Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. Говерла ділить очки з Львовом
23:35
ДЮФЛУ. Говерла ділить очки з Львовом
Сьогодні в четвертому турі ДЮФЛ України «Говерла» зустрічалась з ФК «Львів».

ДЮФЛУ. Говерла ділить очки з Львовом На мукачівське поле стадіону ДЮСШ спочатку вийшли гравці у віковій групі до сімнадцяти років. Було помітно ще до гри, що обидві команди серйозно налаштовуються на боротьбу, але господарі, напевно, не справились з моральним тиском.

Вже на другій хвилині матчу після подачі з кутового вони пропустили дуже прикрий м’яч. Це не могло не вплинути на хід гри. Тепер львів’яни могли відштовхуватись від результату і спокійно контролювати події на полі. У «Говерли» в першому таймі так і не з’явилось явної можливості забити, а гостей підводила реалізація.

Одного разу - це випадковість, двічі - вже закономірність. Не встигли команди вийти на другий тайм, як «Говерла» пропустила вдруге. Потужним ударом з-за меж штрафного майданчику відзначився Остап Міщук. Розслабленість на перших хвилинах і зіграла сьогодні ключову роль.

Відіграти два м’ячі господарям вже ніхто не дав. Хоча й здалось, що може з’явитись шанс зачепитись хоча б за нічию, коли арбітр призначив пенальті у ворота львів’ян. Але цей забитий м’яч і став останнім у поєдинку.

Футбол грають з першої хвилини і до останньої, сподіваюсь цей урок господарі сьогодні засвоїли добре.


Арбітр: Циганков Олександр
Асистенти арбітра: Лялюк Михайло, Дудаш Денис
Делегат матчу: Головко Іван
 
ФК «Говерла» Ужгород – ФК «Львів» 1:2

Голи: Ісаєв Микола, 44 пен. – Чепа Станіслав, 2, Міщук Остап, 43.

ФК «Говерла»: Орбан І, Когутка М, Ковачик П, Ісаєв М, Вісторобський Д, Василинець В, Франчук О, Папарига Р, Хміль М, Зан В, Русин М.
Тренер: Фізер Іван

ФК «Львів»: Стефюк В, Василина Р, Притула Д, Чепа С, Кулик О, Рубай Н, Вичіжанін А, Дахновський В, Марциняк І, Янчак В, Міщук О.
Тренер: Луцишин М.

 
Другий матч був серед юнаків до п’ятнадцяти років. Публіка була засмучена результатом першого матчу тому всі надії покладались на молодших хлопчаків. І, як виявилось, не дарма від них очікували кращого результату.

Господарі раз по раз впевнено атакували і доводили м’яч до штрафного суперників. Дещо не складалось з реалізацією, але загалом вони демонстрували досить пристойну гру. Перший тайм закінчився за нічийного рахунку, але з ігровою перевагою «Говерли».

В другій половині зустрічі львів’яни вирівняли сили, вже не було такої помітної переваги господарів. Гра зосередилась в середині поля,з малою кількістю небезпечних моментів. Та все таки юні футболісти «Говерли» дочекались свого шансу. Завдяки вдалій передачі Михайло Добош втік від захисника і впевнено переграв голкіпера гостей. Його гол став вирішальним у зустрічі, і Михайло приносить «Говерлі» важливі три пункти.


Арбітр: Циганков Олександр
Асистенти арбітра: Лялюк Михайло,Дудаш Денис
Делегат матчу: Головко Іван
 
ФК «Говерла» Ужгород – ФК «Львів» 1:0

Голи: Добош Михайло,59

ФК «Говерла»: Росул С, Хіміч В, Лешко В, Савка В, Коструб Є, Бабинець Р, Поліщук О, Забава А, Тарасенко В, Лушпінь М, Добош М.
Тренер: Кундрик С.

ФК «Львів»: Федишин В, Дрига М, Мариняк В, Іваськів Д, Токар Б, Саламаха А, Якуба Р, Глушко Р, Сенчишин Т, Курило В, Хитрень Т.
Тренер: Марич Р.

 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 775 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: