Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. Дружній тур СДЮСШОР
21:33
ДЮФЛУ. Дружній тур СДЮСШОР
14-го листопада команди ужгородського СДЮСШОР зіграли матчі 11-го туру чемпіонату дитячо-юнацької футбольної ліги України.

ДЮФЛУ. Дружній тур СДЮСШОР У цьому турі СДЮСШОРу протистояли команди ДЮСШ “Буковина” (Чернівці) та ФК “Рух” (Львів). Матчі представників вікових категорій U-16 та U-14 були зіграні в Ужгороді на стадіоні “Авангард”, а команди вікових категорій U-17 та U-15 грали у Львові.

U-16. СДЮСШОР (Ужгород) – ДЮСШ “Буковина” (Чернівці) 3:0

У першому таймі було багато боротьби, в основному вся гра точилась у центральній частині поля гольових моментів майже не було. Однак, на 40-ій хвилині чи не єдиний гольовий шанс ужгородці втілили у гол. Після метушні у штрафному майданчику м`яч відскочив до Бобика Костянтина і той з близької відстані переправив його у сітку воріт. У другому таймі перевага господарів була значно відчутнішою і це вилилось у забиті голи. Спочатку на 49-ій хвилині Фенинець Тимофій подвоїв перевагу ужгородців. Згодом, Горват Даніель забив третій гол і поставив крапку у матчі. Як підсумок переконлива перемога підопічних Миколи Гібалюка з рахунком 3:0.  


U-14. СДЮСШОР (Ужгород) – ДЮСШ “Буковина” (Чернівці) 2:2

СДЮСШОРівцям вдалось першим у матчі відкрити рахунок у грі. Завдяки швидкій контратаці Гелебранцев Назар вибіг на побачення з воротарем і вдало реалізував цю нагоду. Початок другого тайму був за “Буковиною”, гості активно атакували і все ж таки забили два голи у наші ворота. Після пропущених м`ячів ужгородці перехопили ініціативу. Завдяки атакувальним потугам СДЮСШОРівці змогли зрівняти рахунок. Зразкова атака правим флангом вилилась у забитий гол. Мийгеш Річард виконав навіс з правого флангу і Журов Андрій в один дотик з лету пробив у протилежний від воротаря кут. До фінального свистка голів більше ніхто не забивав, отож нічия 2:2.


U-17. ДЮСШ «Рух» (Львів) – СДЮСШОР (Ужгород) – 1:1

Загалом це був матч рівних за класом команд, незважаючи на те, що закарпатці приїхали до Львова в статусі одноособового лідера і з нулем у графі «поразки». Рухівці, які посідали четвертий рядок у турнірній таблиці прагнули взяти реванш за поразку в першому колі в Ужгороді, однак фінальний свисток арбітра з Луцька Р. Алексюка зафіксував бойову нічию – 1:1.

Першими пропустили вихованці Василя Леськіва та Олега й Романа Наконечних. На 40-й хвилині захисник «жовто-чорних» зіграв рукою у власному штрафному майданчику, за що був покараний гірчичником, а команда – пенальті. Футбольний вирок реалізував Валентин Напуда.

Відігралися господарі на 70-й хвилині після влучного удару під поперечку метрів з вісімнадцяти просто по центру у виконанні центрфорварда  Максима Музичука. Зауважимо, що 17-річні гравці «Руху» продовжили безпрограшну серію в чемпіонаті вже до семи матчів.
     

U-15. ДЮСШ «Рух» (Львів) – СДЮСШОР (Ужгород) – 3:1

Це був центральний поєдинок в турі для 15-річних команд у групі, адже зустрічалися лідери: «Рух», який посідав перший рядок та ужгородський СДЮСШОР, який перед грою розташовувався на третій позиції. Незважаючи на кінцевий рахунок, перемога нашій команді далася нелегко. Вихованці КЗ «ДЮСШ «Рух» навіть першими пропустили на 23-й хвилині, коли «сімка» закарпатців Ростислав Вереш в один дотик замкнув простріл з правого флангу. З таким рахунком команди й пішли на перерву. Друга 35-хвилинка була повністю за хлопцями Романа Манорика та Олега Шептицького, які тричі вразили ворота гостей. Зрівняв рахунок на 41-й хвилині центрфорвард Андрій Кішко після позиційної атаки і влучного удару метрів з 17-ти просто по центру у правий від воротаря нижній кут. Через п'ятнадцять хвилин нагадав про себе найкращий бомбардир «Руху» Ярослав Паньківський, який виступив в ролі асистента, віддавши гольову передачу з правого флангу на Артура Муху, якому залишалося лише підставити ногу на дальній стійці. А остаточну крапку в матчі поставили два гравці, які з`явилися на полі після перерви. І сталося це вже на другій компенсованій до основного часу хвилині. Ростислав Присяжний на лівому фланзі помітив ривок Миколи Мартинюка і останній з доволі таки гострого кута пробив голкіпера у ближньому куті. У підсумку вольова перемога рухівських школярів, які, як і в матчі першого кола, знову перемогли СДЮСШОР з різницею у два м`ячі та закріпилися на першому місці в турнірній таблиці.
Прес-служба СДЮСШОР
Прес-служба Рух

 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 469 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: