Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. Домашня перемога та нічия СДЮСШОР (ФОТО)
14:48
ДЮФЛУ. Домашня перемога та нічия СДЮСШОР (ФОТО)
4-го травня на ужгородському стадіоні «Спартак» проходили матчі 15-го туру чемпіонату ДЮФЛ України Вищої ліги.

ДЮФЛУ. Домашня перемога та нічия СДЮСШОР (ФОТО)
4-го травня на ужгородському стадіоні «Спартак» проходили матчі 15-го туру чемпіонату ДЮФЛ України Вищої ліги, де команди СДЮСШОР вікових категорій U-14 та U-15 приймали однолітків із Володимира-Волинського «BRW-BIK». Першими на поле вийшли гравці вікової категорії U-14. З турнірної точки зору фаворитами були саме ужгородці. СДЮСШОР із показником 28 залікових балів посідав 4-те місце, а волиняни у своєму активі мали 12 пунктів і були на 8-му місці.
 
В цілому в першому таймі ініціативою володіли підопічні Миколи Фанти. СДЮСШОРівці більше контролювали м’яч та створили декілька напівмоментів, які на жаль, не призвели до реальних загроз. Окремо слід згадати момент на 12-ій хвилині. Годя Дмитро вибіг на побачення з воротарем гостей, пробив в дальній кут, але м’яч пролетів в лічених сантиметрах від штанги воріт. Це був єдиний в першому таймі стовідсотковий гольовий момент.
 
У другому таймі ужгородці посилили свій тиск на ворота волинян. Непогані передумови для взяття воріт мали : Чепканич Олександр, Годя Дмитро, Немеш Мирослав, але на жаль, безрезультатно. У складі гостей Пилипчук Євген в середині другого тайму сильно пробив з-за меж штрафного майданчику, м’яч влучив у стійку воріт. На 17-ій хвилині СДЮСШОР все ж таки домігся свого завдяки зусиллям Годі Дмитра. Півзахисник ужгородців з 23-ох метрів сильно та результативно пробив в дальній кут. Ужгородці втримали переможний для себе рахунок і перемогли «BRW-BIK».
 
 
СДЮСШОР U14 Ужгород - BRW-ВІК U14 В.-Волинський 1:0
 
СДЮСШОР Ужгород : Хміль Іван, Гаврилець Володимир, Пімінов Мирослав, Кобеляш Ігор, Юришинець Назар, Годя Дмитро, Вільховий Андрій, Бучок Віталій, Чепканич Олександр, Окогріб Денис, Немеш Мирослав.
Запасні : Ільків Максим, Максимець Радован, Геці Віталій, Гомонай Василь, Гановський Іван, Маюр Ігор, Миронов Дмитро, Кобрин Василь, Попович Максим.
 
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на сторінці Фейсбук.
 
 
У другому матчі на поле вийшли гравці вікової категорії U-15.
 
СДЮСШОРівці активно розпочали гру і внаслідок цього зуміли швидко відкрити рахунок в матчі. Після навісу з кутового Крижан Іван виграв верхову боротьбу і головою відправив м’яч в сітку воріт. В середині першого тайму господарі могли подвоїти свою перевагу. Балаж Олександр сильно пробивав з досить гострого правого кута, але воротар гостей зумів зреагувати на цей постріл і перевів м’яч на кутовий.
 
Підопічні Тараса Вайданича не збавляли обертів у другому таймі і відразу по перерві могли подвоїти свою перевагу. Крільо Юрій обіграв опонента і пробив з 14-ти метрів, однак воротар на місці. Згодом йще один не поганий момент мав Юрій, він пройшов по лівому флангу, ввірвався в штрафний майданчик суперника, але нанести вдалий та сильний удар не зумів, як підсумок м’яч пролетів мимо воріт. На 45-ій хвилині «BRW-BIK» зрівняв рахунок в матчі. Титор Василь вдало реалізував вихід на побачення з воротарем ужгородців. За декілька хвилин гості могли вийти вперед, однак воротар господарів Лабатій Валентин блискавично зреагував на удар з одинадцятиметрової позначки. В кінці матчу Селеш Крістіан наніс дуже сильний та небезпечний удар з-за меж штрафного майданчика, але воротар гостей витягнув цей м’яч буквально з дев’ятки воріт.
 
Як підсумок, фінальний свисток арбітра зафіксував напружену нічию в цьому поєдинку.
 
СДЮСШОР U15 Ужгород - BRW-ВІК U15 В.-Волинський 1:1
 
СДЮСШОР Ужгород: Лабатій Валентин, Зизич Максим, Лявинець Георгій, Грись Максим, Шилович Василь, Крижан Іван, Риган Олексій, Черевко Олександр, Крільо Юрій, Балаж Олександр, Селеш Крістіан.
Запасні: Полячук Артур, Фреган Денис, Чашин Ян, Гарапко Петро, Іванчик Руслан.
 
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на сторінці Фейсбук.

 
Команди СДЮСШОР вікових категорій U-16 та U-17 проводили свої матчі у Луцьку проти місцевої “Волині”.
 
До вашої ваги результати зіграних матчів:
 
U-16. “Волинь” (Луцьк) – СДЮСШОР (Ужгород) 4:1
Гол у складі СДЮСШОР: Хрипта Сергій.
 
U-17. “Волинь” (Луцьк) – СДЮСШОР (Ужгород) 3:1
Гол у складі СДЮСШОР: Дочинець Роман.
Прес-служба СДЮСШОР

 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 733 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: