Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. Дербі за АФ "Минай" (ФОТО)
21:56
ДЮФЛУ. Дербі за АФ "Минай" (ФОТО)
У десятому турі ДЮФЛ України відбулось місцеве принципове дербі у Вищій лізі.

ДЮФЛУ. Дербі за АФ Найгарячіше у закарпатському дербі у Вищій лізі було прогнозовано у зустрічі команд 2006 р.н. Тут вже на старті поєдинку підопічні Гібалюка (який був відсутній на цій грі, його заміняв помічник Іван Ковач) заробили право на пробиття одинадцятиметрового, однак удар Прокопіва парирує Станіслав Чухра. Гра проходила на зустрічних курсах, але з середини тайму господарі почали перегравати суперника в середині поля і частіше загострювати гру біля чужих воріт. На 24-ій хвилині Калінець розбирається з візаві на лівому фланзі і виконує навіс на дальню стійку, куди набіг правий захисник Василь Цигак і вколочує круглого у сітку воріт – 1:0.

Емоції на полі наростали, гра носила доволі жорсткий характер, в одному з єдиноборств зійшлися Караман і Прокопів, після чого сталася сутичка між гравцями команд. Та вже за дві хвилини після цього Караман не помічає захист суперника, на дриблінгу входить у штрафну з лівого краю і з гострого кута пробиває голкіперу між ніг – 2:0.

Під завершення тайму черговий прорив Карамана до воріт суперника зупиняють фолом. Каганець зі штрафного з 23 метрів поцілив точно у дальню дев’ятку – 3:0.
 
Це був нокаутючий третій гол у роздягальню для гостей. На третій хвилині другого тайму Калінець ударом з меж штрафної потряс поперечку. СДЮСШОР мав хорошу можливість забити коли нападник обіграв воротаря та захисника, але затягнув з ударом по пустим воротам і Кондря встиг повернутися і заблокувати удар. 

На 60-ій хвилині Попович втікав до воріт суперника і вже у штрафній Кобаль поштовхом у спину зупинив його, арбітр вдруге у грі призначає пенальті. Сам Назар і реалізував одинадцятиметровий – 4:0.

Через десять хвилин гості зуміли відіграти один м’яч після стандарту – 4:1. А наприкінці гри сталася ще одна масова сутичка між гравцями, після якої червоні картки отримали Безик та Салай. А за кілька хвилин другу жовту отримав ще один півзахисник СДЮСШОРа Дмитро Богдан. Команда Рудольфа Балажинця більш ніж впевнено бере реванш у принципового суперника і продовжує йти в лідируючій групі.

У грі молодших команд 2008 р.н. також була гостра боротьба на полі. Господарі намагались швидше та частіше доставляти м’яч вперед, але гострих моментів було не багато. Розв'язка у цьому матчі наступила в останню десятихвилинку. На 60-ій хвилині Сластьон виконав ідеальну передачу з лівого флангу на Ярмолюка, який в дотик переправляє шкіряного у ворота – 1:0. А через п’ять хвилин Ярмолюк створив черговий шедевр - з правого флангу з гострого кута закинув за комір воротарю у дальню дев’ятку – 2:0. 

На виїзді команди 2005 р.н. не дивлячись на те, що знаходяться на різних полюсах таблиці розписали нічию, яка була швидше на користь минайців. У їх складі з пенальті відзначився центральний захисник Андрій Пришляк. 
  
Єдиною командою минайців, яка не змогла набрати очки була 2007 р.н., яка поступилася 0:2 своїм сусідам. 


АФ Минай U16  (с. Минай) - СДЮСШОР U16  Ужгород (Ужгород) 4:1

АФ Минай U14 (с. Минай) – СДЮСШОР U14 Ужгород (Ужгород) 2:0

СДЮСШОР U17 Ужгород (Ужгород) - АФ Минай U17 (с. Минай) 1:1

СДЮСШОР U15 Ужгород (Ужгород) - АФ Минай U15 (с. Минай) 2:0

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчів дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.


 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 808 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: