Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ - фінал. СДЮСШОР U-14 стає сьомим (ФОТО)
14:50
ДЮФЛУ - фінал. СДЮСШОР U-14 стає сьомим (ФОТО)
Ужгородська команда завершила фінальний турнір чемпіонату ДЮФЛ України для команд U-14 перемогою.

ДЮФЛУ - фінал. СДЮСШОР U-14 стає сьомим (ФОТО)
У п’ятницю, 15 червня, в Щасливому (Київська область) пройшли перші матчі фінального турніру чемпіонату ДЮФЛ України для команд U-14. Юні футболісти ужгородського СДЮСШОР поступились своїм однолітками з СДЮШОР «Чорноморець» - 0:2.
 
"Чорноморець" Одеса - СДЮСШОР Ужгород 2:0
 
Голи: Колодежний, 34, Вислоцький, 52.
 
Чорноморець: Лунгул Ігор, Граждан Дмитро, Мельнічук Володимир, Гриньків Ігор, Вислоцький Андрій, Бешляга Максим, Колодежний Владислав, Доброван Євген, Титаренко Борис, Василенко Ігор, Мельниченко Максим.
 
СДЮСШОР: Лабатій Валентин, Крільо Юрій (Олександр Черевка, 40), Лявинець Георгій (Максим Бомко, 45), Гарапко Петро (Олександр Балаж, 31), Кічун Євгеній (Даніел Баник, 59), Макара Богдан, Іванчик Руслан, Крижан Іван, Зизич Максим, Грись Максим (Артур Полячук, 55), Селеш Крістіан (Ігор Ковчар, 52).
 
 
У другому турі фінального етапу ДЮФЛ серед команд вікової групи U-14 на глядачів чекала зустріч «Динамо» та ужгородського СДЮСШОР.
 
Після першого поєдинку в групі ДЮФЛУ (U-14) проти «Скали», який динамівці в непростій боротьбі виграли 2:0, у матчі з СДЮСШОР тренерський штаб київської команди провів помітну ротацію складу.
 
Суперник же, розчарований поразкою від «Чорноморця» в першому турі 0:2, із перших хвилин спробував нав'язати свою гру, але дуже швидко динамівці перехопили ініціативу, і вже на 2-й хвилині повели у рахунку. Це Горбач отримав передачу на лівому фланзі, трохи змістився у центр та послав м’яч у дальній кут. У відповідь гравець ужгродців завдав удару головою – повз ворота. На дальній удар наважився Філатов – трохи не влучив у площину воріт.
 
Надалі гра переважно проходила у середині поля та на підступах до штрафного майданчика ужгородців. Удар Горбача було заблоковано, Александров пробив зовсім трохи неточно. Біля протилежних воріт кияни були близькі до того, щоб самі собі створити неприємності, коли Чубатий ледь не зрізав м’яч у власні ворота – Ісаченко зреагував, тому усе обійшлося кутовим. Ще в одному епізоді Іванчик змусив понервувати наших гравців, коли після його удару м’яч прокотився вздовж лінії воріт.
 
Дещо заспокоїв ситуацію Горбач, якого вивів на ударну позицію Александров, і Ігор не залишив шансів воротарю, подвоївши рахунок.
 
У другому таймі результат до великого довів Александров, який отримав м’яч у межах штрафного майданчика та, знаходячись трохи лівіше від центру, влучним ударом послав м’яч у дальній кут. Одразу ж до воріт виходив Горбач, але Лабатій, вчасно вийшовши з воріт, накрив м’яч у ногах нападника. Один із небагаточисленних моментів ударом по воротах завершив Черевко – зовсім поруч зі стійкою. Це був перший дзвіночок для киян, які, здалося, трохи розслабилися, адже у наступній атаці динамівські футболісти дозволили Кічуну вийти на перспективну позицію та послати м’яч повз Ісаченка, скоротивши відставання у рахунку. Останні хвилини кияни були вимушені провести у меншості, адже пошкодження зазнав капітан команди Владислав Ганжола, а усі заміни уже були використані. Ужгородці провели цей час біля воріт Ісаченка, але динамівці грамотно оборонялися.
 
ДЮФЛУ (U-14). Фінальний турнір. Група «Б». 2-й тур
 
16.06.2018. Щасливе. Стадіон «Княжа-Арена». 100 глядачів
 
СДЮСШОР – «Динамо» – 1:3 (0:2)
 
Голи: Кічун (52) – Горбач (2, 29), Александров (44).
 
СДЮСШОР: 22. Лабатій, 19 Зизич, 14. Макара (к), 23. Грись (10. Баник, 60), 15. Іванчик (11. Бомко, 38), 7. Лявинець, 9. Балаж (17. Ковчар, 15; 12. Черевко, 28), 16. Крижан, 13. Кічун (18. Полячук, 60), 6. Крільо (8. Гарапко, 38), 24. Селеш.
 
«Динамо»: 1. Ісаченко, 18. Мельниченко, 19. Волковицький, 13. Чубатий, 2. Єременко, 4. Ганжола (к), 7. Філатов (3. Березинець, 38), 8. Александров, 21. Поліщук (20. Фернандо, 46), 11. Горбач (26. Басок, 52), 10. Давлатов (14.Титаренко, 35).
 
Попереджений: Селеш (48).
 
 
Для «Скали» та СДЮСШОР третій поєдинок у групі був грою престижу, оскільки навіть у разі перемоги котроїсь із цих команд, вони не могли наздогнати ні київське «Динамо», ні одеський «Чорноморець», які у попередніх двох турах здобули по дві перемоги, і забезпечили собі місце у півфіналах. Тому у грі моршинців та ужгородців визначалося хто з них фінішує на втішній третій позиції у групі «Б» і потім гратиме у заключному матчі за 5-6-те місця. Сильнішими виявилися вихованці моршинської Академії футболу «Скала», які провели перший гол у фінальній частині та здобули дебютну перемогу.
 
18 червня 2018 р. смт. Щасливе.
 
«Скала» U-14 – СДЮСШОР U-14 (Ужгород) – 1:0
 
Гол: Назар Русяк (30, пен.).
 
 
Сьогодні ж, 19 червня, підопічні Тараса Вайданича провели заключну гру за підсумкове 7 місце проти УФК Дніпро. Завдяки єдиному влучному пострілу Олександра Черевки, в середині першого тайму, закарпатці перемогли дніпрян. Загалом ужгородці краще контролювали м’яч, а після забитого голу грали вже більше на контратаках, проте більше забити їм не вдалось. Тож у підсумку СДЮСШОР розташувався на сьомому місці.
 
СДЮСШОР (Ужгород) – УФК м. Дніпро – 1:0
 
Гол: Черевка, 18.
 
СДЮСШОР: Лабатій - Зазіч, Макара, Івайгін (Полягун, 59), Крільо, Кічун, Гарапко (Балаж, 31), Черевко (Баник, 60), Бомко (Ковчар, 36), Селеш.
 
УФК Дніпро: Волков - Пономарьов (Чечер, 44), Токар (Товстуха), Жидков, Байрук, Ситников, Долбієв, Черниш (Іванченко, 36), Білик (Прус, 36), Дарма (Божко, 39), Вирич.
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчів дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 965 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: