Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. "Динамо" бере верх над мукачівцями
08:46
ДЮФЛУ. "Динамо" бере верх над мукачівцями
Команди МФА в 4-му турі другого етапу Еліт-Ліги зустрічалися з київським «Динамо».

ДЮФЛУ. Команди МФА U-16 та U-14 грали вдома.

Підопічні Івана Фізера (МФА U-16) налаштовувалися дати бій, але все пішло шкереберть вже на 5 хвилині. Рамік Гаджиєв помилився на власній половині поля під час передачі. Гравець «Динамо» перехопив відправив м’яч на лівий край, де його підхопив Зоренко Максим, зумів виграти простір в оборонця МФА Нельсона Істоміна, віддає передачі на Микиту Дзеня, а той в дотик пробиває точно в дальній кут воріт Арсена Чорненка.

На 30-й хвилині вкидання з ауту гравцями МФА завершилося перехопленням пішла стрімка передача на Максима Зоренка, який в дотик спрямував м’яч повз нашого воротаря – 0:2. У першій половині зустрічі в господарів був один напівмомент, дальнім ударом намагався вразити ворота киян Олександр Пищур, але воротар киян спокійно прибрав м’яч до рук.

Друга половина також була за динамівцями, а на 53 –й хвилині мукачівці після перетасовки на власній половині втратили м’яч, а далі в штрафному майданчику сфолили проти гравця «Динамо». Пенальті вдало виконав Дмитро Кремчанін. Тож після – 0:3 будь-яка інтрига зникла і як одні так і інші просто дограли цей матч  

МФА (Мукачево) U-16 – «Динамо» (Київ) U-16 – 0:3 (0:2)

Голи: Дзень 5, Зоренко 30, Кремчанін +53

МФА: Чорненко, Козачук, Істомін (Ткачук 66), Стрюков, Полудняк (к), Пономаренко (Лушпінь 78), Кайда (Воробяк 57), Гаджієв, Дрезналь (Савкін 62), Остроушко (Муромський 71), Пищур.
Запасні: Циба, Петренко
Тренер: Іван Фізер

«Динамо»: Старушко (Косач 76), Прокопенко (Білоконь 42), Сизонюк (Котуха 41), Балаба, Микитюк (Маткевич 67), Кремчанін (Бойченюк 59), Зоренко (Ковальов 64), Дзень , Гусєв, Василець, Янчишин (Горохольський 53).
Тренер: Євген Ястребинський


Вже на третій хвилині гри атака киян завершується голом. Після подачі з кутового верхову боротьбу в захисників виграв капітан «Динамо» Богдан Попов і головою відкриває рахунок у матчі. Та господарі не знітися і практично одразу ж мали кілька хороших нагод – спочатку Артем Тищук кілька разів пробував пройти до воріт суперника. А от на 8-й хвилині кияни несподівано втрачають м’яч на власній половині Тищук перехоплює після забігання покотив під удар Назару Коляді, а вже той розстрілює ворота киян – 1:1. Але втримати нічию не вдалося. Вже в другому таймі на 56-й хвилині передача від воріт зумів отримати Редушко, який обійшов лівим краєм Максима Дмитрука і не вигадуючи нічого пробив в ближній кут, а от воротар МФА гадав, що гравець «Динамо» буде віддавати передачу й пішов гадати, й помилився.

Мали господарі шанс врятувати нічию, та Артем Угринчук з забійної позиції не влучив по м’ячу. Тож поразка – 1:2.

МФА (Мукачево) U-14 – «Динамо» (Київ) U-14 – 1:2 (1:1)

Голи: Коляда 8 – Попов 8, Редушко 56

МФА: Сташків, Дмитрук, Сливчук, Тиж, Теплюк, Коляда, Шнайдер (Яворський 65), Федорів, Угринчук, Нянчур (Мамонов 36), Тищук.
Запасні: Гунгредер, Ватаманюк, Логойда, Лещук, Молнар
Тренер: Сергій Ліснійчук

«Динамо»: Сьомка, Рибак (Варивода 61), Михайленко, Білий, Човгаленко (Озимай 57), Белевят, Ільченко (Букатий 62), Дехтяр, Губенко (Драган 54), Попов, Редушко.
Запасні: Мойсеєв, Кравченко, Бондар.
Тренер: Сергій Беженар


А от команди МФА U-17 та U-15 також на виїзді поступилися «Динамо» – 1:3 та 0:5.
Прес-служба МФА

 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 429 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: