Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. Домашні перемоги "Говерли" та "Скали" (ФОТО)
23:28
ДЮФЛУ. Домашні перемоги "Говерли" та "Скали" (ФОТО)
28 жовтня відбулися матчі 8-го туру вищої ліги ДЮФЛУ. Усі чотири команди моршинської «Скали» зустрічалися із ужгородською «Говерлою».

ДЮФЛУ. Домашні перемоги Два виїзні поєдинки для стрийської "Скали" закінчилися з однаковим рахунком – 1:0 на користь «Говерли». У матчі 16-річних команд ужгородці, які випереджали «Скалу» лише на один пункт, здобули три очки завдяки голу з пенальті, яке арбітр призначив за гру рукою у Павла Табачинського у другому таймі. Проте, будемо справедливі, моршинська команда цього разу не награла навіть на нічию…

А у матчі наймолодших команд незважаючи на ігрову перевагу команди Анатолія Петрика, вирішальним став неймовірний гол гравця «Говерли» на 15-й хвилині, коли він дальнім ударом метрів з 30-ти поцілив у «дев`ятку», забезпечивши, тим самим, першу перемогу ужгородцям у цьому чемпіонаті. «Скала» мала кілька хороших моментів, однак підвела реалізація. Ця поразка тим прикріша, адже господарі замикали турнірну таблицю, маючи до гри лише один пункт. 
 

А на полі НТБ ФК «Скала» в с. Довгому першими грали команди 1998 року народження. 

U-17. АФ «Скала» (Моршин) – «Говерла» (Ужгород) – 2:1 (1:1).

28 жовтня 2015 р. 12 год. с. Довге. Стадіон НТБ ФК «Скала». 10 градусів.

Арбітр: Володимир Пиндиківський (Рівне). Асистенти арбітра: Василь Притула (Львівська обл.) та Олександра Вдовіна (Львів). Спостерігач ФФУ: Орест Пасіка (Стрий).


«Скала»: 89. Роман Дутка, 22. Віталій Загієв, 4. Ярослав Альохін, 2. Богдан Векляк-к., 23. 21. Віталій Мосевич (Олег Дзюма, 41), 8. Ярослав Дяків, 9. Артем Челядін, 15. Руслан Харук (6. Павло Медвідь, 57),  7. Олег Козак, 11. Євген Ємаєв, 19. Василь Герег.
Тренер – Микола Василишин.

Голи у «Скали»: Ярослав Альохін (4), Євген Ємаєв (55). 

У попередньому турі команда Миколи Василишина зазнала першої поразки в чемпіонаті й перших двох пропущених м`ячів. Цього разу «Скала» також пропустила гол, проте забила двічі. Незважаючи на те, що ужгородці мали в своєму доробкові лише чотири очки, вони дали справжній бій одному з лідерів першості.

Почалося все для моршинської команди чудово. Вже на 4-й хвилині вони заробили право на пробиття штрафного з лівого флангу. Артем Челядін навісив у штрафний майданчик, де воротар «Говерли» кулаком спробував відвести загрозу, проте зробив це не надто вдало і центральний захисник «Скали» Ярослав Альохін з 4-5-ти метрів встиг проштовхнути круглого у ворота.

Потім господарі створили ще кілька небезпечних моментів, проте в завершальний момент діяли невдало. Так, з кількох метрів не зміг переправити смугастого у ворота Ємаєв. На 38-й хвилині супершанс був у Герега, який не зміг, перебуваючи сам-на-сам з голкіпером, перекинути м`яча. Не забиваєш ти – забивають тобі. Одразу після цього епізоду гості провели атаку правим флангом, яку точним обвідним ударом в дальній кут завершив гравець під номером «10». І практично одразу пролунав свисток про закінчення першого тайму.

Після перерви відчувалося, що гравці «Скали» отримали доброго наганяя від тренера, і заграли активніше. Проте гості окрилені успіхом не думали здаватися без бою. Тому на полі точилася вперта боротьба. І все ж гравці «Скали» виглядали краще. Гості могли протиставити лише велике бажання, проте цього було замало. І не випадково, на 55-й хвилині після масованої атаки і підключення до атаки Віталія Загієва, який виконав прострільну передачу, Євген Ємаєв зумів переправити круглого у ворота.

Зобов`язані були господарі завершити гру з більш переконливим рахунком, проте вже у компенсований час, після двоходівки Козак-Дяків, не влучив у ворота той же Ємаєв.

 

U-15. АФ «Скала» (Моршин) – «Говерла» (Ужгород) – 3:0 (2:0).

28 жовтня 2015 р. 14 год. с. Довге. Стадіон НТБ ФК «Скала». 10 градусів.

Арбітр: Володимир Пиндиківський (Рівне). Асистенти арбітра: Василь Притула (Львівська обл.) та Олександра Вдовіна (Львів). Спостерігач ФФУ: Орест Пасіка (Стрий).


«Скала»: 77. Руслан Щербан, 4. Владислав Феліпович, 22. Владислав Диндин, 3. Ілля Теліховський, 5. Назар Цвик, 8. Остап Брода, 20. Владислав Холяв, 10. Олег Гавронський-к. (21. Андрій Сметанка, 65), 11. Патрік Лесишин, 15. Остап Марченко (6. Павло Дурило, 63), 17. Іван Калька (14. Павло Яворський, 56).
Тренер – Олександр Бойко.

Голи: Остап Марченко (23), Владислав Холява (26), автогол (55). 

Перед грою юні моршинці з 5-ма пунктами все ще замикали турнірну таблицю, поступаючись одним очком «Буковині» та, власне, «Говерлі». 

«Скала» грала з великим бажанням, відчувалося, що хлопці прагнули перемогти. Саме надмірним бажанням можна й пояснити дві жовті картки опорного півзахисника Остапа Броди. Тому, починаючи з 31-ї хвилини господарі догравали гру в меншості. А до цього рахунок вже був – 2:0.

Відкрив рахунок Остап Марченко, який на 23-й хвилині, не даючи м`ячеві опуститися на землю, метрів з 25-ти поцілив у дальній кут. А ще через три хвилини подвоїв рахунок Владислав Холява, який, нагадаємо, у попередньому турі також ударом головою приніс три очки у Володимирі-Волинському. Сталося це після виконання стандарту. Владислав Феліпович з правого флангу навісив на дальню стійку, де Холява з другої спроби (перший його удар парирував воротар) головою закинув круглого у дальній верхній кут.

Незважаючи на те, що господарі кінцівку першого тайму і весь другий тайм грали вдесятьох, «Скала» не дала супернику жодного шансу провести бодай гол у відповідь. Зате, глядачі побачилий третє взяття воріт. І символічно, що співавтором цього голу став Патрік Лесишин, який заставив голкіпера двічі помилитися, після чого круглий влетів у ворота.
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 777 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: