу нагоду, коли Багрій у падінні пробивав з восьми метрів, Костьо зловив.

Буковинці беруть реванш за домашню поразку у першому колі і відриваються від СДЮСШОР.        
 
 
Арбітр – Степан Ланко
Асистенти – Назар Дьордь, Денис Дудаш
Делегат матчу – Йосип Шитєв
 
м. Ужгород, стадіон «Спартак», глядачів 50
 
СДЮСШОР U15 – «Буковина» U15 Чернівці 1:2

Голи: Яковлєв, 60 – Денис Рябий, 30, Ватаманюк, 62.

СДЮСШОР: Степан Костьо, Віталій Мадяр, Владислав Цибик, Юрій Бойсул, Іван Рацин, Богдан Зуб (Едуард Ковтонюк), Максим Олень, Олександр Гіді, Василь Маркович (Олег Баран, 36), Андрій Зизич, Владислав Яковлєв.
Запасні: Андрій Калай, Юліан Козуб, Андрій Тороні, Богдна Скляр, Артем Русанюк.
Тренер – Денис Пахомов

Буковина: Юрій Скибінський, Юрій Никифорець, Іван Мудрий, Сергій Шишиян, Ігор Єримічук, Денис Рябий (Денис Тодеріка, 44 (Віталій Багрій, 60)), Артем Рябий, Дмитро Посилюжний, Михайло Івасюк, Владислав Ватаманюк, Євген Квасниця.
Запасні: Максим Колчанов, Богдан Соломян, Михайло Мангер, Максим Савчук, Дмитро Дутка.
Тренер – Бужак О.

Попередження: Рацин, 28 – Тодеріка, 55, Ватаманюк, 67.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1166 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: